Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга

Сомнежот е посуров и од најстрашната вистина!... Го читнав ова на некоја страна и ме дирна. Го погоди денот.
А денес, мразам себични луѓе. И 2ки и 19ки шо ми бегаат пред нос. И ладно.
И лава и тунели без крај!

бац

Драга,
Ми недостигаше ова чуство на максимална исцрпеност ко ќе ти се целосно пополнети денојте и немаш време да дишиш, и спиењето се сведва на дремка од 30 мин меѓу првиот и последниот снуз. Ми недостигат старите луѓе, старите места, старите навики, а во исто време ги сакам и новите. И конечно почнува да се случва студентскио живот како шо сите го опишват. Ќе бидат нааапорни 4(се надевам) години. И ми е убо заради то.
Ај да не те замарам, имам математика за игнорирање.

кајгано..одам миднајт вечерва (по 300 молења ме довлечкаа) и уште не влезен ми иди една и ме чести пиво. и ај не пијај после.

еее секси тајм мајке ми, сите се жалат нешто, идат ваму-таму, а јас...е јас си лежам дома...

болна :pov: -.-

Значи...
Јас сум многу глуп човек.

Не знам као досеа ова не ми влезе у глаа:tapp:

Чувствувам дека сеуште носам капа.
Што не ја носев.
Рацете ми испукаа.
Фала за жмигавците професори ни ја олеснивте работата денеска.
Одам да се инхалирам на супа. Ладно керата...

Иам премногу работа, иам лошо здравје, иам многу за учење али не се бунам. Супер ми е.

Фала.

Љубовче
ЗБРЛАВЕВ!
Ај фил лајк писд оф мадр
Јес индид.
Гудбаи
Уан лов!

Едит:
Ми се свиѓа шо е ладно.
Знаеш дека сум есенско дете.
И до волку.
Ај сеа
Да ме нема.
бацки гуски.. гушки и така натака и да не дојдам пак навака :pos:
Да ме бркаш со метла, упс. со џогер, сеа модернизирано општество сме. Знаеш глобализација ова она, дигитализирана форма, тотал куалити менаџмент. Еј да, а?
Оф
Чао конечно. Лажам. Чао за денес. И можеби и утре.
ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

"Well, son, a funny thing about regret is....

...that it's better to regret something you have done then to regret something you haven't done.

Oh, and by the way, when you see your mom this weekend? Be sure and tell her...

SATAN!

SATAN!

SATAN!

Драга, еби се. Ебете се и вие, мајстори, шофери, како и да ви е титулата необразована, и вашиот мезе и ракиичка вкус за музика во кој мислите дека уживаат или барем го поднесуваат патниците. Ебете се, помпезни снобови наконтени од кондура до еврејски нос, не сте над сите со вашите англиски манири и местата на кои се појавувате. Ебете се, покошулени идиоти, со вашата потреба за ебење ебавте уште едно уникатно нешто и го собравте во вашата ебана реклама и кадевечер сликички. Ебете се, уникатни неконформисти во Дизни панталони, вечни бунтовници без кауза и разум. Ебете се, клозетирани хомосексуалци и педофили, со вашите клади и плоштади, болни направи за мачење и бегање од сопствените скелети, лицемери гнасни. Ебете се, ебачи епски, вашето величествено его и пенис од астрономски пропорции на кој никоја курва не може да одолее. Ебете се богови, еби се Дарвин, еби се и ти опортунистички азијатски бизнисмену со егзотична теорија за се, сте заебале до крај. Еби се Нортон, заради тебе оригиналниве ќе ми јадат гомна дека не сум оригинален, со остра саркастична забелешка. Ебете се, напалени говеда што мастурбирате во сопствените лајна додека мислите на сестра ви. Ебете се, дипломирани, магистрирани и докторирани морони, и вашиот оргазам над сопствените достигнувања. Еби се и ти, и ти и ти. Ебете се и вие, бедни очаи за внимание, еби се и ти, мое алтер его уште победно очајно за внимание, и овој циркус, и овој излог, и ова шоу пијано од својата ненаситност, повеќе, повеќе и повеќе. Еби се, и стигни на врвот на ебаната скала, и еби се.
Благодарам. Пријатно.

Два пути у една страна али и не ми е гајле...да си се пофалам официјално според charts не сум overweight :vozbud:
Дојдов на 79 од факинг 96 на систематски \m/
Целам на 73-75 ај лав ју виш ми лак

Драга Шенка,
Зошто петлите кукурикаат рано насабајле? Зашто после од кокошките до збор не може да дојдат!
Црна коса имам. Фарбана.

Типичен Саботен ден.
Мене ми е интересно.
Вечерва сум на свадба
ама нема да одам.
Ке мора да разочарам младата невеста...
Шта чеш...
Имам нешто поважно за работа.
Љубовта кон таа работа ми е поважно од што и да е.
Бар ме исполнува ако ништо друго(:
Тоа е мојата срека,I'm sure.
И успеав...
Конечно сите маки се разбистрија.
Останува уште да го положам првиот колоквиум и се ке биде во ред.
Барем една мака помалку.
И ветувам дека нема да пијам газирано само брат ми да стигне безбедно в таа пуста туѓина јабана.
Ај чао.
<3

:vozbud::vozbud:
Излегол DVD-RIP на Inception.:vozbud:
Го чекав со месеци, и конечно после ќе го изгледам, еве се симнува сега.:D Фала богу што нема да чекам до Декември.:D

Инаку, јас по дома, не баш толку добар, ама то е.
Се читаме ваму-таму, ај.:D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom