Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
дРАГА КАЈГАНО

Денес колку сакам да утепам човек, никад у живот не сум..нене не човек.. човеци.. Се појави Мевосек у мене.. Веројатно ти е јасно зашто.. peace

Ништо со ништо нема врска.
Јас, ни пијана ни вљубена.
Си работам.
Си блаботам.
Треба да создавам лик на раскажувачка заробена во кафез која го чека својот херој во наметка. А тој е чист Ѓавол, нема брчки и истовремено е посебен.
Ајде, можам.
Преблиску, предалеку, изговори, патувања и желба која се реализира само со глетка кон мојот стомак.
Пеш околу Скопје за 80 минути, секако.

Затишја пред бура најмногу презирам, а тоа следува.
И те како.

Драга
Зошто си сина а не си жолта, јас те сакам жолта... и сега поради тоа сум тажна, очиве неможат во ваква облека да ми те гледаат...:(

Here we go again
Знаеш ли што Дк?
Вака подновена си позгодна :pos:
Денот ми тргна на смеење.
ХАХАХАХАХА еве вака...-.-
Не ма лажам те...денот е мрачен и кажаа дека ке врни дожд.
Е ај да видеме дали ке е така.

Мрш -.-

:pos:

Драга Кајгано,најмогу мразам дождливо време,а во моментов е така. :(
Иначе супер ми беше денов нашколо,освен што био ме стана и бев тапа али нмв.

Мала,
иам старо нов . Ако не ти кревам одма, да знаеш си ја слушам песната. Ми стигна писмо отсабајле ма, розево е пликото, и тие од МОН знаат дека сум шмизла:pos:
Иначе, ништо посебно не ми се деси денес. Не ни очекувам, очекувам виното да ми се свиѓа вечер. Низ градот само наидував на заљубени парови, бар така се правеа дека се. Гајле им е, си потрошија куп пари на глупости кои немаат никаква функционална вредност. Уствари имаат-фаќаат прашина.
И не ми се учи ма, може затоа тука ти редам зборови кои немаат ама баш никаква смисла.

Ко за крај :wub::wub::wub:

сите го прославуваа денот на вљубените или денот на виното, а ја цело сабајле се мафтам по болници :nesvest:

Мала, ИСЧИСТИВ СЕМЕСТАРОТ малаааа :aplauz::je:!!!! Баш на Св. Трифун, цел ден ми прават муабети анти-валентајновци за седенка со вино и ракија. Ми кажаа дека сум поминал ииии вечер све је могуче :) :) .

Тоа ми беше и најголема фрка, се реши и сега е супер .. Ама малце ми се скрши филмот за 0.5 !! Еееј пази, не за 1, не за 2, не за 3, 4, 5 или шо ти знам колку .. За пола поен мала, само пола. Ќе капне повисоката, па мајка Јана нека е. :wink:

Поздрав сега .. Поводот е голем за неделава. Ајт

Драга,
Ах што направив, да не пратев порака ќе рече зашто не сум пратила( не сум се сетила, а тој ми пратил), а како да му кажам дека секој ден мене ми е валентин, секој ден сум заљубена во него. И јас кај му ја пратив оваа порака па уште ми се смее зашто таква сум ја пратила, љубовна требало, па оваа каква е ?еве ќе ја пишам тука ама немој и ти да ми се смееш ок:kesa: Roses are red, violets are thorny, when I look at you, I get really horny! е океј де сакав да биде малку поразлична ама погрешно ме сфати :kesa::(

Драгаа

Ми го исполнија денов ептен :) И убаво мие...
Значи преска како ми се привиде една работа O_o цел ден се смеам на тоа.
Халуцинирам кајги :pos:Од многу љубов тоа хихихи :)
Ај чаос сега :back:

Ди Кеј,
Многу си го сакам бест френдот, зошто ми купи чоковатце денес, да не плачам.
А искрено повеќе би му била благодарна, кога би ме почастил пијалок, па не сум католик.

Шетај, летај.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom