Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга,
Бев на забар, и сега забот ме боли повеќе, ау кај има некој асолен заболекар.Што барав и ја да одам, не ме болеше самата беља си барав.:cry:

Драга,

Ич не го сакам времево! Ми се спие!
Утре проeктна бранам! И не не ми е добро :( А не би требало да е вака...I wish I can change the things !!!

Посaкај ми среќа драга ќе ми треба...
Bye:back:

Драга ...

и ја тоа дочекав, да ми го хакнат фејсбукот. И тоа од Приштина ... грррррр. Ама нема врска, бидејќи јас сум многу паметна одма си го вратив, немаа време ни да направат нешто. Smart girl хехехех ... доста се фалам, ова не сум јас. И тоа. :smir:

Грдо школо, го мразам, само ме ограничува, ништо корисно од него. И утре место кај што треба јас на часови ќе дремам до 9, да, да. Тоа само овде го има.

Драга, многу сум уморен! Денес го рилав центаров па до Машински и назад и на крај пеш си отидов дома (7-8 км од центар):Х (другарка ми е крива!) У моментов нозете ми се у топла вода дур ти пишувам, it feels great! :)

Драаагаа...
Конечноо...Ја дочекав особата која ја чекам цела година...Ја сакам...!

Секој момент со неа ми е супер...Несакам ни на школо да идам заради неа....

Иначе утре анатомија сум го наебала... -.-

Врска си неам ама ако ич не ми е гајле...

И СДСМ конечно беди...Хухуху :pipi::zlo:

Ке ти пишам друг ден...Мило ми е што те имам да ти кажам се...!

Грдо школо, го мразам, само ме ограничува, ништо корисно од него. И утре место кај што треба јас на часови ќе дремам до 9, да, да. Тоа само овде го има.

Нели? 7 часа седиш,колку само да пројдат... Ај,на факс коа ќе учиме тоа што сакаме,ќе биде боље :)

Precious
Се осеќам ко терет на општеството, ми треба инспирација, мотив!
Вдахни ми свежина.
Toodles.

Преку оноа ми е.
Едвај чекам да дојде петок! <3
Не за да се опијанчам и да лудеам, туку да ја видам.
Тешко ми е драга.... тешко.

Daaaaaaaamn girl.

Ахахахахахахахахаа имам променливо расположение сис, Am I pregnant ? HAHAHAHAHAHAHA ии шо не шета по земјава хахахаххаа
Како можи бе толку малоумни луѓе да има иии да не ти се верва хаххаа..
Иначе ова со расположениево вистина е хаха
Знам што би ме кренало али има време и за тоа..
И знајш шо ? Ептен Скопје ми се оди и при првата следна прилика ќе го посетам дефинитивно..Не сум бил од пред еден месец, а сега навистина ми се оди..
Утре ќе биди нож до коска.. Се зависи не,не,не од мене :smir:

favorite for almost 10 years ! Still perfect :D

Драга,
ДОбар сум не се секирај, да те поздравам само.

Дупката е сè уште тука, Кајгана... Зјае.

Како да ја пополнам? Со што? Дали тоа ќе биде трајно пополнување? Ако не, како да биде?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom