Dragana,
poshto odaVna ti neam zdravo pishano - sea kje ti pisham.
Pred nekolku meseci napraivme pakt deka nema da ti pishem za odredena grupa osobi shto imaat bitno mesto u zhivotov moj, ali nemozham, znaesh deka sum glupa, tvrdoglava, a odozgora na toa i slabak.
Mng mi beshe raspolozhenjeto lame posledinive 2-3 dena. Iam mng stvari sho treba da gi sredam, a nemozham da se spastram od toa sho kukjava mi stana zheleznichka -.-
Se zamarav so nebitni personi godinava za koi na kraj izleze deka ne vredat, nauchiv mng novi dobri i loshi stvari. Sho e najbitno, nauchiv deka ako sakash dovolno silno ,kje ti se vrati. Druga stvar e mojata glupost.
Lani ova vreme bev puna kesh, letav u oblaci i okezena od 6 do 6.
Godinava, ne sum nishto od 3te, bash sprotivnoto.
Ne se bunam. I narednata godna da bide vaka, vishe u pamet, manje u nogama, kje bidam presrekjna.
Kje bidam presrekjna ako narednata godina se opametam volku kolku ovaa.
Mnogu stvari pogreshno napraiv, mnogu stvari pogreshno gji kazhav.
Se vodev od emocii za mnogu stvari, ne mislejki day after.
Za srekja, postojat lugje koi mnoogu dobro me poznavaat, podobro i od samata sebe, mi mislat dobro i me nasochuvaat za idnina. Solzi mi idat na ochi koga kje mi tekne kolku stvari pogreshno gi kazhav i kolku stvari pogreshno napraiv, ali sea dzhabe maam glaa od dzid koa ne mislev na vreme.
Porasnav i ja Kajgano.
Ponekoash sakam das i ostanev 3 godishno slatko detence so adorable plavi ochi i mali zapchinja, o majka mi da mozheshe da me mazi i gali po cel den.
Nema reverse vremevo, pa taka da mi ostanuva da mu ja mislam u idnina.
Planovi, imam.
Tie vo vrska so mene, znaj deka kje gi ostvaram.
Tie u vrska so mene + drugite, zavisi i od niv, znaesh.
Imam mnogu usovrshuvanje. Imam stvaei shto treba so sebe da gi raachistam.
Stvari shto treba u vertikala da gi raschistam.
Stvari shto treba so drug da gi raschistam.
Imam potpora od dobri i mili lugje, koi gi sakam i treba da se trudam da ne gi izgubam.
Imam facebook profil, teshko deka kje go snema vo idnina...ne go planirm toa.
Imam vishok 5kila i 20cm vishok kosa, ili vo kg ako sakash, neshto okolu 2-2.50..
Imam nemirno srce.
Iam dobra samokontrola.
Iam mng solzi
I zdravi zabi iam, Bogami.
Iam mnogu stvari.
Nedostasuva samo edno neshto za da bidam celosna.
Btw, ja prochitav knigata "Poslednata pesna", za rodenden mi ja dadoa ne za drugo. Ako si chitala potinejdzherska kniga od ovaa, javi mi se.
Ne me benisuvaat tinejdzherskite od godinava. Preminav na teshki stvari.
Pochnav i da mrzam faci. Ne dushevno, seushte ne sum zlobna, tuku da nemozham da sedam u nivno drushtvo. Porano go obozhavav toa.
A, i nemozham vekje da sedam u drushtvo na napieni.
Imashe mnogu prvi i posledni pati za mng stvari

Imashe good times, imashe bad times.
Good times gi sakam 2 pati nedelno, bad times gi sakam all the time in my memory.
Sakam da se opametam, once for always, deka treba d gi praam rabotite so ladna glava i da razmislam pred da napraam nesho. I da ne se kaam posle.
Kje se naucham

Znaesh shto mi e bitno u zhivotov, dobra prilika beshe ova da se potsetam.
I dobar test da sfatam na koj stvarno mu znacham.
Uf.
Sweet dreams <3
Se potsetiv na neshto <3
Mi se vrti quote-ot od Inception u glaca -.-
Dammit losho se osekjam, a veruvam deka e obostrano loshobo chudtvo -.-
Mi se ide da svrtam eeen telefon i da se ispraznam -.-
Rekov, nema vishe vodenje od emocii God dammit!
P.s. Idiot -.-