Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Оти? Оти?

Отилуѓето мислат дека јас сум многу постар кога зборат со мене преку телефон, а мислат дека сум многу помлад кога ќе ме видат на дело? Е, ајде де. :)

Постојано цел ден цупкам со ногата.
И не прекинувам.
Денес ме избркаа од 2 часа, пошо нали, ептен сум добра и скромна, па и професориве почнаа да го приметуваат тоа. Нвм, си влегов после 2 минути поминати надвор.
Не бев на часот шо ми беше најбитен и за којшто навежбав викендов.
Распоредов у понеделник ми е катастрофа ! Час, празен, час, празен, час, празен, час, празен, час. И после убаво ми било школото -.-
Децана денес ме препунија со небитни информации за кои ич не ми беше гајле, ама мора и нив да ги слуша некој.
Времево ме изнервира шо се затемни пак и стана грдо ПАК !
Нешо здебелена сум, грлово убао не ме болеше вчера, денес на нерви ми иде -.-
Италијански утре тест некојси ќе праам, а си неам појма шо е тоа имперфетто -.-
Исто така, си иам други муки. Ми треба асален муабет со асални личности.
Преку глава со Валентајнс и Трифун, неможам да ги слушам луѓево веќе !
Исто, шишките ми одат на нерви, ги кревам половината и повеќето горе, ко лани.
Исто вака се осеќав лани за валентајнс, напет ден беше и тогаш. Самошо вежбав клавир дупло повеќе него сеа.
Ми е гајле. Не се замарам со ништо веќе. Нема рамнодушна да бидам, не. Ќе бидам без љубов. Не рамнодушна. Незнам као да ти објаснам.
Нема да си ја барам љубовта. Ќе си барам она шо мене ми треба и она шо мене ми паше.
Исто ко и сите останати користољубиви копилиња на светов.
Тоа е. Борба за опстанок. Животно ќе станам. Не ми е гајле. Ќе се понашам ко идијот спрема сите, пошо така ми паше.
И исто, нема да ми биде гајле како ќе се обратам на некој, пошо не ми е гајле за него и неговиот живот и тоа шо он сакал од мене.
Ќе бидам и кучка и дигната и ќе се стаам у некој филм, ко шо праи остатокот од светот. И ќе хејтам све живо.
И коа ќе бидам стаена у некој филм, нема да дозволуем никој да ме дира. Битна фаца сум, и остајте ме да си фурам мој филм, нали.
И ќе прекинам да гушкам кога се поздравуем, пошо никој не заслужува да биде гушнат.
Исто, нема да се поздравуем со никој, пошо, нали, ќе си бидам влезена у некојси филм.
Сеа сум бесна на све и остај ме да му се истурам на кутриот клавир.

Оти? Оти?

Отилуѓето мислат дека јас сум многу постар кога зборат со мене преку телефон, а мислат дека сум многу помлад кога ќе ме видат на дело? Е, ајде де. :)

Ти прават лице.

Абе драга,
место само денес и утре и у среда не одам на школо.Абе убавини нели?? :)

Не го бива јагнешкото ќе го јади кучето вечерва и утре. Друго го изгубив занат сервис уствари не можев да го најдам пет уличина се и мора секогаш фрка да настане кога барам нешто не е можно ова има некоја негативна енергија тука што ми ја мати водата. Или најдобро нешто што може да објасни локација е чичко ми одма накрши тоа до другата тука и застанувам тука го нема брееееееееееееее да ти ебам па се вртам тука нагоре надолу ме гледа Т. дека барам нешто не ме задева ич само си се погледнавме меѓу нас муабет нема.

Туширанција уживанција леганција....

П.С. Купив чај за комбухата и резерви за бричот шчо вибрира, затвори занат сервис дури го најдов утре синџир ќе барам.

Драга ..

им го честитам Валентајн на католиците, а Трифун на православните. Зошто, о зошто сакаат православциве да го слават Валентајн? Зошто тогаш не слават Божиќ на 25 декември? Модерни ми се прават. Море мрш. И така. Јас Валентајн си го поминав со мојата најголема љубов - факултетот. <3

Драга Кајгана...

It's been a while... but nothing really changed a lot :tapp:

Најди ми билет за во еден правец во неповрат и исконтактирај со надмоќниот кажи му дека веќе НЕ-МО-ЖАМ!

Еј драга супер апгрејд ти направиле ми се свиѓаш сега повише.Си го средив и профилчето конечно и ги нема тие проблеми што ги имаше порано.Прекраснооооооооооооооооооооооооо

Фајнали.. 4 даун, 1 аго (процессинг)..

денес завршив со факс за овој семестар :kajg: (најбоље у живот сам го завршил)
од утре почнува припрема за нешто ново, самтинг осом, нешто за што сум до сега сонувал.. :vozbud:
btw. почнуват и предавањата за новио сестар :pov:

Драга...дали фактот што сум атеист ме спречува да го славам Валентајн?
Уствари не.

Два збора:
1) совршено
2) магично
Така ми помина оваа вечер.
И како резултат на тоа, немам сила во мене => одам да спијам. :)

Драга

Кога ќе видиш како очите на саканата личност светкаат од среќа, кога ќе видиш дека не може да престане да се смее од задоволство... знаеш дека си постигнал совршенство...
А и дека си ѕвер кој води 5-1..
:ojea:
flowers-007.gif

Среќен Валентин..

Драга кајгана...

Истава девојка ја сонува веќе неколку пати, дури и помалку пати од тоа воопшто ја имам видено. Не е можно волкав впечаток да има врз мене...поради тоа сум буден сега:uvo:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom