Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

. Заминавме од таму отидовме ваму и слеговме долу кај што се пуши во визба како во подрум, ко че видам што че видам сите ми се познати, З. си најде другарче пијано беше па го муабетеше многу, ми вика дека ќе му ја шлакнел една, немој бе остави го човекот се напил малку ич не е дружељубив и то не му ја шлакна толку 

.

Морав веќе еднаш. Абе зашшшооооо само тачки ми се лепааааааааааат, амаааааааааааааааааааан?!!!!!!!!!!!!!! Зашшшшшшшшооооооооо симе има девојкааааааааааааааааааа????????!!!!! Зашшшшшооооооооо несакаааааааааааат овие мои крокодили, кокошки и најубави зверови да одаааааааат на драм енд бејс у капан аааааааааааан? И зашшшшооооооо е толкуууууу ебанооооо скап билетот до миланоооооооооооооо, дај најди ми купец за карта од систем оф а даун за само 70 евраааааа, пошо ако ми пропаднат ке се наебам сама у гз (ово боље у мисла, него ќотек) ! Абе дај најди ми некој да ми донира карта за у јамајка у 1 правец, таман е! Благодарам, што ме ислуша, а за желбиве накнадно