Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Максимално ја оптеретив песнава, и изнатупев денес за неа многу. Интересен ден денес, дознав интересна информација и кажав миљон зборови у секунда.

И да. Врнеше дожд. Јес. :pipi:

Многу сакам сите постои да т ги прочитам, шо не сум ти ги прочитала.
Некој друг ден, ко ќе иам време xD
Ае лаку ноч (:

Драга,
Не знаеш кој од кој е побетер, сите до еден шминка праат.
Толку за са бајлево.

Епа дејко да ти кажем не не замараш ама ич незнам заш имаш такво мислење ама ок твое си е...инаку ќе дојде и тој период набрзо...

Драга Кајги,

Ват а деј :pipi: Се навратив на некои стари добри навики кои ме правеа среќна, си поминав супер! `Ко малку да акав денес па уште и вечер на италијански ќе се мрднам. Ааааа, да и оваа се регистрирала, ама нема да смее да се уклучи им ау затвор да ја лежам и кажав сега :smir: Нема мајтап со мене :toe:
Драга Кајги, пуздраффче!

:@:@:@:@ Кајганче

Стиснав нешо, и цел пост ми замина. И хаос ми е некако све..
Ти закажав дека се нервирам зашо филмот три дена ми се спушта, а многу сакам да гледам. Ти кажав дека праев денеска колачи и дека ми се многу убави :pipi: И плус дека завршив конечно со оценките и дека сум задоволна многу. Мрш сеа, се наљутив !

Чао.

О,Дарлинг me again -.-.
Цел ден скапав пишувајки го домашното кој ни го даде проЦесорот за да каже мојата колешка дека утре е Ден на Дрвото(мојот именден:icon_lol:) и дека нема да се оди на предавање.
Бре бре бре!
Изгубен случај сум,знам.:icon_lol:
Moиве гледаат Невестата,жално нели.
А мене ме пука...упс не смеам да ти кажам.
Ке помине кога тогаш.

П.С. Мразам луге кои ти ја полнаат главата со глупости.

Драга,
I ain't giving up on it. Ќе се среди се' порано или покасно. Се' некако се наоѓам во ситуации кои ми вежбаат трпение. Ко индијанец станувам е*ате. -.-
А, да, од време на време се осеќам ко кретен. Вечерва е еден од тие моменти.
Ај да идам да учам. Ти га сљушај песмава
Љубим те,
Н.

Oii драга интернет фуче, 700мегабајти за 9 саати.
Јако, јако.
Ништо, ќе идам по комшии да си ги собирам деловите од филмот. -.-

ПС: Ме з девојчето под Џену, не можев да и вратам нешто опасно со стрелка нагоре. :(

^ По гига се трошат за утакмица гледање не па филм :buum:

Јееј драга утре е неработен ден ќе си учам на раат структурирано програмирање :icon_lol:

Драги4,
цел ден ми се спие бе! Цел ден! А отспав доста :ѕ Више вратот не ме боли! Јееееј! Сега чекам да ми се симне филмот (замисли јас го симнувам :О) и ваљда тоа ке ме држи будна, ваљда... И то.
Ајт такој.

Многу ми ги замаглува моите инстинктивни перцепирања на тоа што се случува. Колку погрешни претпоставки има самиот не е свесен, и најлошо од се мисли дека се вистинити. А не знае дека имам жилет остар инстинкт во препознавање на човеково однесување за такви ситуации. Не бил дојден за тоа што мислам за друго бил, шат д фак ап, тој мене најде да ме учи ама пуста моја куртоазност ајде да си каже тоа што мисли. Не можам да ја заборавам таа случка нинџа беше ебате ѓуптинот, не го сетив никаков звук никаква вибрација дури ни воздухот не го истиснуваше во просторот дух ебате беља, ама излегов инстинктивно и го видов сред двор испаничи човекот максимално не му се веруваше дека го сетив, па ни мене. Ете тој човек не беше дојден со добра намера, а не овај што дроби врска нема толку заблуди погрешни перцепирања, погрешни претпоставки итн......

Драга Кајги,

Јас пак :( Кој би рекол дека вака ќе се заврши денов... Во вакви денови сакам да ме снема, ама ептен да ме снема. Не сакам да ги преспијам, не сакам да седам сама, сакам едноставно да не сум тука. Смачено ми е од луѓе, смачено ми е од себе, смачено ми е од топло ладно. Значи, Драга, доколку знаеш чаре како да исчезнам, те молам да ми кажеш инаку се мрднав. Не сакам да одам на свадби кај луѓе што не ги сакам, сеедно дали се роднини или не се. Не сакам викендов да бидам таму со тие луѓе! Штом не го сакаш некого не му одиш и крај. Многу ме нервира што никој не оди кај оние што прават свадба, сите доаѓаат кај мене. Па копиљана беееееее, ќе спиеле кај мене у соба! Нема! Не може! Нема да викам нема да се лутам, сите ќе бидат онаму јас каде ќе кажам, кај мене се тие правила! Не ви се свиѓа мрш дома! Ќе се лутите? Ич не ми зборете! Мислите дека ми е гајле?! Епа не ми е! Удрете си еден список и слободно вклучете од тротари до комшии, значи редете список!
Да ти е*ам среќата! Тамам си реков после толку лоши денови конечно еден добар ден и пак мораше нешто да ме удри од земја. ЕКСИК ОД СЕ`! Драга, немаш поим колку ми е смачено од се`! Сериозно ти кажувам дека сакам се` да биде ко порано, да се разбудам од кошмаров и се` да си биде на место `ко што беше. Имав толку убав ден и одеднаш се` отиде у п.м. (извини што опцув)
Сакам да знам кога ќе се среди се`!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom