Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Добро Утро Драги Кајганџии

После долгата нок гледајки го Декстерчето дојдов до заклучок дека денес сме Вторник и дека ке киснам на факултет ...
Само си мислам дали да идам на двете предавања или да си продолжам со убавиот сон...
Како и да е,синока паднаа убави смеи со една драга личност...:pos:

Баи Баи.

Драга....
хемија спржува пред табла,а јас сум ослободена од класната :)
за натпреваро хаха
кул е бе
ај саа одам невкусно е да ме фане пред пц како пишам,каде не ме испитува :)
и,дома ке вежбам математика,нема да те дружам.

еј,еј,еј до кога ќе бидеш ваква ? сакам да те видам жолта.. Кајго лошо ми е ептен.. Ајт поздрав :tv:

15% мала .. Како а ? - ''СЛАБОООО'' !!!.. Ја закачив посакуваната 8ца :costumed4 .. Ајде имаше само еден пропуст овој семестар, ама вториот се дига драстично летвицата, Me vs. all of them.

Сонот е само крш нешто у последно време, пролазно е .. I hope.

Кајганче!
Се осеќам.. ма ни самата не знам веќе како и што да осеќам..
Само гледам како нештата тонат, и за прв пат не превземам ништо, и чудно е, знаеш..
20 години се замарам, се да е ок, на сите да им е убаво а потоа на мене, и сега мува не ме лази за работиве кои се случуваат.Мака ми е веќе да се замарам, мака ми е јас да бидам онаа што секогаш страда, ги трпи последиците.
Изгледа конечно ја тргнав таа особина, сега останувам рамнодушна и само чекам што ќе се случи..

Јас сакам зелено да ми е сееее.... упс грешка. Mood: happy, то ќе да е последицата. Причината, и не е така важна :)

Него еве ме и мене, да потрошам неколку килобајти... можи некој ќе се помачи да ги чита, можи и не, сеедно, мое е да си пишам. Трифун го одбележавме достојно, така да од денес се префрламе на здрав живот, чунки ин хелоу боди, хелоу гоуст. Паметни биле тие старите.

И така, доста е за сега...

Џ

Оу колку сум уморна, ама презадоволна. Од се. Од животот, од себеси и од тоа што го победувам февруари. За прв пат, не му дозволив на паметот и мојата психа да ме преовладаат, туку си кулирав и ете нема трошка тага во овој февруари. Освен на моменти, ама ок, и тоа е ставено под контрола...
I swear I'll never give in... I refuse... :bip:

Среќна, убави работи се случуваат. Убаво ми е, навистина... Па колкави сакаат нека бидат големи подочњаците, тоа е знак дека се дешава нешто. :icon_lol:

И повторно... јас сум шарена, разиграна детелина...

:back:

Д..
пак се мафтам по болници цело попладне, а и до прва треба пак да одам на инекција :uvo:
а кај најдов сеа да се разболам бе, цар на малерите сум најсериозно :tapp:
ако сакаш некој изостанок да ти продадам од школо??

Кајкаџиќеееее !!!:vozbud:
Абе ич не те давам ќе ти кажам само 2 збора : среќна сум!:kez::wub:

Драга, ако успеам да заспијам вечерва, ветувам дека ке бидам добар и пристоен кон секого на форумов само те молам кажи ги магичните зборови и заспиј ме, ке ми треба енергија за утре повеќе отколку на гугл што му треба онлајн да биде нон стоп...веруј ми :kajg:

Драга..

Имам нова химна

Коа ќе ме праша некој зашо не се замарам, ова ќе им го запеам...

Ај за ротвајлерот можеби и го вратил како што вика, па добро и тоа што лажеше не ми пречи, ама тоа што намерно злобно проба да ме насочи во друга насока е тоа не го бива. А ми викаше мене инстинктот дека тој гомна има јадено не можам да обвинам човек само на инстинкт ама сигурен сум во тоа: Добро е што не е тука и решив дека нема повеќе да ја носи со него таа лоша вибрација во мојата куќа во мојата соба тоа ми вика инстинктот. Правев тест на него фрмрпр и бидејќи под тоа се подразбира намерна да ја прикажам како наивна мојата интелегенција ниско ниско, и поверува во тоа а не знае дека си играв како мачката со глушец како што си игра, чисто онака да видам до каде одат неговите лаги дали се обично секојдневно или опасно нешто. Два пати покажа непочит кон мене два пати не реагирав затоа што така требаше да биде, и проба да манипулира со мене, во ред не ми пречи тоа и го очекував како дел од играта, ама намерното злобно тоа не е во ред дури денеска добив информација колку е тоа штетно, признавам тоа е една од областите за кои што немам некое големо познавање затоа и дури и така голем импакт имаше врзмене, затоа адио и ајде понастрана од мене.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom