Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Garfield станал Divider а јас сега дознавам. Пффф, Драга, па во кој форум живеам ја? :)

Драга

Денес се шетав на Вардар, убава прошетка исполнета со совршени моменти, како времето да подзастанува и веќе не ти е важно дал си жив или не зашто срцето ти е исполнето..
бац.

И Дарк Кинг е НАЈДОБАР!

Here we go

Whiskey in the jar

As I was goin' over the Cork and Kerry Mountains
I saw Captain Farrell and his money, he was countin'
I first produced my pistol and then produced my rapier
I said, "Stand and deliver or the devil he may take ya"

I took all of his money and it was a pretty penny
I took all of his money, yeah, and I brought it home to Molly
She swore that she loved me, no, never would she leave me
But the devil take that woman, yeah, for you know she tricked me easy

Колку "машка" песна, а толку ја обожавам. Имам некој чуден ген изгледа...:)

♥ 07. 02. 2011. ♥​

Кајганушченценценценценце!

Се чуствувам како преупотребувана crush-dummy (oние пластичните врз кои тестираат со колкава сила човекот достигнува смрт при сообраќајка) пенетрирајќи во водите на малите сwaтки безризични тестови.
Гладување! & lovin' it. Да бе, после читaње "просветлувачки" линкови и гледање некои си mind-numbing филмови за реинкарнација, afterlife и доживување нирвана преку harmless жртви како гладување си реков да пробам. Пер, работи. Гладот е минлив а после солиден ден-два се осеќаш као они на времето, знаеш Cant touch this! фаза. И финолепо боговите си зимале кредитот. О, и женска ми ми има кажано дека сум бил со пмс.

шкџ?!

Well, ти уште немаш кур. Beat that.

Кајганкоо!
Long time no talk. Али као секогаш, нишо ново кај мене. Освен тест математика, во комбинација со прекрасно временце. Не идат заедно, знам. But I'll pull it of, I always do. Уште еден понеделник, надеж за подобар почеток...но и уште една непреспана ноќ. Ќе биде подобро, знам, мора.
Те сакам до следно пишување, :smir:.

Драгаааааааааааааааа
Ќе полудам бре јас :(
Денес ни пет ни шест ми плеснаа во фаца дека нашле моја слика на некој профил што сум го креирала во 2008. Абеее еј невозможно некој толку да истражувал за мене. Не не не не и не е можно. А толку сакав да се скријам. Оф мори мајко што да правам сеа? Да се убијам :nerv: Не требаше.... Ќе се нервирам цела недела сега. Охх глупа јас. :tapp::tapp::tapp:

И тажна сум. ТААААААААЖНААА!

Малку сум разочаран само толку, или можеби отрпнав па не е важен интензитетот се ми изгледа како мало чешање, удри ме посилно кајсилно што можеш ова е ништо бре можеби ќе преживеам ама не ме плаши тоа како во песната на Хаеи Мата Хари....

Кајганче!
Полагам руски, и никад во живот не ме болело олку стомак од трема, а има и зашто да ме боли, ништо не знам!Кога ќе го споредам почетокот, кога толку многу учев и праев напори, со сегашноста, можам да заклучам сега дека воопшто не се ни трудам доволно.Ајде, ќе видиме кој ќе биде исходот, битното е јас да не дремам, туку да почнувам да се спремам!
Ќе те читнам после сеа стварно не можам:back:

Каги, прв пат живот исчитав книга од 600 и кусур стр. Али пак Лион ме заеба.

Драга ....

само што го гледав Боки 13 на јутјуб и се прашувам зошто воопшто го направив тоа ... Не сум си јасна. Денес тргам на факс, од 3 до 7 сум и тоа еден ист предмет :( Нема правда. Ама ајде ќе издржам.
Друго што да ти се фалам?
Викендов интересен, вчера ми беше супер. Убав ручек, па палачинки, па филмче и се тоа со прекрасни луѓе.
Епа толку сега за сега, со повеќе информации ќе се јавиме деновиве.
Поздрав43 хехе :smir:

Драга јас се откажувам.
Толку беше.
Jaс не припагам на тој свет :toe:
Oва не сум јас,ова е некоја друга личност во мене.

Debentures мала .. Пази значи, D.E.B.E.N.T.U.R.E.S. :icon_eek::lud:!!!!!! - Ако си слушнала значење и дефиниција на терминов/зборов, плис извести ме !....

Тоа, иначе у глобала арно поминав .. Хоупин фор 8. :pipi:

Драга кајгано,деновиве ми се многу досадни,али затоа ти си тука да ми ги направиш интересни...фала

Кејџи, нишо не е сменато од последниот пат кога се видовме (барем на психички план).. Ама интересно е како си се лажиме самите себе и си даваме некаква цел или пак награда за нешто што допрва треба да се случи или веќе се случило. И чудно како во мојте очи изгледа перфектно, а во реалност ништо ново. Чекање,чекање, лажна искра, лажна надеж, скроз си сјебан, пак на почеток, чекање, чекање, лажна искра, лажна надеж... - е овој пат тука застанваме за да не се изгориме пак.. Изгледа нова кола сум купил, а како ја да незнам за тоа?? Сепак гајле ми е, си имам јас мој проблеми, не ми требаат дополнителни...
Ама морам да се запознаам со неа, можеби Сабота ќе биде тоа, ако не ја заебам јас.. Иначе секој ден ми е црн, а во тој црн ден имам 15мин. кои ме тргаат од темнината за после назад пак. Искрено тие се најлошите, само ми го ебаваат и така досега запустениот мозок. Незнам до кога ќе издржи, ама ми треба одмор од луѓето, од никој друг.. Знаеш колку работи се остварија кои беа замислени во мојата подсвест за на крај шо ? Моето си беше како што беше замислено, но нејзиното не било.. И така секоја ноќ ми е со црни дни. Се плашам дека нема да можам да се справам ако некогаш излезам на светлината дека нема да можам да опстанам, дека сум оштетен до онаа позиција од каде нема враќање.. Се надевам на се најдобро, не мора за мене, доволно е чиста вистина.
Дали би сакала за миг да ги смениш твојте сни за мојте кошмари ??

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom