Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга,
некад просто се изненадувам колку сум паметна -.- И вртам на комшика ми на домашен и првото прашање-Дома си? Морон бе! Еее..
Него, бев во Чопинг сабајле, си купив 2 пара чизми и ептен ми се убафки:wub: Абе мераци. Сега се мислам дали да почнам да учам или понеделнички да си фатам:icon_conf Тешка дилема стварно, али се мислам дека ке одложам за понеделникот! Не, не се учи за викенд, стварно, убаво викаат... И ај да не млатам празна слама само, доста ти е нели? И више него доста! Еј, утре сум на славааа ааааа аааа!
Ајт мрш.

Драга

Дежа ву или нешто сосема ново?
Сон или јаве?
Can't tell the difference.
Паметов си игра мајтап со мене.
Тачдаун.
Поен за мене.
Who will win?Stay tuned...

Еј слатка Кеееј :helou: многу многуууууу сум среќна :vozbud::vozbud:
ајде поззззззззззззз

Ќе си купам хилта, пиштол со напред назад лево десно три брзини потенциометар и мало брусиличе:

Драга,
Само нека си се понашаат така... е така да си знаеш.

Драга
Сега во моментов сакам едноставно да ме снема... :(:cry:

Верува ли ти се оти искрших мош 50 мини препишувајки задачи физика?Ама ако, и тава е за човеци.И пак ми остана уште ного за препишување.Успешно искомпајлирах 10тина програми у паскал.Циклусите сеа ке ги почнам.Мада само на изговор сеа,утре другиде пошо носо ми е затнан,ама ептен.Едвај дишам.А и главата ме боле ради носо.Не можам на ништо да се сконцентрирам брејјјјј.И грешам запирки.Обично тие работи ги внимавам ного ретко ги утнувам.А сеа 10 пати ке препраам додека да компајлирам програмата.Дамн!

Драгаааа
Само шо ти дојдов на чај, одма ми се излупетоса делот за тастатурата од бирото. Е не знам како се вика и не се интересирам баш многу за работи што ме вадат од такт! Значи увек е така, ќе чепнам нешо шо само од себе си е нестабилно (или поради друга негрижа) и ја ќе го докрајчам и ја јадам кривицата. Е веќе, преку .... . попреку. И ја местев 7 пати, па потајно се надевам нема да се урне повторно.
Инаку си го најдов лекот уз период на ПМС. Ќе си глеам серија. Тотално ме смирува, добро, остануваат испадите, ама поопуштено ми е од регуларниот лаковадачки. Сеа малце чудничко ми е шо ме опуштаат моменти со ‘парчиња летаат‘ и крвишта, али ај, ќе прогледаме преку прсти. Од општа култура :pos:
И конечно ќе го изгледам филмот, чиј почеток го знам на памет, а увек на крајот заспивам. Мора да сум деген, зашто често ми се дешава. И такој (:
Ајде пузз, не те бацувам денес, нејќам.

Драга Шенка,
Нападот проследен со саркастичен пристап е веќе видена варијанта. Сите сме ја доживеале и аман, не е ли веќе досадно и провидно?
Значи, јас кажувам дека некоја изјава била глупава, зашто тоа е мое субјективно мислење, а муабетот се префрла на мене и дека никој не можел да ми парира:). Е, така... Сеа демек ме просветлија дека никој не можел да ми парира... Баш ме „дирна“ дали некој можел да ми парира или не, вака најискрено.

Животот е еден, ако го поминеш размислувајќи кој ти е конкуренција, ќе умреш во шах мат, зашто ќе се исплашиш. Добро, некогаш може да е и мотивација, но како - кога е само на зборови?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom