Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Бев `ко мало дете кога треба да и каже добар ден на учителката пред сите дечиња, а таа се први комшики, немам поим од кај ми текна овој пример, ама ... знам за никаде сум :kesa: Инаку си помнав супер `ко за прв пат, следниот пат нема да се срамам. Патем Ипче не дојде, не зезна уаааааа ice_cube (на сите те кажав дека не дојде
), ама ќе се видиме јас и ти утре у цека, си знаеш...

. И раскажува работно време до шест поминува шест шест и пол врви накај седум, и му рекол дека на бандера бил проблемот да види и му избегал 

. Другата ден сабајлето делегација од десет души, кај е тој шо избега вчера 

?п.п.с. и Декстер ака металхамер не се појави :nenene:
:

Еееееееееее да беше така едноставно Дедо Мраз на сите ќе ни ги исполнуваше желбата. Ммммммммммммм Ферари ферари ферааааари грч ме фати глупава јога позицијаЕ сега да видам дали е вистинито она што го викаат: Ако нешто доволно силно посакуваш, целиот универзум прави заговор да ти се оствари. Е баш да видам...

.Еееееееееее да беше така едноставно Дедо Мраз на сите ќе ни ги исполнуваше желбата. Ммммммммммммм Ферари ферари ферааааари грч ме фати глупава јога позиција.
Е сега што е целиот универзум, па тоа си ти а не нешто што е различно од тебе таму некои галаксии кои ти се туѓи, тие се дел од тебе и ти си дел од нив. Не ја чекај судбината да ти се оствари туку ти превземи си контрола врз својата судбина и коцките сами ќе си се наредат.
Ауууууууу последнава реченица пишувајќи ја за тебе се однесува на мене :nesum:.