Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга Кајгано
Баш сега станав,вчера седев на огнот до 3 сатот :) Топлено ракивче=убајни :))))))))

Драга Кајгано,

големо извинувања за моите нередовни разговори со тебе, ама знаеш кога е добро се е добро.

Драга,

Лилааааа ( со тврдо л) цел ден ова викам а зашто ни сама не знам :)
Ја на кратко само да те поздравим и да ти кажам дека најубава ќе си бидам вечер:pipi: Ама... ама ама...ај нека остане на ама :)
Бај Бај :back:

Ги обожавам празнициве. Премногу. Ми будат среќа, љубов, надеж, спокој... Луѓето се топли, весели и среќни... Нема ништо поубаво...

Драга,
Можеби јас воопшто и не припаѓам таму... Но, се прашувам тогаш каде ли ми е местото?
Слушај го БалашевиЌ, Бадник е.. :smir:
:back: Н.

ДџК

Вчера Мерџан дојде во дворот... по толку време и редно беше. Како тргна годинава на убо.... мераци.

Џ

п.с. кога ќе завршат празниците, немом појќе... се шо видов, се пробав, стока се напрајф...

Драга Кајги,

Го обожавам овој период од годината, само уште кога би имало снег... Мене ми се падна паричката! Додека седевме на маса се потсетив дека како мали ни ја местеа паричката. Никогаш не сфатив која е поентата на местенката, ама ај... Се` почнува да си доаѓа на свое место, се` почнува да се средува!
Поздрав Драга, и многу среќа со паричкава! Само да е за арно, за убаво.

Ззз [28x] слободно бројте :pos:

П.С. Која радост, Ноел премиерно на Канал 5! :vozbud: Филмов го знам на памет! :pos:

draga mnogu sum srekna sto ne e vo mene parickata aman mi bese strav badnik da dojde od sestra mi sto se lutese deka se e vo mene...a i stvarno preteruvav od 24 god 21 veli majka mi e vo mene (bes mestenka ) a iako se pagase vo mene se me biese maler sreka ne vidov...ajde belkim sea za dobro ke e...bac bac

Драга Кајгана,

Вчера бев да пуштам мрежен кабел кај една другарка дома. Видов дека во нејзино маало (Белимбегово) отвориле маркет во рангот на Веро, Тинекс, и муслите се поефтини отколку у Веро :je:
Енивејз, заглаиф бушејќи ѕидови, ама напраиф домашна мрежа :) За тоа време наоколу имаше бадникови огнови, ама јас пред монитор :)
Денес видов фотки од огновите кај мои другарчиња фотографи, и ми падна криво, не можам да си го мерам :(
Како и да е, земав дома да оправам еден леп-топ од работа, го опраиф и сеа цел викенд нема да се тепам со сестра ми за компјутер :)

Паричката не ми се падна, што е и добро. Лани ми се падна па цела година баксузи. Оваа година нема да бидам роб на еден тотем, и верувам дека ќе просперирам на барем едно од моите полиња кои ми се интерес последниве неколку години, а можно е и на сите три :)

Might not be something to be valued for - али 5к репутација.
Онака да си кажам.

Двајца тинејџери од по 16 години, машко и женско. Се запознаа преку интернет, и со тек на време станаа најдобри пријатели. Девојчето живееше во Њујорк, а момчето во Англија. Секогаш си помагаа и правеа да се чуствуваат подобро. Двајцата имаа бурни животи, но секогаш се имаа еден со друг... Една вечер, зборуваа преку интернет Девојче: Имам нешто да ти кажам Момче: Да...? Девојче: Те сакам..! Момче: И јас тебе ! Девојче: Не.. не на таков начин како што јас те сакам Момче: ..... Момчето се исклучи, а девојчето плачеше и мислеше дека се уништила... Но подоцна таа вечер и заѕвони телефонот, а тоа беше тој. Девојче: Ало.. Момче: Еј здраво..јас сум.. Девојче: Е..слушај стварно ми е жа- Момче: Не! Да не ти ежал.. Бидејки и јас те сакам! Девојче: Навистина? Ама ке неможе да се гледаме еден до друг..Моите родители никогаш не би ме пуштиле да одам во Англија..Ги имам сите испити. Момче: Знам...И јас исто. И моите не би ме пуштиле да одам во Њујорк..никогаш.. Девојче: Ние.. Ние би можеле да почекаме неколку години и да бидеме заедно Момче: Би можеле. Морам да спуштам сега. Те сакам Девојче: И јас исто. За наредните неколку години тие останаа заедно, а нивната љубов беше се поголема и поголема. Еден ден додека зборуваа.. Девојче: Ги завршив сите испити и сега имам доволно пари за да дојдам Момче: Сериозна си? Девојчето: Даа..Кога ке се сретнеме ? Се имаа испланирано а неколку дена подоцна, момчето отиде на аеродорм. Авионот на девојчето само што не пристигнал. Одеднаш се слушнаа шокирачки вести на телевизорот. �Авионот од Њујорк до Англија падна..1000 мртви.. �Момчето почна да плаче. Се врати дома и зема нож... Таа ноќ тој беше најден мртво во својата соба покрај компјутерот. Кога неговите родители го најдоа.. најдоа и слика од девојката во неговата рака, и мала порака �Нашата љубов беше премногу доцна� Родутелите на девојчето ја средуваа нејзината соба и го најдоа нејзиниот дневник.. Во него најдоа слика од момчето и порака под неа � Ќе го видам..па макар да ме убии тоа � Двајцата се видоа, да, во рајот. Ако си вљубен во некој, оди одма да го видиш, и кажи му дека го сакаш! Никогаш не знаеш што носи новиот ден, но нека секој ден да биде исполент со личноста што ја сакаш.

Sho me lazhat ma ovie grdive smrtnici -.-
However, neka pomine utre te molam <3
Zaripnat glas iam vekje -.-
Te ljuvam, no nikogash ne bi se ubila za tebe :/

http://www.lajkujme.rs/likes.php?id=2886

Se poremetile lugjevo ej!
И така -.-

Епидемија е ова. Скоро во секоја фамилија се падна паричка!!!

Мој статус на Фејсбук. 14 лајкови за 10 минути. Ако веќе се фалиме со парички па и јас со лајкови. :)

Драга ...

на сите им се падна паричката, само на мене 20евра. Чудна работа. Озбилно, утешна награда беше тоа. И така, го сакам празников многу! И утрешниот секако. А сега малце ќе поиграм па ќе извежбам неколку задачки и ќе си легнам. А може и да не вежбам само да си легнам. Не знам, збунета сум. Се двоумам. Нема врска ај. пфффффф :smir:

ХРИСТОС се роди!!!!
СРЕЌЕН БОЖИЌ

Драга јас кај мене не знам кај се падна паричката,искрено бев зaфатен со being alone.
А не ми е ни гајле.
Друга работа се испитиве шо ми висат на глава.
Стварно...
Mи се насобраа срања у животов.
Сеа ќе ми се убаци некој со неесетака црно коментар и слично...
Фрустриран сум Драга Кајгано.
Смачено ми е од кажувајќи "така е друже/друшке,заслужи да бидеш среќен/на" на сите шо ги знам.
Ја случајно да не не заслужив?
Зарем ја не видов доволно?
Зарем ја не патев доволно?
Оди бе...
Извини бе дедо мраз,ти у државна служба да не си па ко и ѓубретари не проаѓаш на моја улица?
Па носи се.
И ти.
И сите.
Кој е бе тој long run шо треба да помине за да ми се исплати ова шо се тормозам?
20 години скоро алоооооо!
ДВААААЕЕЕСЕЕТ!
Ае најди ми логика у тоа да ја шо за разлика од останатите у средно учев паѓам колоквиуми ко луд,а тие шо си го ладеа 4 години имаат закон живот?
Најди ми логика у тоа да 8 години се трудев да одржам такозвано другарство со луѓе шо ми ги наметнале само за да бидам предаден?
Најди логика у тоа да ја,посветен на некоја своја алтруистичка кауза не добивам грам алтруизам назад?
Кај е логиката у мојава ситуација?
Кај е разумот?
Дај не ме јеби...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom