Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Dear Кајгана,
Само шо се прибрав и ногу сум пијан, пред да си легнам прво тебе да те поздравам...чао до утре

Драга Кајгано,сеуште сум изнервиран поради тоа што ми го направија моите другари,дали вреди да се нервирам или не ? :toe:
Поздрав :back:

Dear,

Иако е викенд и времево е прекрасно јас не се чувствувам нешто најдобро.
Кога другите околу мене не се во ред не сум ни јас :icon_frow

Ахх, и пак ке кажам сеуште ми е онака монотоно. Ајде нека почне веќе еднаш да ми се случува нешто интересно, нешто што ке ме оттргне од оваа реалност, нека дојде некој период каде за ништо нема да му ја мислам, ајде нека се појават личности кои нема да ме сфаќаат погрешно, луѓе кои нема постојано да се обидуваат да ме направат нешто помало од нив, да завидуваат, луѓе со кои ке ми биде пријатно да седам, ајде нека тргнат работите на подобро.. додека повеќето уживаат, се забавуваат, си го губат времето на непотребни работи јас гледам како нештата да тргнат на подобро, мислам на многу работи, кројам планови, собирам надеж секој ден се повеќе и повеќее и кога ке видиш на крај само тапкам во место:icon_neut
Изгледа тоа им следи на оние добрите.

П.С. ке гледам да си го разубавам викендов, I promise you!:icon_bigg

Драга...

продолжувам со изненадувањата ... ама се разболев ... :( Сеа идам една супа да си напраам и ќе бидам здрава како дрен!!!
:smir:

Драга Кајганоо..

го живеам можеби најлошиот ден во мојот живот... вчера бев дрво како никогаш досега и за прв пат неможев да си легнам веднаш а да не бидам забележан (од моите :S).. Се чувствувам многу лошо и физички и психички.. станав и кога гледам се околу мене не можам да поверувам дека јас сум се направил, во секоја соба има по дел од облеката, како сум се пресоблекувал така сум и фрлал.. палтото ми е лом а барајќи ги работите кои ми беа по џеповите стигнав и до надвор каде го најдов моето USB.. сега ме е срам од моите, а еве наближува 15 часот кога ќе си дојде мајка ми и ќе ми држи лекција :kesa:
веќе не пијаааам

Марфи никогаш досега не ме дружел волку интензивно.
Полека се навикнувам на неговото присуство.
Бар си компензирам со нечие друго отсуство.
И што е со филмовиве?
Демек се ближи Валентајн па ајде, П.С.Те сакам, When Harry met Sally, срцепарателни песни по радијава...
А кај е тука алкохолот, во целата приказна, нели и Трифун е?
Би било убаво да направат емисија 10 ways to get drunk and not throw up the next morning или туторијал сеедно.
Ќе биде сигурно гледано и доста корисно.

Фаза е.Или не е?
Реприза или дежа ву?
Win win, or lose win situation?
И се би било поедноставно кога би постоел одговор.
Што впрочем и не е тешко да се добие, ама жмурката очигледно е поинтересна.
А јас ќе продолжам да жмурам.
А што кога ќе избројам до крај?
5,10, 15, 20...

..."И ништо не е поприсутно од твоето отсуство"

Така беше некако.

Grlovo me iskina ! :@
Mng sum nervozna i mi ide da se deram na se ali nemozham radi toa sho me boli grlo -.-
Ispiv 20 chaevi i sea supa kje jadam, preeska me popushti od supata.
Ako ne uspee si kupuem anestezija i chao ! :D
Imaj ubav den <3 *:

Драга Кајги,

Деновиве ме дрма некоја нервоза... Ниту самата не можам да се препознаам. Периодов ми е супер, ама морам да се смирам. Драга утре ти прават ремонт, што ли ќе правам без тебе?! :( Ќе одам во парк, нема друго чаре. :pos: Ќе се уморам добро и после тоа ќе одмарам и ќе чекам брзо да се врати форумов. :toe:
Ај, идам да се спремам за на Архангел! :vozbud:

Голема работа е тоа мала, стварно голема .. СТРАШЕН СУМ :vozbud:хахаха !! Не, колку и да се обидувам да бидам скромен и спуштен, ова едноставно не можам да го потиснам, за споредба со другите пак да не правам муабет, уопште. Инаку мала, нававивам за нај wicked екипата на свет, на wunderbar начин ги решија гнидиве .. Многу народ сврши на голот, indeed.

Вечер btw биче весело и ризично. Ваквите поводи вообичаено се доста неизвесни. Како у римско време : Коцка је бачена ! :3:

I still feel motherfuckin dirty.

O, и вечер кафана. Биче ацалукас јако! :icon_neut

Како што вели чичко ти Чак: the weather today is calm. Calm and resigned and defeated. А се` е така совршено. Уште да беше недела, да си изгледавме бинго со Ирена, па јаг воен истражен судија и сите на спиење.
Понекогаш е многу полесно да не му кажеш на светот што не е во ред. Just smile and wave boys, smile and wave.
You say whaaa?! Oh... OH! The weather is getting really, really pissy right about now.

Драга

После добро филмче, малку фудбалски нервози за вечер да се заврши се тоа со добар провод низ локаливе :) Убаво планче само да видиме до каде ќе ми се исполни.
Туку гледам утре ќе те затвораат малку......ете како ќе земам јас проектната по матура да ја направам :)

Драга,
се би било фино и убаво ако нормално јас не направев толку грешки и глупости.
Сама сум крива за работите и сега веке не ми е сеедно ама завршено е.
Ќе оставам се да стане минато можеби ке ми биде полесно, а можеби и не, ама сигурна сум дека нема да се вратам на тоа што некогаш поминало.
Скршена вазна не се лепи, а дури и да се залепи водата секогаш ке истекува нели?
Од денес натаму нема да ти пишувам и извини поради тоа, но ми треба време за себе, за моите блиски и за моите планови.
Драга нели бе некој што те расплакува не заслужува да го сакаш и да биде со тебе? Смачено ми е веќе да не се грижи за моите чувства, да ме нарекува како ке му текне и да мисли дека цело време јас сум никаква и други глупости. Најверојатно и јас заслужувам некој што вистински ќе ме сака без детски глупости и драми.
Немам сила да играм такви игри...
Ајде Драга поздрав од мене се читкаме после некое време т.е. кога ке ми поминат измешаните чувства.
:smir::smir::smir:

Драга Кајгана,
Сабота вечер, а јас се забавував цртајќи си графици. Како јаготка на шлагот, играв SIMS Late Night. Yes, I have a social life, on SIMS.
You know you love me, x.o.x.o.
:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom