Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Кајганче!
И ја исполнив желбата на мајка ми(иако ме натера да станувам во 8 а планирав да поспијам)и мило ми беше кога ми рече дека и паднал товар од душа:).
Друга работа, друг ден, кога ќе се возам во автобус ќе носам со мене пиштол или нож за да наштетам на некои говеда наречени возачи, што си ставаат маска на мобилен додека возат, а не размислуваат дека со тоа можат да напраат сообраќајка, сељачиште!
Трета работа, сестра ми конечно стана од кревет!Јеј!Мило ми е кога ја гледам како повторно се движи, јаде, како и се враќа живоста која ја имаше.Ипак не е лесно да гориш со температура 5 дена и да се малтретираш со антибиотици и по лекари..
Четврта и последна работа, доста беше пишување и дремење на кгн, одам да фатам книга зошто никој нема да научи за мене, за колоквиумиве:)
Поззи4:back:

wot likes чуството кога ќе си го поправи слајдот на мобилниот со лубрикант.

Драга Кајгана,

Драга,
Мрзам антистрес топчиња.
Мрзам некоординирани луѓе.
Мрзам штрумфови.
Од друга страна, види го времево :vozbud: Пролет, пролет, пролет, пролет, пролет, пролет, пролет..... (пауза за земање воздух) ...... пролет, пролет, пролет, пролет, пролет! :vozbud:
Утре на предавање, па на шетање! :motor:
Ноу мор пауза, фала, чао, пријатно.
Н.

Драга,
Деноиве ќе пребарам по книжариве блокче за скицирање, знаеш оние што ги имавме у 2ро одд. Ќе пробам да им цртам на луѓево, може така ќе сфатат, коа џабе ломотам.
И треба да си ја измијам смрдливата маска за коса. Ме мрзи да станам, само денгубам на нетов. Да да, Фб не ти е пријател.
Ајде сега чао. Или па нацртај ми за да сфатам дека треба да си одам.

Драга,до кога вака?
"Aј стави ми лајк на новата слика <3" -ставам лајк
"фала ај и комм"-пишувам коментар
"Лајкни го коментарот мој" :tapp:
Сеа да ја избришам од пријатели и блок

Драга ...

како ми се погоди временцево денес, си дојдов пешки од факултет ... милина. Сеа би си легнала ама не знам дали да го сторам тоа :)

Драга,

Послеее тебе јас,
не сум иста.....Послее тебееee ооааууу наа наа наа :)
Распеанаа сум отсабајлечки ,утрото секогаш е попаметно од вечерта...
Како и да е убав ден. Неколку hugs од личностите кои ги сакам можат да го направат уште поубав.

Баај бај :back:

Драга,
време е за спиење,така ? :) :)

Кајганоооо, дојде петок :)
Ништо значајно, со оглед на тоа што и онака не сум на факс, што и онака на овој ден секогаш посабајлечки учам или барем се обидувам :pos:, но битно е што вечер ќе си го видам душаното, и што КОНЕЧНО, КОНЕЧНО, КОНЕЧНООООО се враќаме на фудбалските трибини, после зимската пауза :icon_mrgr
ОМФГ навивањево толку навлегло во мојот живот, што мислам дека и на 100 години ќе бидам Комита...
Многу ми е жал што годинава поради факултетскиве обврски ќе мора да пропуштам доста утакмици, али тоа е, уште само овој семестар ми е претежок, па чевтрта година, ми е најлесна :)
Кланицата почнува уште од вторник, а потоа секоја недела до јуни имам по некој колоквиум <3
Господ нека ми е напомош, со оглед на тоа што ме фатила тешка мрза :nesvest:
Ти кажав за вчерашната случка во автобус?:pos:
Сеуште се смеам како луд :pos::pos::pos:
Си стојам позади, и сега кај СИмпо во Црниче се качуваат неколку деца, 6-то 7-мо одд, и едниот седнува на последното столче од тие петте што се позади, а другиве стојат до него. НВМ, на следна станица се качуваеден старец 80-тина години (бтв носеше шал Комити :pos:) и оди да седне на единственото празно столче до детето од петте споени (првите три беа фатени и последното). И доаѓа до слободното столче, и го промашува и со цела тежина се фрла врз детево :pos::pos::pos: :pos::pos::pos:
Дури не ни забележа дека седнал врз него:pos: детево успеа некако да се извлече, додека цела автобус се газеше од смеење :pos:
Лудило кајги, лудило :icon_mrgr

Dear,

Finaly sun is up! E тоа ме радува, знам нема да се мрзнам, а и ке биде убаво за шетање.:icon_bigg
Неделава како така помина, ама нареднаваааа.. ме чека што ме чека.Учење, учење, учењее. Ај веќе ми скурчи од ова.:nerv:

И ајдее се чека тоа Априлот!
ете тоаа..
Byee

После толку долго време ти пишувам,и затоа решив прв на тебе да ти пишам...Јас сум супер.Си ги слушам Сарс на уво и си размислувам за денешниов ден,колку убаво си поминав во парк,си пиев пиво и си кулирав на сончевиот ден кој ме наполни со позитивна енергија.Баш ми требаше ваков одмор,барем избегав од обврските.
Позз
:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom