Драга...
без некоја си посебна причина ти пишувам сеа, не се обидувај да ми протолкуваш некоја реченица, ниту пак да читаш меѓу редови...
Денес сум regural расположење, ти пишувам јасни и вообичаени работи, бидејќи си ветив дека нема да мислам ништо. И не мислам ништо, деновиве сум глупава, не филозофирам, не се замарам. Почињам...
Се изморив денес. Не се прибрав дома. Пробувај, не е добро, пак пробувај, пак не е добро -.- Ми се кренаа нервите, ќе го носам фустанот од Империјал, не купуем нов! Ми е гајле! Ни штикли не носам! Ќе си ги носам тија модерните римјанки шо ми се. Со преубавиот каиш на мама *треп*

Ти звучам ко шмизла? -.^
Не се замарам бе, ако сакам и шмизла ќе си бидам. Не ми чуе

Се предомислив за инструменталов, дефинитивно! Не го можам јас тоа...Не дека неам време, ама мрза ОГРОМНА сум, а и не ме влече толку многу -.-
Ќе се оди на одмор, а успат и на шопинг у Солун. Ќе треба троа појќе ствари да се купат, вклучувајќи нови старки, барбери мојот од фри-шоп и тоа комплетот шо го глеав минатиот пут, ако го има уште -.-
Денес влегов у секоја можна парфимерија и си се дрогирав со барбери мојот <3 Аххх <3
И нова маскара си купив, водоотпорна, таман за на одмор.
Шо да праам, овие додека се на Егзит, ја си чучам тука и си идам на Аларм афтерпарти и се шетам по парфимерии -.- И на свадби одам, нормално!
Гласов ми го снема, од 6 до 9 проба имавме, уште да згрешам утре и треба да се отпишуем од музичко, да си се запишам у гимназија и да си полагам испити од прва -.- Ќе глеам да не згрешам...Утре треба рано да станам, да се средам...У 2 саат пак проба, докај 4, и после да се спремам од 4 до 6 и толку! Почиња!

Ќе ме болат нозе, but I don't care!

И решив да не мислам, ти викам...Ми одекнуваат изјави на Шо у глаава -.- КАКО ДА НЕ МИСЛАМ СЕА?! -.- Stupid Tina -.-
Се нервирам бе, како да не се нервирам! Едино ме развеселува убавово чувство дека сум средена и убава и дека сите се вртат по улица ја коа поминувам

Си преувеличувам, знам, не се сите, али морам некако да си се тешам брат...нема друго! (

Збунета сум до даске и тоа е тоа шо ме нервира, не шо не мислам, него шо сум збунета! -.-
И никако да не мислам на тоа -.- Неможе од глаа да ми излезе -.- Damn -.-
И така ти викам, сеа сум здрава! Не ми тече носот, фала Му на Господа, не ми е затнат и можам да пеам ко чоек! -.-
Сеа ќе си пуштам Пантера, одамна не сум ги слушала, да си се потсетам на убавите зимски времиња...
Си го чекам Скопје Гори со душа, тоа да ти кажам...Картава си ја гушкам и сонувам...ми се иде да и ја запеам:
Every night in my dreams, I see you, I feel you. That is how I know you go on...
Near, far, wherever you are, I believe that the heart does go on...
Once, more, the door of Yugoton, you are there in my heart and, my heart will go on and on...
И ја пеам на мајка ми секој ден, да сфати колку ми е посакувана и колкава ми е љубовта кон картата, ама таа никако не сфаќа. Да се врателе овие од Егзит, вика. Ајде, нека се вратат, ама само ако ме зафркне! Нема ваљда...
И онака сите ги мрзи да го читаат постов до крај така да ако продужам да ти зборам ќе ти потрошам цела меморија -.-
Ај сеа...
Да не ти трошам килобајти..
Поздрав. 4а0.
<3
Ќе се изнервирам пошо сум пишала нормални ствари шо сите можат да ги разберат и ќе го избришам постов -.-