Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Мооооооооооја драга....

Денес научив точно две поделби!!!!!!!
Јјеје се гордеам со глупавоста :jaj:
Ме пука смеа опасна гнасна лалалалаал
и Така натакааааааа
идам да праам склекови, со тег од 2кила.
гудбаи

Драга,
вечер сум на лоденден! Ке биде густо. И плус во понеделник на парти:icon_mrgr
Денес не научив никакви поделби, али ги повторував тие што ги знаев. Benchmarking! :wub:
Иначе арна бе, малку преискрена и мрчаторски настроена али то е. Ми се свиѓа вака.
Ајт.
Ej забораиф
:vozbud:

Драга Кајги,

Колку лош ден :( многу лош, ама ме наместија за да се истрчам тоа е чудо некое. Не сум научена да играм вакви игри и се` ми се удира од глава. Тажно!

Поздрав Драга!

Драга,
Малку е да ја искажам мојата радост во твојот фан клуб, па ќе морам и тука.
Фала на сослух се гледаме во ново руво.

Јеј како сам кефна барса тепа
со 5-0
враќаме се у форма кајганооо
пишах и у фан клубо
ама и јас как марјан-мики и тука да пишам, не е доволно там.
Супер ма!
Очекувам наредни утакмици да видам како ке изиграме!

Ола мучачо
жо сафер од главакинитис.
...
Зашо само тоа иам да ти го кажам?
Уау, изглеа досаден ми е животов.

Oh well...

Драга,
- Фасцинантно проста нација сме.
- Два саата денес слушав како се "кликува" со маусот на предавање кое треба да ги развие моите компјутерски вештини на високо ниво.
- Веќе не пијам пиво, станав ко Хомер Симпсон.
- Од утре ќе учам. Откако ќе одам да исликам филм-два.
- Ако некој пак запали цигара покрај мене, ќе му ја угасам од газ.
- Предолги и бесмислени се деновите кога не е тука.
Тоа се моите заклучоци и впечатоци од денот, независни еден од друг.
Одам сега да се измијам заби, да го најдам даљинското и да си го дозатупам мозокот.
Фала, чао, пријатно.
Н.

I spell good.
Не знам што е веќе вистинско, а што не е. Inception. Убав филм, уште да беше празно киното, и ќе беше уште посочен. :icon_bigg
Јадев компири со компири со компири. Многу убав ден. :icon_cool

Драга

По долго време да замарам и јас малку:)
Добар викенд испадна ова, роденден, пиење, картање, шетање, филмчиња, фудбалче....од убаво - поубаво.
Ама утре кога ќе и седнам на тоа филозофијата, логиката и историјата ќе биде од лошо - полошо.

Повторно се раѓаат нови зборови на белите страници од мојот дневник ... се враќам на пишувањето.

Аха! Уште нешто Кајгаџиќе ... знајш колку многу обожавам изненадувања и колку ми е убо на душичево ко ќе расположам некој?! Баш за то држи ми среќа да ми успејт следното.:vozbud: Скопје here I come!:smir:

Драга,
најубаво е кога денот ке ти започне со убаво врело утринско кафе.....истурено врз тебе:tapp:
Иначе саатот на мобилниот ми се менува автоматски, а ја кога станав пак си го наместив. Знам многу сум паметна, и мама ми вика така.
Мрш.

Драга

Имам чај немам вода да го направам, имам книги немам желба за учење,имам настинка немам живци да ја трпам,имам куп луѓе околу мене а сепак сум сама...Do you understand what I want to tell you ? :\

Aјт сега:back:

Со оваа песна, може да ме погребуваат.
Оставштините, на колегата да му се дадат.

Пред да паднат температурите од бато мачорот донесе змија во двор, му досади изгледа од стаорци и гулаби на менито па си улови змија, стар е околу седум осум месеци ама како рис изгледа опашката во дијаметар пет сантиметри му е, на мајсторот како верверичка му изгледал :icon_lol:. Дури и мачорот природен ловец ни е тука :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.
Треба да се бричам ама пак ме мрзи :icon_lol:. Ајде да завршиме со ова па да си купам тоа што мислам да си купам, инаку со небесно сина боја оделе свтло кремови бели неутрални бои :icon_lol:.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom