Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга,
Ме изнервира оној мојон аууууууууууу, му кажав што да стави на порталот му преведов за вчера неколку статии и му кажав кои да ги стави,наместо 4, 7 лупнал, и тоа не ми беа довршени, ми ги уништил. 10000 пати му кажав што да стави, сега ми иде да му се јавам и во 10 да го разбудам, ми го расипа денот. и за утре нека си преведува сам.:pipi:

Драга ако знаеш некој од тие од управата што го контролираат времето, од одделот за дождови поточно да им ги пренесеш моите искрени пцовки.Ми го уништија сабајлево со дождов.Накиснав целиот, жива водааа човечееее.Секој дожд мора на улица да ме фати у пм, ова веќе станува лично помеѓу мене и дождов.I used to like the rain before.Како бродолом да сум преживеал изгледам :kesa:, а времево се стопли греење нема веќе кај ке се сушааааааааам....

Нели? 7 часа седиш,колку само да пројдат... Ај,на факс коа ќе учиме тоа што сакаме,ќе биде боље :)
Ма да беа само седум хахаха. Осум часа три пати во неделата, еднаш девет и еднаш шест, убавини,чекај да одам да се убијам.

Да одам ил да не одам? Тhat is the question, you stupid yellow thing.
И ете и денес ќе ги прескокнам обврските. И што после?
Незнам зашто ама сафра ме фаќа само кога ќе помислам колку се.
Сакам барем уште седмицава да ја имам до крај само за мене.
После тоа се враќам назад.

п.с. Не реагира мангупот, мислам дека конечно сфати што имав да кажам, или, јас сакам да мислам така.

Драга,

Ете и празников поминаа. Времево си оди ии никој не чекаа. Што убаво е така никој да немораш да чекаш, да не бидеш зависен од други..

Незнаев дека обврскиве можат до толку да ми го исполнат денот. Неможам дури да се наспијам ко што треба еее :icon_neut.
A и незнам што му требаше на времево да се расипе бе. Sun, where are you? :(
Знаеш, почнав веќе to don't give a fuck на фаците што ме иритираат.. и да знаеш дека подобар е филингот кога знаеш дека немораш да ги слушаш нечиите глупости, да се замараш и да си го трошиш времето на луѓе за кои не вреди. И тоа е нешто.:wink:

А и ДА глуп е овој филинг што го имам - филингот кога знаеш што те чека.
Ајде одам, доста ти беше.
Bye

Драга.

Задоволна сум од себе и начинот на кој ја одбранив проектната.Го вложив максимумот и ги добив поскуваните резултати :)
Велат дека солзите се како бура,после нив секогаш е тивко... I feel peaceful now, but not for long I know.
I should be happy and pleased, but I'm not. И не не ми дава мир одредено сознание.И ДА драга знам каде згрешив и не би дозволила повторно да згрешам на истите работи,и ДА сакам многу сакам да можам да ги сменам работите...

Идам да отспијам малку
Bye :back:

Воведниот ""техно"" ритам на сајзер, стајлингот, перформансот Зоран Васлиевски и Софија Ќараќаева, боксерска вреќа со фотографии и тоа не е се...

Чикабачикабачикабастиќно :vozbud:

драга кајгана, упм сФе...иам 5 испити, а не ми се учит.... чаре?( ако некој имат од лимитлес филмот апчето, одма купвам)

Драга ...

не знам зашто, иако цел ден врне мене денов ми е убав. Цел ден се смеам, а не знам зашто. Мајка ми само за учење ми збори, а ја и се смеам. Ќе ме затепаше :) Сабајле уште у 7 си одам по улица и си се смеам. Луѓево ќе мислат дека сум луда ... не се далеку од вистината ама сепак. Убав, убав, вака нека е секој ден :) И да ти кажам право мислев дека никој не ги чита моите постови, ама ете има и такви несакајќи што ги читаат ;) :smir: Ги сакам сите!

:back:
600full-tim-robbins.jpg
:back:

Мењам аватар со Џоли за момаков. Заслужено!

драга
кога сум прва смена, нема шанси да не преспијам бе :nesum:
не можам да функционирам ко шо треба и цел ден ми е пореметен. еве на пример денеска чист воздух не сум вдишил од 11.30 ....
кога ќе ми текне што ме чека овие денови ми иде да заминам во странство. ај проектната ја одбранив, а до прво што идат државни глупости ? ... ? ///
што ќе биде со мене воопшто?????????//
ама ај ќе биде и тоа

ча0 :helou:

би оптимисТ

АЈДЕ БЕ ЊТФ КОГА ЌЕ МИ ПУШТАТ РЕПУТАЦИЈА ! -.-

Него, леле сакам да се тепам со некој. Клавирон го искршив =.=
Неам живци веќе за нишо. Многу сум дрска и нервозна. У петок се планира добро искачање, да се надеваме дека ќе се испукам.
Ако не, ќе одам да си купам вреќа онаква да маваш у неа шо е, знаеш? Очајно ми треба такво нешто, перницана ми е многу мека.
Ко да не постојам се понаша. АФЈСРНГФЛЊСЕБФВЈС! И другарките сите ми се кенкави денес на сите им се испоразвикав. Не ми е гајле више.
И праам на едната проект сеа, пошо е outta civilization и нема компјутер. Ми се слуша некој метал мрсен а у.
Ќе идам у Грчка. Погоди коа. Е да. Никој не го интересира, па барем на тебе да ти се пофалам.
Треба клавир да вежбам шо е најтрагично а имам некои лигави дела, абе неможам да свирам толку споро ! -.-
Нешо јесрбјфхсре ми треба деноиве, какви Ноктурна -.- И тие композиторите сите лигави, од прв до последен.
Јас викам мрсен метал, тие ми го даваат. Џабе бе. Немоеш на емовци да им објасниш дека живото е глуп, сосве нив.
Сум ослабела бааги. Незнам шо ми е. Не дека некоја диета држам ил нешо. Онака сум си, не м се јаде нешо у последно време. Денес после долго време се облеков у нешо тесно и сите онакви ко: Многу си ослабена, што ти е, земи јади, анорексична ќе станеш. Мрште бе, вие знаете. Баш сум јаки4ка. Коа се трудев неможев да ослабам, сеа ослабев xD
Тоа ти викам. Иам енергија пљус, и затоа доов да ти се пожалам дека многу си глупава и ти и дека нишо не бидна со постов, не се испукав и не ми олесни.
Prolly и нема ни да ми олесни ако продужам да седам, него треа да зеам нешо и да мавам. И до продавница да идам да си купам благо од прееска ми се јаде.
мња мња 4ао топсики64е

Драга

:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Ќе се изнаслушаш муабети за некои луѓе, и после ќе видиш на фејсбук... оп, френдови станале :pos:
Тоа ти е драга, коа праат како ќе им дувне ветрот.. Едно зборат, друго праат.
Знаеш дека јаделе лајна за некој, знаеш дека се прскале од смеа на нечија сметка, знаеш дека оговарале на велико, знаеш дека муабетите им биле крш... као да неам ваква реакција...
Ах бе судбино, фала ти. Си ја лупав до пред некое време главата, али сеа коа знам дека и за мене го зборат она шо го збореле за други - мило ми е шо ваква е ситуацијава.
Убаво се плетат конциве судбонони, убоо.
Ај една за новово пријателство.
:денса:

mwah

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom