DracevoTheCity
Чиста Македонија !
Драка
Могуче ли е 90 посто од новите мислења на форумот да се у темата за Валија ???
Могуче ли е 90 посто од новите мислења на форумот да се у темата за Валија ???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Да не речем улумба хехехе

Драга,
I wonder што е потврдо-ѕидот или мојата глава?

Денов ужас! Замисли после 5 години ми ја врати тетратката по литература, а за другите ми рече дека не знаела каде биле. Седев и си мислев колку сум била смотана. Им ги давав сите материјали без збор да им речам. Замисли, ги молам да ми ги вратат моите работи! Едната се појави, другите две не можеле да дојдат, на едната детето немало кој да и го чува, а другата синоќа заглавила, па денес била на трезнење у клиника. Женски ли се, стоки ли се?! Втор пат неделава била таму! Нејсе, ќе ми дојде и таа на ред... Денес се возев у автобус! Не памтам од кога немав влезено в автобус, ама и денот ми беше тапа, морав сакав да се замешам у народ
Немаше гужва, изгледа ги утнавме пензионерите. 
Во „Момент на Вистината“ денес ќе имаат ексклузивен гостин, Газда Вецко, синоќа одговараше пред комисијата, да видат денес што да го прашаат, а денес ќе одговара на прашањата на Кочишки
Не знам неа што и требаше целиот овој циркус? Мајка, успешна новинарка, ама била зината за пари, брееее. Се чудам како Логин не и кажал дека парите во животот не се ништо. Самата се среди многу убаво! Јас Драга, да ти кажам право, никогаш не сум се интересирала за пари! Фала му на Бога, моите убаво не воспитаа, ни дадоа се` што сакавме, дури и повеќе. Направија од нас вистински луѓе, секаде каде што ќе појдеме имаме чист образ. Лани есента за малку ќе заглавев и оваа есен пак за малку куртулив, само затоа што бев со чисто срце! Ме научија во животов да не летам по пари, да бидам човек, да ги сакам и почитувам другите. Драга, не ми е гајле какви се другите, важно ми е јас каква сум, оти јас треба да живеам во мојата кожа, а живеам прекрасно. Знаеш, ќе имам еден нов проект, енд ај ем со хепи.
Срцки ми се. Колку ми е тапа денот, ама ај си се сакаме, си се поштуваме

Да знаеја Ли Нинг да прават убави на изглед патики, можеби продавачот ќе ме кандисаше и тоа да купам