Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга Кајги,две недели бев во полно расположение и едвај чекав да дојди петок и расположен да си излезам вечерва и да си поминам незаборавно.....но моите пријателчиња ми го расипаа денов нашколо и сеа сум многу изнервиран.

И така шо ти викам.. Животот е заебан, а јас сум сам во него. Али сите лоши работи може да си ги преформулираш и да си извлечеш поуки од нив.. Боље сам одколку со некој шминкани фаци. Подобро сам одколку со некоја лицемерка. За
кур
ми се некои богати, вистински снобови. Некои ги сфаќам, не им и на нив лесно, но и меѓу нив нема светци. Убо им е да користат, а јас секогаш се наоѓам во погрешно време на точно место.. И знам дека се беше склоп на околности, ако не бев јас ќе беше некој друг, но ми е криво после толку кажани зборови ништо да не било точно. А јас останувам на своето.. Се фалат за колку тешко им било во животот, а најлошо е што немаат осетено што е лошо, не ни сакам да осетат,пошо не е битно колку лошо ти си осетил..
ако не му се јавам нема ни да одиме...мислиш му е гајле.. Незнаев како да дојдам до тебе, а сега кога дојдов ништо ново. Премногу сум барал изгледа. Време е да се помирам со мојот таканаречен статус. Животот ми даде улога ќе мора да одиграм
And as always the worst stays in me.. Сакаш да доловиш, си се заебал..
:smir: Кајги само со тебе кога сум ми е подобро :smir:

Досадно е нешто мала .. Јбг такви се тие денови кои минат во (мала) неизвесност и само се собира, и собира, и собира, собираааа .. Аа и сонот некако не си го земав, ми фали уште :icon_conf. Инаку синоќа дури откако се онака ми легна и ми се среди после јинг-јенг денот, согледав уствари колку ми е голем успехот и колку тоа вреди. Уште поголемо ќе биде задоволството и ако се реши во моја корист таа неизвесност која ме копка.

Btw, ја обожавам Тина Мазе .. 0.09 и фалеше за злато, но и вака не е лошо. :back:

634268768764443144_tina_maze_kolekcija_butterfly_wings.jpg
pencil.png

Помина баба ми онака ми вика не на доктор само на гости, го виде кучето вика загар :pos::pos::pos::pos::pos::pos:, бабо не е загар питбул е :icon_lol:. А. вика да сум го тргнел од дома дури имало време не било куче за дома, што да не треба лабрадор да чувам па да дојде волкот и кај мене да го изеде како кај оние :pos::pos::pos::pos::pos::pos:. Супер си е кучето со бато го шетаме само ако мало трга на синџир бре не му давам многу да го држи затоа што сеуште не му се извадени конците од операцијата. Го излагеле кога го носеле во операциона сала дека ќе го сликаат, кога се освестил првите зборови му биле: А бе овие ме пресекле пичка му мајчина :pos::pos::pos::pos::pos::pos:.
Се чувствувам некако пролетно освежено ако сеуште зима изгледа ми годи доста сонцево, уште да отидеме да ја завршиме таа работа и се ќе биде во ред.

Не е можно како брзо се менуваат чуствата за некоја личност која до вчера би ставила рака во оган за тебе а одеднаж преку нок да го смени однесувањето.
Мислев дека тоа е невозможно али сепак е возможно...
Surpriseeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,поголемо изненадување од ова нема,па дури ниту тортата која ми ја донесе татко ми за мојот роденден...
Ватевер,ја скратив многу косата...сите паднаа на задник кога ја видоа мојот new look.
Aјде ке факам патот од овде,додека се уште ми се јаки нервите и додека некој не настрадал.

Драга,
Зошто мора да постојат периоди ? Кој ги измислил, зошто ?
Сега за сега можам да кажам дека немам некоја посебна сопка во работата, но, хммм... еднаш си горе еднаш си доле, тоа е. Немам што повеќе да должам околу оваа тема, така да овдека ставам крај за овој ден. Па се гледаме следен пат, со повеќе позитива и ведрина. Остани ми во добро расположение како и секогаш. :smir:

Кајги,
Утре конечно одам да се шишам, ја пуштав косата и сега треба пак да ја скратам(ја уништив со пеглање, више нема да ја пеглам, и онака права ми е, не знам ни самата зашто ја горам за безпотреба), ама не правам некоја промена, зашто сакам за дипломска да направам степен (се надевам дека до тогаш ќе ми порасне) и шишки. Добро ми стојат шишки зашто еднаш кога направив само да ја видеше реакцијата на дечко ми, од што му бев толку убава гледајќи во мене се сопна и за малку што не падна на земја:pos:

Зошто мора драга да ми се случи ваква трагедија во најубавиот дел од годинава, колку е само преубав период пресреќен за ваква несреќа на најсаката моја лично да и се случи?
Не е фер!

Топче, лебди во воздухот, не го допирам со дланките, тоа само лебди помеѓу енергијата на рацете, поддувнувам низ насмевка, тоа топче е планетата. Универзумот е околу мене и топло е бидејки јас лебдам во нечии дланки, и поддувнува од насмевката. Чувство, визија, сон или јаве? Прекрасно!

рага..
Д

До сега бев со една..ја драпав,стискав и лижев ( нејќам само да се сетам пак) и не ми даде.. Имаше добиено, фатив имаше улошка ...јебига..

Ај позз.. биди мирна да не те драпам и тебе :)

Драгице
расположениево ми се менува 100 на саат :nesvest: чаре?
сега сум тажен, пред 5 мин бев окезен, а пред 20 бев во депресија............
и цел ден така да го е*ам.

епа нема чаре

Драга
Со малку среќа утре на Архангел идам и ја.
( да не бидам досаден со милион долари еве ти ја оваа )
Ајт идам да спијам,доста беше за денеска xD

леле драга

ма се да им еам на тие со моторите што јачаат во ниедно време.

А и повеќе не се штокосувам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom