Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драка

Могуче ли е 90 посто од новите мислења на форумот да се у темата за Валија ???

Драга

Денов почна трагично, ама завршува прилично убаво..:)
Тулумба ти е тоа се :) Да не речем улумба хехехе
јас МОРАМ да спијам, зашо сум исцрпена, изнемоштена, ебано уморна, максимално.
Башка, ијам нова тастатура и не лупа ко минатата, сеа да ја попраам старата, и ми фалат уште маус, куќиште и монитор! виииииии :)
а и ми се пие кафе некако :/ а велија го уапсија... :(

Драга,
I wonder што е потврдо-ѕидот или мојата глава?

Имам проблеми со концентрација и тоа озбилни. Све живо и диво ми привлекува внимание и ме нервира. Сите саати ги извадив од собата-не можам више да ги поднесам. Tick tock, tick tock that's the sound of your life running out -.-

И да, ми се спие. И сакам Милка.

Јоооооооооо
прв тест оваа полугодие по хемија-кец
втор тест-3јка
испитана од таблата-4ка
сума сумариум 4...арно ке е да е така
после
музичко-фатена на препис
претходна оценка-3
сегашна-1
сума сумариум-2
физика-4,а дава ми задачи за натпревар,ретарда огромна.....
електротехника-0,не учам уопште....

Драга Кајгано,денов не започна баш убаво,испитување Био,тест Македонски а јас ТУТУН БЕВ !
А да,вечер игра мојот тим во финале,ќе биде јако :)

Драга Кајги,

Не сум ти пишала одамна. :( Денов ужас! Замисли после 5 години ми ја врати тетратката по литература, а за другите ми рече дека не знаела каде биле. Седев и си мислев колку сум била смотана. Им ги давав сите материјали без збор да им речам. Замисли, ги молам да ми ги вратат моите работи! Едната се појави, другите две не можеле да дојдат, на едната детето немало кој да и го чува, а другата синоќа заглавила, па денес била на трезнење у клиника. Женски ли се, стоки ли се?! Втор пат неделава била таму! Нејсе, ќе ми дојде и таа на ред... Денес се возев у автобус! Не памтам од кога немав влезено в автобус, ама и денот ми беше тапа, морав сакав да се замешам у народ :) Немаше гужва, изгледа ги утнавме пензионерите. :pos:
Две девојчиња си прават муабет у автобус:
- Многу ми е тешко, ма.
- И мене, ем не работам, ем не учам, бар да имав дечко, да си го потполнев слободното време...
Сакав да им кажам куп работи, ама оваа ме џапна за рака, инаку сол ќе ги направев. Замисли, бара дечко за да си потполнела време! Тоа го кажа `ко да чита оглас изгубено, најдено. Се` е ненормално!!!
Читкав денес за Вецко, синоќа го пропуштив, оти сум заспала. Гледам, луда журка било, ајде де, нек` се забавува народ... Мене искрено, порано да беше журкава ќе ми беше интересно, ама сега се` ми е тапа. Ми недостасува „ПОЛИТИКА“ на форумов!!! Сакав да се кандидирам за модератор на „Политика“, ама ај си викам да не кркам бан. :pos: Во „Момент на Вистината“ денес ќе имаат ексклузивен гостин, Газда Вецко, синоќа одговараше пред комисијата, да видат денес што да го прашаат, а денес ќе одговара на прашањата на Кочишки :pos: Не знам неа што и требаше целиот овој циркус? Мајка, успешна новинарка, ама била зината за пари, брееее. Се чудам како Логин не и кажал дека парите во животот не се ништо. Самата се среди многу убаво! Јас Драга, да ти кажам право, никогаш не сум се интересирала за пари! Фала му на Бога, моите убаво не воспитаа, ни дадоа се` што сакавме, дури и повеќе. Направија од нас вистински луѓе, секаде каде што ќе појдеме имаме чист образ. Лани есента за малку ќе заглавев и оваа есен пак за малку куртулив, само затоа што бев со чисто срце! Ме научија во животов да не летам по пари, да бидам човек, да ги сакам и почитувам другите. Драга, не ми е гајле какви се другите, важно ми е јас каква сум, оти јас треба да живеам во мојата кожа, а живеам прекрасно. Знаеш, ќе имам еден нов проект, енд ај ем со хепи.
Многу бев уморна од вчера, толку многу работи имав да средам, а имав многу малку време. Направив една работа на која навистина сум горда. Средив нешто што требаше да го направам од поодамна. Па ајде сега нек е со среЈЧа... Сал успеси нек се множет. Испланираа за нова година :) Срцки ми се. Колку ми е тапа денот, ама ај си се сакаме, си се поштуваме :pos: :pos: :pos:
Овие си доаѓаат во во недела, а тргнале денес, сакале да преспијат некаде :pos:

Поздрав Драга!

Начи чеш цвет што по мени мирише,
начи чеш цвет који нестаје,
начи чеш цвет што по мени мирише,
биче то цвет који умире...
:back:

Драга денес беше вери стјупид ден :nesvest:

Драга

Таман ќе помислиш дека се ти тргнало според плановите, дека се иде супер и дека конечно Марфи нема да те заебе... тадададааааа... ќе ти скршат филм и ќе се чудиш шо да праиш.
Aj у пм се!

Драга Кајгано,мојот тим победи во финале со 2-1,ќе има вечерва славење :pijan:

Драга, не им верувај дека нафтата била црно злато.
Кока - колата е.

Убав концерт претставивме иако можевме уште некои 7-8 па и 9-10 пати подобро.

Тоа е - јавен настап после 4 месеци проби на затворено си го прави своето.

Добра ти вечер.
Некогаш си се прашувам као можам да сум толкав баксуз?
Ама ова ептен интензивно е при крај на годинава. Неверојатно е дури и просто не можам да поверувам. Ќе почне онака посабајлечки и ќе си заврши при крајот на денот. Веќе не знам кај да се обратам, значи ми останува само да си пукнам.
Ај чао.

Poshitty ne sum se osekjala od letovo -.-
Mrzam praznici, raspusti i ostali odmori.
Poubavo e koga imash neshto shto ti gi popolnuva mislite i ne se ponashash ko Raskoljnikov koa beshe bolen -.-
Mnogu sum tinja -.-

:)

Драга Кајгана.

На работа тиња, ама после работа весеље :)

Завчера бев на доделување на награди од страна на http://140.mk во Ли, кај Млечен. Немав планирано, ама со другарка ми АлекСС немаше друг начин да се видиме во живо. Како и да е, беше весело, ги дружев VipMK луѓето, актуеални и бифши. Видов интересно топло чоколадо, ама веќе имав порачано Даб :(

Вчера се шишав пак. Ми тргна со расшишувањето, и претерав. Добра работа е што заклучив каква фризура ќе носам во 2011. Лоша е што кога влегував во продавници ме прашуваа дали сум војник :)

Денес додека проверував дали ми стигнал вториот хонорар за фотографирање, видов дека ми стигнал бонусот и се фрлиф на шопинг. почнувајќи од најефтинното, чорапи 3 за 100. Еден пар со CHE (Гевара, аф корс), вториот со силуета на Мики Маус и третот со Плутон :)
Бидејќи живеам во надеж дека во блиска иднина ќе обљубам некоја привлечна млада дама, бев да купам и долна облека од кај другарка ми Јасминка. Патем кафе, трач-муабет, и слично.
И за крај тргнав по капа и ракавици, ама попат си купив и ранец, чорапи и мајца со SHAQ :) Да знаеја Ли Нинг да прават убави на изглед патики, можеби продавачот ќе ме кандисаше и тоа да купам :)

И на крај Фанки колд Медина. Уствари не беше колд, ама мирисаше фанки (небањано). Медина е кумановка и ромка. Денес наполни 13 години и си идеше дома со воз, исто како и јас. Вагонот беше кушет, или преведено на нашки, имаше кревети за спиење. И горните беа спремни за човек да спие на нив. Медина се испентари горе. Изгледаше како мајмунче во зоолошка со сите тие решетки и јажиња во горниот дел од купето. Кога и кажав дека се симнувам се исплаши и почна да се обидува да се симне. За да не се отепа ја симнав. Некаде попат помислив да ја фотографирам, ама си викам, неее.... не сум јас Зулиан Икарус, му ги оставам нему сите роми на светот да ги фотографира.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom