АЈДЕ БЕ ЊТФ КОГА ЌЕ МИ ПУШТАТ РЕПУТАЦИЈА ! -.-
Него, леле сакам да се тепам со некој. Клавирон го искршив =.=
Неам живци веќе за нишо. Многу сум дрска и нервозна. У петок се планира добро искачање, да се надеваме дека ќе се испукам.
Ако не, ќе одам да си купам вреќа онаква да маваш у неа шо е, знаеш? Очајно ми треба такво нешто, перницана ми е многу мека.
Ко да не постојам се понаша. АФЈСРНГФЛЊСЕБФВЈС! И другарките сите ми се кенкави денес на сите им се испоразвикав. Не ми е гајле више.
И праам на едната проект сеа, пошо е outta civilization и нема компјутер. Ми се слуша некој метал мрсен а у.
Ќе идам у Грчка. Погоди коа. Е да. Никој не го интересира, па барем на тебе да ти се пофалам.
Треба клавир да вежбам шо е најтрагично а имам некои лигави дела, абе неможам да свирам толку споро ! -.-
Нешо јесрбјфхсре ми треба деноиве, какви Ноктурна -.- И тие композиторите сите лигави, од прв до последен.
Јас викам мрсен метал, тие ми го даваат. Џабе бе. Немоеш на емовци да им објасниш дека живото е глуп, сосве нив.
Сум ослабела бааги. Незнам шо ми е. Не дека некоја диета држам ил нешо. Онака сум си, не м се јаде нешо у последно време. Денес после долго време се облеков у нешо тесно и сите онакви ко: Многу си ослабена, што ти е, земи јади, анорексична ќе станеш. Мрште бе, вие знаете. Баш сум јаки4ка. Коа се трудев неможев да ослабам, сеа ослабев xD
Тоа ти викам. Иам енергија пљус, и затоа доов да ти се пожалам дека многу си глупава и ти и дека нишо не бидна со постов, не се испукав и не ми олесни.
Prolly и нема ни да ми олесни ако продужам да седам, него треа да зеам нешо и да мавам. И до продавница да идам да си купам благо од прееска ми се јаде.
мња мња 4ао топсики64е