Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга кајгана... денов почна многу чудно, ќе се успиев за на школо во 13:30:vozbud:, значи станав од спиење и одма на училиште, стигнав на училиште и таму како секој ден, ДОСАДНО:ija: седиш на час и слушаш кога професорката ломоти, а таа пак зборува ли зборува како да и е последен ден:toe:... Заварши и тој беден шести час и ајде со другари на кафе, окапавме до 7 ипол и еве ме, се вратив дома.

Abe Draga moja do kogaj vake ? Pa neznam vishe shto e ova losh period? Mozda koshmar? Mozda e nesto drugo... ama shto i da e neka zavrshi sto e mozno pobrzo zosh vake ne se izdrzue samo losi raboti mi se deshavaa ne e fer :S ... Znam deka bev jaka i deka mozev da izdrzim sve ama ovoj put nemozem, nemam sila ednostavno se otkazuem od sve, ne me interesira nisto preku glava mi e, sakam samo sve da zavrsi i da bidem toa shto bev porano :( Imam nekolku rabote sto bi sakala da gi kazem na dve licnosti ama shto deka pak nema da me razbera taka shto sve kje ostaem kako shto e pa valjda kje dojda dobrite denooj za mene :\ ...Ohh se nadevam ...ajt caoo sega

Здраво!
Добро ја глуп сум или?
Зошто веќе никој не иде право?
Сите кружат >.<
Нова мода?!
Понекогаш стварно сакам да видам што им се мотка у глава на некои.
Оти вака нишо не ги разбирам -.-
Поздрав.

Еј,

Абе зашо секогаш се ставам у ваква ситуација ? Глупо ми е сега. Уствари, шо има мене да ми биде глупо, не го извртев ја муабетот. Како сакам и како и што мислев, така ќе направам. Точка.

П.С. Бани, со мене си вечер и крај. :pipi: .

Драгичкааа
Јас некако многу сум си расположена деновиве, знаеш помина лошото!
И со здравица го избркавме скроз!
Многу се смеев вчера, се изминусирав и уше батеријата не е напунета. Се радувам, затоа што ова утро, не беше мамурно утро. Не ме болеше глава :locked: И нејќум ќеЉави мужи. Ајде сеа чао пријатно :back:

Го памтиш филмот ? ... Се испадна баш како шо замислив.:vozbud:

Драга Кајгана преѓеска си го запознав новиот ми реонски цајкан, а стариот не знам кој беше :icon_lol:. Дојде здраво здраво јас сум новиот мило ми е мене уште помило, лажам :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:. Ниту мене ми беше мило и драго ниту па него се познаваше по вештачката насмевка :icon_lol:. И стои, и што сега да не треба да се изљубиме да се избациме, а тој мачна душа од некое село беше по зборувањето го сетив. Оди запознај се наркоманине здрвени кога ќе ги видиш по улица во 11 саатот посабајле пред ручек одозгора, има да викаш леле мори мајко кај ме пратија служба да службувам на стари години, овде сето озрачени се :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.
Јас со полиција работа немам стариот реонски не го знам кој беше, тој си бркаше работата не ми правеше проблеми мене, и јас си бркам работата не му правам проблеми во неговата работа. Треба да подречам изгледа некој збор.

Се договорив некоја ден има да правиме дружба и да ги летаме гулабите, викам со стап не бе без стап летале :pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

Драгаа...

И премногу добро не е на добро да знаеш. Ете го тоа што во претходнот пост го напишав дека нешто чкрипи, токму тоа што чкрипи ги надвладеа сите убави работи и во моментов доминира :nesum: Ех кајги кајги....Whatever!

:back:

Се возиш у такси и срце ти лупа 100 на саат после 2та веома исцрпни денови...
:icon_cool

бац

Драга Кајги,

At age 4: Mum knows everything!
At 8: Mum knows a lot!
At 12: Mum doesn’t really know everything.
At 14: Mum doesn’t know anything.
At 16: Mum doesn’t exist.
At 18: she’s old fashioned.
At 25: Maybe Mum does know about this!
At 35: Before I decide, let’s ask Mum.
At 45: I wonder what... Mum thinks about this?
At 75: I wish I could ask my Mum about this.

Мам ај лав ју, ама навистина ми е мака! :toe: Денес психички ќе биде многу напорен ден, само да не им текне да продолжат и утре :jaj:

I just thought that with time
Thoughts of you would leave my head
I was wrong, now I find
Just one thing makes me forget

Red, red wine
Stay close to me
Don`t let me be in love
It`s tearin` apart
My blue, blue heart

Врага........................................

Убав сончев ден конечно!!!! Се надевам дека ќе биде ист како и времево сега.

Што ако е сабота кога јас сум на работа.
Ми пука срцето, ми кркори стомакот.
Си го исфлекав омилениот дуксер со кафе.
Апсолутно просечна, смотана и здодевна сум денес.
Рано ранам за демек свежа да станам... Убиство!
А вчера го гледавме Јади, моли се и љуби и беше крајно хедонистички и спор.
Ко поезија да пишувам со новиве редови, а?
Неее...

Ќе преживеам, ко Мулан.

М.

Honey премногу зборење деновиве...бла бла бла...Светов би бил подобар кога би научиле да страдаме во тишина.Тишината не значи празноглавост,напротив,значи трпение,достоинство и она најважното...на Љ што почнува...
И знаеш каква Љ имало?! Како сонцето-ако предолго стоиш покрај него ќе се изгориш. :wink:
И едно е да бидеш задоволен,а сосема друго е да бидеш среќен,не е исто да му се сневиди! Кога имаш ЗА ШТО да живееш не ти е битно КАКО ќе живееш.
И знаеш кој е уствари најтажен збор: “можевме“ Можевме вака,можевме така...ама на крај никако не можевме...
И сега за сега ѓаволчето на левово рамо изглеа брутално ми го задавило ангелчето на десното рамо така да нема простување веќе,доста ми е од сите!
Ништо не знам и изгледа се и сешто може мене да ми се случи.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom