Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга,
Имам многу за пишување, треба да преведувам... а книга не ми се фаќа:( И кога ќе ми текне дека цела недела од 8 до 17ч сум на фах ми се плаче. Ах, тежок живот...

Ке се избаци од некаде некоја будала и ке ти вели:А ти чупе зошто си лакирана со црн лак?
Зошто ми се може,ете така,мака ти е?
Мене не бе брат, не ми е мака...
Ако сакам ке ставам и црна сенка на очите и црн кармин.И што ми можеш тука ооооо ти безгрешен човеку?
Лалалалалалалала не сакам да ставам ниту запирки ниту точки зошто ми се може,капиш?
И секогаш се прашувам,зошто гледаш како теле во шарена врата Кајгано една а не одговориш на сите тие прашања кои ти ги поставуваат овде?
Оооо ти на која се обракаат сите...
Не ми се јаде ни ми се пие.Ни ми се спие ни ми сеееееееееее.....смее...!
Fine?
No?
Get Lost -.-

Драга,
Ја завршив недела... успешно, ваљда... :) и се осеќам исполнето. Праев писмена денес... мислам дека растур ја напраив темата, се што ми лежеше на срце си кажав... исто како да сум се исповедал :icon_lol: Вечерва ќе си седам дома и нема ништо да работам, ќе си седнам ќеефски да се напијам некое пиво... ма целиов викенд нема ништо да работам! :)

Ај поздрав, се читаме низ форумов. :*

Мала,
Цееел божји ден преседов над книга/пред компјутер читајќи презентации и подвлекувајќи. А може боља опција ќе беше четче и врц врц низ цела страна. Па плус некое цветченце, срценце таман.

Се мислам која песна да ти ставам, па ај и двете да не погрешам.
.
Избери си ја поприкладната.

Малце поинаков пост.
Ке ги постирам моите статуси на Facebook, почнувајќи од последниот.

Сега да видиме како ќе реагира Чарли Шин што земјотресов му ја зема славата...
Подршка за Јапонија и сите ние да ставиме профајл пикчр со аниме/манга/хентаи јунаци. -.
-
I'M NOT OVERWEIGHT. NATURE JUST LOVED MY BODY SO MUCH AND MADE MORE OF ME!
Здраво, јас сум ЦЕНЗУРА и јадам сувомеснато веќе 20 години.
Кажувам мрсни фори на чат, зашто не сакам да сум мејнстрим. Хипстерот мава јако
!
Што е фората со тоа да му кажеш на некого луд си/смешен си/браво кога ќе каже виц? Не е тоа негово дело па да го фалиш.
Можеби каснам ноооо...ГАТУЗО ЦАР!
Ова не е статус од Фејсбук. Пиши ми ако го прочита ова.
Бев да кењам повеќе од вашиве глупости.
Ако имам 21 година, не значи дека пензија треба да земам. Реков не на сите што ме викаат стар. И јас не сум стар!
The Infection - Friday I'm not in love
Накурчен како Ламбе по Евровизија.

Ете. Ова е од цела недела. Плус ке ја додам и песната која беше најдобро прифатена.

аХа!!!
I have the best penis-name, Кајгано. Check it out:
"Holy Flamin' Frost-Brand, Gronk-slayin' Vorpal Hammer of Woundin' and Returnin' and Shootin'-Lightening-Out-Yer-Bum"
M?

Sup.
Just wanted to say Hi...ваљда.
Не знам.
Знам?
Не...
Добро де...
Може,уствари се надевам.
Интересен монолог...не е монолог.
Да.
Не?
Чекај...
Да...може...

Драга ...

пак ме стега срцево :/ Зачести ова ептен .... одбројани ми се деновите а? :smir:

Д.
е тек сеа знам зашто почнаа низ светов земјотреси да дрмаат, полпави, крај на светот........

не можам да поверувам дека до толку глупави луѓе има се уште по светов бе алооо :tapp:

.......да не речам ама неделава не беше нај нај.....

--- надополнето ---

п.с. цело време ми се врти една песна ама не и го знам името :nesum:

Само едно нешто имам да ти кажам

fuyeah.jpg

Драга Кајги,

Денес е Тодорица! Каков убав ден, како да е пролет. Додуша мене и убаво ми почна денов со причест. Попот ни се погоди матапчија па некако времето брзо ни мина. :) Многу убаво винце имаа, домашно, па за здравје од нога со попот дрмнавме по една голтка. Комшилуков ми е комедии, а попот ни е „коловоЃа“. :pos: Попот ни е фалбаџија, а тоа може да се види од авион. Па и нас ни се погоди виното, не знаев дека требало да се фалам, ако не се погодеше ќе имавме уште. :)

Денес е преубав празник, преубав ден! Сакам да им честитам именден на оние кои го носат ова име, на сите што постат за Велигден да им посакам лесен пост, а оние кои денес се причестиј на здравје причест. Денес решив да правам некои колачиња, па ако се убави ќе се пофалам и рецепт ќе кажам, ако не се погодат никому ништо. :pos:

Ајт да ја видам рерната... додека не смениле боја. :pos: Сега си ја пеам песнава, ама ако не се погодат тепсијата има да лета низ прозор. Рецептот испадна дека бил за колачиња за цела војска, а не колку да каснеме нешто блачко... Што ли ќе им правам?! (секако ако се погодат, ако ги утнав се знае :pos:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom