Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
кој баксуз сум кајги да знаеш, ќе пишам спортска ќе ме турнат, да ставам аватар од некој ќе го измалерам, ми иди да се пукнам во колено одвреме на време, се чувствувам толку ништожно дури и ми се плачи
се надевам дека ќе се опраам до крајот на денот
оххх леле:jaj:

Поука на денот:
Не се карај со родител да не зажали едната страна,не се приближувај до пц за да не си на крај крив..
Толку од мене имаш кајгано,јас останав без зборови.

ИСПОВЕД !! - Од утре почнува II сем. мала .. И тоа, биче боље. Keep your eyes on the price ! :wink:

Laku noc, sestrice
dobre i lude, Bog neka vas cuva
nista mu ne treba

muskarcu samo, samo treba kurva

Драга,
Недела=тиња ден.
Се чека дербито вечер.
Форца Јуве.

Драга Кајгана,

Под искушение сум. Сакам да сменам аватар со ЅВЕРОТ. Не ми дозволувај!

Еее Кајго.
Едвај издржав без тебе,па ме разочара.:/
Кај ми отиде црниот скин??
Инаку ти добра си?

Ај чао идам да те читнам.

Драга

Дали сие што пишаа на твојата сртана 666 се потајно следбеници на сатаната?
ДАЛИ?!!?!? :devil3:

Сакав да го означам моментот 666 и да ти посакам среќен апдејт, да ти кажам дека подготовката е половична а и дека ме боли глава.
бацки

Кајги,
Вечер ќе излегувам, а не знам што да облечам, знаеш какви сме ние женските колку и да имаме, никогаш немаме што да облечеме... ај да одам по малку да се спремам да ставам маска на лице, само да не уплашам некого, зашто последен пат го уплашив дедо ми :kesa: ах и да направам некоја добра комбинација со облеката... ај одох :back:

Еј.
Зашо не си жут?
...
Уствари ја имав нешо паметно да кажам...
Ау...
Даа.
Абе вака...уствари не.
Најрандом mood ever.
Сакам да умрам и да се реинкарнирам во морска краставица.
Не...
И...
Абе...
Ај заеби.
Сакав да ти пишам пошо е 666-та страна не за друго.

Кајганче!
Ги глеам сликиве од караокето вчера и се цепам од смеење!:D
Значи живеам за вакви ноќи кога можам да се опуштам, да пеам и да се веселам:)
Дефинитивно преубав ден имав вчера, а ноќта го обележа!
Eдвај чекам пак!
Ај така..:)

Драга кајгана...

Порано сите сакаа да ми бидат другарки, сега сакаат само да ме легнат :(
А ја пак сакам само да другарувам...

Драга Шенка,
Не можам со ништо да покажам оптимизам за настанатата состојба. Мислам дека за прв пат во животот, паднав во депресија.

Еееее Драгоо,
убаина бе чоече.Утре не одам на школо демек сум болен.Абе убаина,кур ме боли.И плус утре еден купа естови и испрашувања тие од мојата стаја а ја ќе си го прчам.Али ако и тоа е напредок :)

Мала.
го завршив знаеш? И баш ми се свиѓа. Нормално дека не е исто по толку време, ама сеуште го иам тоа во мене. Тачно дека не е моја идеја, ама барем е завршено. Не верувам дека ке направам нешто свое, бар не во скоро време... Баш во среда проверив-27 незавршени , делчиња од мене, оставени од разни причини...
И... мислам дека толку сум расположена за споделување, некако периодов ми е чуден.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom