Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Штом веќе ставив крај, да ставам и епилог. Не знам колку сум способен за вистинско извинување но да пробам...

.......жалам што испадна вака... извини за се.....

Драга Кајги,

Се` е изместено, се` е измешано, се` е чудно, се` се движи во спротивна насока, наместо да иде напред тоа се враќа назад. Не очекував вака дека ќе се решат некои работи, ама ајде... биднало. Не се согласувам кога ќе рече некој дека не треба да се жалиме за стореното и за веќе кажаното, ама штом не менувам ништо тогаш е сеедно што било и како завршило. Ме измачува вчерашниот ден, погрешив. Знам дека избрзав, ама наседнав поштено `ко мало дете.
Во петокот си поминав супер, а не сакав да одам. Се најадовме, се напивме и најважното се изнаигравме. Со толку помлади од нас ептен одлепивме. Инаку ваму имало клацкалица на која се клацкале овие двајца и замисли на трезно ми го кажаа тоа, СЕ КЛАЦКАЛЕ МА! :pos: Не, не сум перверзна, ама тоа се нивни зборови! :pos: Иако се смеам мачно е! Многу!
Драга Кајги, се` отидено по ѓаволите :( Те поздравувам со песнава!

, само кој да собере храброст и да и каже дека паметот и отишол на пасење :pos:

Драга ...

многу ми е убаво и среќна сум ... и имам бесплатни пораки колку ми душа сака и да зборам за 0 денари со моите другарчиња, хехе!

ги сакам сите хеххе

Штом веќе ставив крај, да ставам и епилог. Не знам колку сум способен за вистинско извинување но да пробам...

.......жалам што испадна вака... извини за се.....

:raz:
.......а може е доволно само да те гушнам..... макар и да не преживеам... :)

Какви 4 дена беа ова... Ако не го доживееш, не можеш да го разбереш! Повеќе дешаванки во толку краток период, здравје! Се препородив!

Врага.............................

Е стварно е ок времето,само да не се расипе.

Драга,
Мислам дека го видов мацолот.
Абе автоматика и роботика ја мислам би требало да се учи на електро, зашто ни ја мешаат на економски? Која е целта на професорите да создадат роботи кои ке учат дефиниции од збор до збор? Чувај Боже ако не ти текне кое зборче е употребено и го заокружиш синонимот. Ах, да заборавив, мора да билдаат просек оние кои што бубаат. Мај мистејк.
Уште го бирам оружјето, дрвен колец или прошетка на сонце. Ако не ти пишам покасно излегов да прошетам.
Ај с‘га мрш.

Ох кајганоооо....
кој ке уче историјаааааааааааааааааааааа
македонски ме фана да не знам,ама не ми бележи негативен одговор,фала богу....
утре рум дум дуууум
а за историја ја препорачувам ваа песна

ке се распале, одма на муслиманите ке му текне :pos: Ё

Најдрага моја

Ова настинкава ме уништи, се чуствувам ко камион да ме прегазил -.- Инаку кајгии ептен ми е тешко :( :( Премногу е, работиве скроз заминаа во непосакуван правец. Ѓабе ми е се очигледно морам да ги прифатам работиве, да соберам сили и да продолжам напред! Но како и да е ај вил би фајн !!! Толку за денска од мене, ептен тешко ми беше па морав да ти пишам... Бај сега:back:

Драга Кајги,

Денес понеденик, ама нема ништо ново. Денес ќе те поздравам со две интересни „сВари“ и една убава „сВар“ :poss: :poss: :poss:

Како .

Сега малку сериозно!

Мури Драга, Хајде приВатно :poss:

а-ХАХ!
Каков е тој муабет да седиш лабаво со кутија цигари, а да немаш ебани 30 ден. за автобус за да се вратиш дома? Не бе..
Шо ќе ти викав?
Од кај да почнам.. колоквиуми идат, I'm feelin fly like a G6, трач рубрика ри-оупен.. < животна лекција # 475096 - Да си ја држиш муцката затната за приватен живот.
Нејќам да кажам дека знаев, ама мајке ми.. ЗНАЕВ!
На моето патешествие му се ближи крајот.. заеби ти, не сум некоја лингурка најдена на улица па да си играат ташак со мене. Има да си кажам све шо ми се собирало, сакал некој или не. А у меѓувреме глеам почињаат пак непожелните моабети итоа коа најмалце ги очекуваш. Највише од се ме нервира коа неам што да кажам и се вадам со шо ми дое. Ама и мене ми прекурчи од многу толеранција, па ми се може.
Друго.. ми се спомне ли име, абе ќе останат без коса идуЌи пут!! Аууу и после ова-она ми биле.. море МРШ! Него многу јака малата, ама само на зборови. Се преценила малку. Зашо бе така? Толку ли им се бедни животите шо од немајкаде си го пикаат носот кај шо не им е место? Офоф.
Него ај доста ти е, биди си .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom