Ljubena Kajgana,ti si edinstvenoto mesto kade sto mozam da tresnam zelena,a da ne bidam offtopik,kade sto mozam da kazam so mislam,a da ne bidam opomenat od nekoj moderator.......Nez so im e na lugjevo,osobeno na forumov,ima mn stegnati faci,ako zabegas malce od temata,ko kojznae so da si napravil,glumat principi i pravila neso,i go sfatile premnogu seriozno forumov,sekoe mislenje koe ke go pises,moze da otvori novi temi za razgovor,i dokolku ne prodolzuva razgovorot na taa tema,togas sto e toa?Offtopik,bar taka vikaat odgovornite.So im e fintata so offtopikot nez,i onaka mnogute temi se od zabaven karakter,a zabavata e najdobra koga se slucuva spontano,i koga te vodi nasekade,a ne konkretno na edno mesto,no so da se prai,moderatorite sakaat neso da glumat izvrsna vlast.Malce gi iskritikuvav,pa niso cudno da mi go izbrisat mislenjeto i da recat OFFTOPIK deka sum bil i na temava

,taka e kaj nas,koa nekoj ima mokj,a neso ne mu odgovara,ne se odnesuva pravilno,tuku si gi glea svoite interesi.Sakav samo da istresam neso na temava,a do kade otidov,se gleda deka me biva za filozofija,izglea go zgresiv fakultetot,i mislam deka treba da vlezam u politika,zoso gleam nasiov narod e dosta prost,veruva na se so ke vidi i cue,igraat kako so mu svirat,pa taka i jas so malce filozofija,nekolku govori,ke im go kazam se ona so sakaat da go slusnat,toa e slabata tocka na covekot,ne za dzabe vikaat "ubaviot zbor,zelezni vrati otvara",taka i jas ke im odrzam nekoj govor,ke go ukrasam so nekolku epiteti,ke vmetnam malce socuvstvu vo liceto,i op,ete i jas politicar,hahaha,no steta so ne me interesira toa,neka praat so sakaat,ali neka veruvaat deka ako mi e dojdeno do lazenje,ke vidat politicarive so e lazenje,hihihihi,so sekoj zbor mi se otvaraat novi mislenja,ali mislam e vreme ovde da se zapram,dobro e na tebe ljubena da ti se pise,ova e eden vid monolog,dlaboko razmisluvanje,a i dobro e toa so ne mi kazuvas niso,ostanuvas na se ramnodusna,inace ako pocnese i ti soveti da mi delis,e togas ke se skaravme

))))))

Ke ti recev dobra nokj,ali ti znam deka nema da spies,ke se najde use nekoja budala da te zamara ko mene,sekogas ima takvi,retki se onie pametnite,ko mene :kesa

ozzi ljubena

)))