Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга, играм Heroes од сабалје од 10 и уште ја немаме завршено партијата. Feels like good old times.

Драгаа моја,

Што и да е ова во моментов што го чуствувам нека потрае....Навистина го мислам ова!
Гледам се почесто и сонце има, се разубави времево, тоа ми се свиѓа. Времево си течееее ли си тече (ју ноу ват ај мин) уствари знам дека ти знаеш, ама да знаеше некој друг што ми значи ова прекрасно ќе беше :) Инаку си ја сакам старата професорка назад, не дека некој мене ме прашува за мислење ама ја да си кажам.
И покрај се....:)...... :)......:) И покрај се има љубов во мене:pos:( го треснав сега ова ама ај)
И сосем на крај имам големо-мала желба:pipi:Па драга ај посакај ми среќа да ми се исполни.
Ај чаос сега
:back:

Драга, сонувам дека сум на врв од светот и се е мое, но се будам и се е срање..
Аман бе неможам поќе вака озбилно. Ќе полуди човек, гадно е ептен. Како им е се привидно на сите, не ми се верва дека толку незнат, но јас само еднаш кажувам, така да што и да се деси нема да имам грижа на совест.
Одвај чекам да дојди Сабота, онака да ја исфрлам цела негатива..
Ајм оn high depressions sometimes:/ Manic depressive..

Драга

Сум забораила дека у логовиве ијам смешки... :)
Фан тајмс, јез да се мноооооооооооогу сменети нештата. Ама ќе биде, ако научам како да се однесувам у awkward моменти...
Aма оправдано е коа имаш чудни сонови ко моите...
Прва факс караница денес :/ синхронизиран пмс не е на арно....
А ние не сме нормални :pos: бејбито не е лудо ко мене, али ќе полуди кај и да е...
розите цветаат, плановите се кројат... wish me luck :D
:*

Roses are red, violets are blue, ti dobra si?
Jas taka chekam da mi pishat poraka, sho e debilno, pribidejki znam deka takva poraka, nema da mi stigne.
Se nadevam deka ova go prochita u moj stil, a ne ligavo i patetichno, iako, deep inside, takvo e.
Se obiduvam da si potisnam sekakvo bed chustvo sho saka da izleze na povrshina i sekoja solza sho saka da mi gi napuni ochive -.-
I mi uspeva do negde.
I radi ovaa kamuflazha sum presmeshna i preinteresna. Denes mislam deka gi smeev site poishe i od vchera.
Neznam dali se nerviram ili tazhna sum.
Glumam nervozna -.-
A i polesno mi e taka. Koa glumam nervozna, posle nekoe vreme instvarno stanueam takva i se osekjam bolje.
Mnogu mi e ubaa kosava nesho denes.
I oslabena sum.
U petok viknav nedobri lugje na gosti.
The Test mi se vrti u glaa spoena so onaa Right here, right now!
Si gi skrativ noktite poteshko mi ide kucanjevo -.-
Utre kje skapam u shkolo, do 7 sum =.=
Mnogu sum napnata -.-
Ja dovrshiv knigata. Na kraj ispadnaa site ubici -.-
Ajde odam da spijam, treba u 9 da stanam -.-
(srce kje ti pishev, ali me tera da placham, zatoa..)
-.-
Dobra nokj -.-

Sea stvarno legnuem, eve..

Sup bro.
Meeeh,nuthin,Krillin.
It's like,cruisin and chillin at the same time...
Ај заеби,ова се праи коа некој ќе ми се јави а не сум дома.
А пошто никој од тие шо ми се јавуваат нема да ја сконтаат финтава...
Ц...
Добра е.
Абе...
Леле,пред само година го глеав анимево и решив да свирам гитара...
Пред само година,немав ни грам самодоверба дека ќе дотерам од тоа до...

Дома полудеа :pos:
Уше да ми идеше вака лагано и на други полиња....:kesa:
Може и само ова треба да ме бидува...
Уствари ништо не ме бива >.<
Oh well,at least I can do at least 18 nps,been higher but 18 feels natural,cuz i dont really need a warm up to go there.
Ретко идам над 22...коа сум напизден...и звучи лајк а факинг хорнет :pos:
Е да го ебам...ае...поздрав,утре сум на дијагноза,баш ме интересира уште колку месеци иам...

Знаеш шо?
Не е секогаш добро. Не е секогаш како во книгите и филмовите. Не е...
Депресивна сум некако. Јас? Депресивна? Не иде, знам. Добро не депресивна, али некако сум даун. Убаво временце, среќни луѓе и се, ама нешто не е во ред. Знам што не е, ама ќе ти кажам друг пат. Малите работи ме прават среќна, ама моментално ми треба нешто големо.
:smir:

Драгичка една работа значи...

Симпатијата која не знае дека ми е симпатија уствари денес ме отера во три лепе... моја вина или не... незнам... и така додека ми се дереше мене муви ми зуеја во глава и ни еден збор не чув од тоа што го кажа... а јас за тоа време само ја гледав онака коцкесто... и си мислам "глеј сеа она оди контра мене... па добро и тоа е секси"... ех мурии кајгано да ја видеш само очи нема да тргнеш, има цел ден филмој да си праиш во глава за како она треба да е со тебе а не со некој трет.. нормално нели... и така.. после дадов гол :pos2:

Six in the morning and the walls close in,
High noon calls and the walls on him,
Kings at the ready now the walls won't win,
win
win
win
win....

Драга, знам дека ме немаше извесен период ко што требаше да ме има :) Ама бев зафатен, сега сум малце послободен.

Драга,

Цела ноќ око не склопив, си го испратив цимерсот за Бт, си го испратив лондончанецот за Италија а јас си останав до сабајле будна за да не се успијам за на факултет, си земав осумче и сега правец-кревет!
Едвај го чекам крајот на Март...I will finally see you! Се мислам само каде ќе те водам, што ќе ти правам...ајде има време ќе се организирам до тогаш, морам!
Гуд Најт! :back:

Ќе има мала, ќе имааааа .. ПОМИНААААААААААА хухуууу !!

- I BELIEVE ..... IIIIIII BBBBBBEEEEEELLLLLLIIIIIIIIIEEEEEEEVVVVVVVVVVEEEEEE EE !!!!:je::je:

Waaaa .. Тракава враќа спомени. :party3::music1:

Драга Кајги,денес изиграв WOW 2 саати бидејќи ми беше досадно :) се чусвтувам супер и то.
Ти што ќе се пофалиш?

Драга, едвај чекам да поминат уште тие 2-3 месеца, да завршам школо, да се преселам дека што ми е местото и да си одмарам малце, барем 1-2 години. Знам дека ке ми фали школово али јебига. Па тек после да размислуваме за некоја работичка, мада ако ме фати мерак факутет :Р
Онака, школски поздрав!
мња.
Xfire

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom