Crazy in Love
Here's looking at you kid.
Максимално ја оптеретив песнава, и изнатупев денес за неа многу. Интересен ден денес, дознав интересна информација и кажав миљон зборови у секунда.
И да. Врнеше дожд. Јес.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Се навратив на некои стари добри навики кои ме правеа среќна, си поминав супер! `Ко малку да акав денес па уште и вечер на италијански ќе се мрднам. Ааааа, да и оваа се регистрирала, ама нема да смее да се уклучи им ау затвор да ја лежам и кажав сега :smir: Нема мајтап со мене 

Кајганче
И плус дека завршив конечно со оценките и дека сум задоволна многу. Мрш сеа, се наљутив !
Кој би рекол дека вака ќе се заврши денов... Во вакви денови сакам да ме снема, ама ептен да ме снема. Не сакам да ги преспијам, не сакам да седам сама, сакам едноставно да не сум тука. Смачено ми е од луѓе, смачено ми е од себе, смачено ми е од топло ладно. Значи, Драга, доколку знаеш чаре како да исчезнам, те молам да ми кажеш инаку се мрднав. Не сакам да одам на свадби кај луѓе што не ги сакам, сеедно дали се роднини или не се. Не сакам викендов да бидам таму со тие луѓе! Штом не го сакаш некого не му одиш и крај. Многу ме нервира што никој не оди кај оние што прават свадба, сите доаѓаат кај мене. Па копиљана беееееее, ќе спиеле кај мене у соба! Нема! Не може! Нема да викам нема да се лутам, сите ќе бидат онаму јас каде ќе кажам, кај мене се тие правила! Не ви се свиѓа мрш дома! Ќе се лутите? Ич не ми зборете! Мислите дека ми е гајле?! Епа не ми е! Удрете си еден список и слободно вклучете од тротари до комшии, значи редете список!