Двајца тинејџери од по 16 години, машко и женско. Се запознаа преку интернет, и со тек на време станаа најдобри пријатели. Девојчето живееше во Њујорк, а момчето во Англија. Секогаш си помагаа и правеа да се чуствуваат подобро. Двајцата имаа бурни животи, но секогаш се имаа еден со друг... Една вечер, зборуваа преку интернет Девојче: Имам нешто да ти кажам Момче: Да...? Девојче: Те сакам..! Момче: И јас тебе ! Девојче: Не.. не на таков начин како што јас те сакам Момче: ..... Момчето се исклучи, а девојчето плачеше и мислеше дека се уништила... Но подоцна таа вечер и заѕвони телефонот, а тоа беше тој. Девојче: Ало.. Момче: Еј здраво..јас сум.. Девојче: Е..слушај стварно ми е жа- Момче: Не! Да не ти ежал.. Бидејки и јас те сакам! Девојче: Навистина? Ама ке неможе да се гледаме еден до друг..Моите родители никогаш не би ме пуштиле да одам во Англија..Ги имам сите испити. Момче: Знам...И јас исто. И моите не би ме пуштиле да одам во Њујорк..никогаш.. Девојче: Ние.. Ние би можеле да почекаме неколку години и да бидеме заедно Момче: Би можеле. Морам да спуштам сега. Те сакам Девојче: И јас исто. За наредните неколку години тие останаа заедно, а нивната љубов беше се поголема и поголема. Еден ден додека зборуваа.. Девојче: Ги завршив сите испити и сега имам доволно пари за да дојдам Момче: Сериозна си? Девојчето: Даа..Кога ке се сретнеме ? Се имаа испланирано а неколку дена подоцна, момчето отиде на аеродорм. Авионот на девојчето само што не пристигнал. Одеднаш се слушнаа шокирачки вести на телевизорот. �Авионот од Њујорк до Англија падна..1000 мртви.. �Момчето почна да плаче. Се врати дома и зема нож... Таа ноќ тој беше најден мртво во својата соба покрај компјутерот. Кога неговите родители го најдоа.. најдоа и слика од девојката во неговата рака, и мала порака �Нашата љубов беше премногу доцна� Родутелите на девојчето ја средуваа нејзината соба и го најдоа нејзиниот дневник.. Во него најдоа слика од момчето и порака под неа � Ќе го видам..па макар да ме убии тоа � Двајцата се видоа, да, во рајот. Ако си вљубен во некој, оди одма да го видиш, и кажи му дека го сакаш! Никогаш не знаеш што носи новиот ден, но нека секој ден да биде исполент со личноста што ја сакаш.
Sho me lazhat ma ovie grdive smrtnici -.-
However, neka pomine utre te molam <3
Zaripnat glas iam vekje -.-
Te ljuvam, no nikogash ne bi se ubila za tebe :/
http://www.lajkujme.rs/likes.php?id=2886
Se poremetile lugjevo ej!
И така -.-