Драга Кајги,
Начисто сум преморена, ама важно вчера цел ден ја возев мечката, ааааамааааааа јеепчееее

Не сум јас по мечките, ама сакам онакво :helou: убава автоматка за возење, што е најважно си одговараме. Двете сме преубави

Преморена сум денес. Гласот ми е пред засипнување, ама бидејќи се пофалив дека знам да пеам стегнав едно чајче за рилакс и да не се брукаме вечер `ко пеачиве кога ќе дојде време за пеење у живо

Свадба `ко свадба ние ја направивме. Невестата не сфати дека и пукаме сеир, ама ако млада е уште ќе сфати еден ден

Овие из даљине не се со сите, не дека јас сум нешто посебно, ама тие растураат. Сите се организираат каде за Нова 2011 јас абер си немам, а не дека нешто ми е посебно за славење и за замислување желби. Мислам, јас си замислувам желби ама џабе. Некои луѓе имаат огромна среќа не се баксузи `ко мене. Мене не ми се исполнуваат желбите
Драга Кајги, вчера ме убија на почеток на свадбата. Ми свиреа некои песни кои ме погодија ептен и ми го уништија расположението

Тоа е што е, секој си ја носиме својата судбина, сеедно е дали нешто ни се допаѓа или не, сеедно дали зависи од некој втор или некој трет, штом јас не можам да променам нешто се` е џабе.
Сеедно колку сум преморена, денес идам у кафана. Ќе ти се пофалам како сум си поминала, мислам дека ќе биде супер :smir:
Поздрав Драга! Многу те сакам :back:
:back:
:smir:
п.с. жени ќе си поминеме топ без машките принцези