Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Kono Nippon no anime wa watashi,
no chi ga funka tsukutte iru.
Watashi wa karasu jishin ni mukeru tsumori,
imu to omoimasu.
Okyakusama ga, SUBETE WATASHI NON KEN NI KUSSURU MONO!
karastherevelation20.jpg

NANDAA?
><

Д.
ајде денеска идај кај мене на ајвар :pipi:
морам да нагласам дека постов всушност е до сестрата на еден член инаку ќе се лути.

---то е драга, Ѕверој сите :vozbud:
инаку она од вчера вечер ништо не е бре. не сум го пишувал во трезна состојба ваљда.

п.с. од кошмари неможам раат да си спијам, е*ате беља
п.с.с. ајде шура на ајвар
п.с.с.с. толку, ајде чао

Драга Кајги,

Јас денес бев на кафе со: Џиш, Саладин, Боби2008 и со Мими ака Новинарка и си поминав супер. Дечки само да ви кажам јас, немам поим зш, ама умрев од срам, дури и сестра ми ја донесов и пак ништо :pos: Бев `ко мало дете кога треба да и каже добар ден на учителката пред сите дечиња, а таа се први комшики, немам поим од кај ми текна овој пример, ама ... знам за никаде сум :kesa: Инаку си помнав супер `ко за прв пат, следниот пат нема да се срамам. Патем Ипче не дојде, не зезна уаааааа ice_cube (на сите те кажав дека не дојде :pos:), ама ќе се видиме јас и ти утре у цека, си знаеш...
Драга, биди ми поздравена!

п.с. бевме да го гледаме мотрџијата, ама јас не сум 5 метраш, па не видов ништо. Се наредиле високите напред, а ние назад `ко за сеир бевме :pos:
п.п.с. и Декстер ака металхамер не се појави :nenene:
Ај да се пофалам сега со кого се знам :vozbud:

Убаво... Те сфатив.
Цело време си се надевав, а од денес има да го нема тоа.
Енде. Пријателе, врви си по патот! Со неа, да не заборавам да напоменам.

~

Имам само една желба. Една, една. Цела година ја посакувам и на Нова Година покрај здравје и тоа посакав. Две желби имав. Здравје и оваа другава...

Една желба. Една.

Е сега да видам дали е вистинито она што го викаат: Ако нешто доволно силно посакуваш, целиот универзум прави заговор да ти се оствари. Е баш да видам...

Помина братучед овај другиот замина на тоа бродот и се му остави колата, лаптопот дури и рачниот саат. Ми кажа дека имале проблеми со интернетот в канцеларија и после многу досадување дошол таму мајсторот, чепкал чепкал менувал лозинки ти реков ми рече, му објасниле убаво нема излегување додека не се направи интернетот се заклучува вратата :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:. И раскажува работно време до шест поминува шест шест и пол врви накај седум, и му рекол дека на бандера бил проблемот да види и му избегал :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:. Другата ден сабајлето делегација од десет души, кај е тој шо избега вчера :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:?

Инаку му го средиле интернетот сега бил добар.
Имам работа до курца ама не му се замарам многу.

п.п.с. и Декстер ака металхамер не се појави :nenene:
:

ДК,
не се појавив, и така си кажав дека сум несигурен за терминот, дали ќе може да се одвои време за забава :kesa:
Обврски денес, па и гости имав. Кога ќе научат луѓето дека не се оди кај некој во 5 до 12, а се јавуваат 10 до 12? а? :toe:

Е сега да видам дали е вистинито она што го викаат: Ако нешто доволно силно посакуваш, целиот универзум прави заговор да ти се оствари. Е баш да видам...
Еееееееееее да беше така едноставно Дедо Мраз на сите ќе ни ги исполнуваше желбата. Ммммммммммммм Ферари ферари ферааааари грч ме фати глупава јога позиција :icon_lol:.
Е сега што е целиот универзум, па тоа си ти а не нешто што е различно од тебе таму некои галаксии кои ти се туѓи, тие се дел од тебе и ти си дел од нив. Не ја чекај судбината да ти се оствари туку ти превземи си контрола врз својата судбина и коцките сами ќе си се наредат.
Ауууууууу последнава реченица пишувајќи ја за тебе се однесува на мене :nesum:.

Тетка ми ми остави 100 денари за пиво затоа што на дада Сара и печатам текстови за на училиште, не сакав да ги земам. Има некоја гад наставничка Кочо Рацин, браќа Миладиновци, Крсте Петков Мисирков и останата багра....
Сабајле по оревчина ќе одиме ако не врни ќе можи и на дрво да се качува, јас сигурно не туку друг човек :icon_lol:. Кога ги носевме тоа стаповите пред некоја недела го исправив високо колку бандерата и гледа тоа шнајдерката, и несвесно телепатски и викам: Гледаш колкав ми е стапот :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

Еј да се дополнам го видов Ч. школскиот а бе кај оди ваму и пред некоја ден го видов, ај ако го видам пак ќе го прашам.

Еееееееееее да беше така едноставно Дедо Мраз на сите ќе ни ги исполнуваше желбата. Ммммммммммммм Ферари ферари ферааааари грч ме фати глупава јога позиција :icon_lol:.
Е сега што е целиот универзум, па тоа си ти а не нешто што е различно од тебе таму некои галаксии кои ти се туѓи, тие се дел од тебе и ти си дел од нив. Не ја чекај судбината да ти се оствари туку ти превземи си контрола врз својата судбина и коцките сами ќе си се наредат.
Ауууууууу последнава реченица пишувајќи ја за тебе се однесува на мене :nesum:.

Па твојов пример е материјален, моето воопшто не се однесува на материјална работа. :wink: Башка не ја измислив јас реченицата, таа одамна постои. :)

Драга Кајгана,

Don't you hate having big black fuckin elephant in the room?

Драга една песна ми се уврте во глава деновиве и по цел ден си ја пеам...еве ти краток дел од текстот да прочиташ..

Septermber rain is fallin'
I see you on the street
Just passin' by
And though your lips are smilin'
I can see the coldness in your eyes

So hell is what you've been through
I never thought I'd see you
'Round here no more
Now you need someone to talk to
Just like before

You only talk to me
When it cuts like a knife
You just talk to me baby
When you hurt deep inside
Who do you think you're foolin'
Not me

Ја сакам песнава...

Љубов, ти ме натера ко дете да се расплачам...
Љубов, ти ме натера да љубам, а да баталам...
Љубов, ти ме натера да бидам волку суров...
Љубов, ти ме натера да не ме боли курот!

И слично.

Драга

Глупавана песна ми донесе рој на мисли и сомнежи... а и желби, кајнда...
Глупава!
Ах вел, очекувањата се далеку поразлични од реалноста, нели....

Ја рум штангла, ти шеќераш, некоја таква лоша фора прохара деновиве.
Бела Ноќ, бело робје по улициве на СК.
Чад, гужва, рокнати перверзни музики а ја до 00 на работа.
Со Нате акавме и се чудевме што народ има.
Мекдоналдс среде клупи, цуцкање сок и божемни разговори за иднината, така иде тоа. Веројатно многу млади почнавме да се занесуваме, па на 23 ни изгледа премногу кретенски сиот тој напалм.
Види, ништо немам во глава.
Ама ништо.
Ни титка една.
Сакав да... И не. Се стопирав, зошто, ко што вика Мориси, тоа е лажен аларм, вперен кон сама себе.
Или ко што вика Ена, отиде коњот у река.

У Излет на кафе у сабота парадираат шешири и фризури.
Ми се гади од Градов.
А папочната врвца не е скината. Ваљда уште ме хранат фекалиите.
Идам да си издепилирам брк, вечер можда ќе ме пољуби некој.
Можда.

Медеа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom