Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга кајганке , работно неделно јеби га плус ми фали една особа чекам да ми го разубави денот и конечно ја дочекав ... среќен сум

Драга

Јас се одјавувам на десетина дена. Отидов малу да видам низ Охрид шо се случува, па некаде после 22ри се читаме и гледаме:):)

Passed down to you...

Add Romeo & Juliette in the theatre Mihajlovsk to the agenda. Adorable. Simply adorable. Edina primedba nema ebana cesma da si ja razladam dusata na ovdesnovo za cudo pekolno sonce. Ali so ja ebam cesmata de. Postojat sisinja. Baska navistina preubav narod. Place za smekane. 5 days left. Moscow awaits us.

So says Saladin

P.S. Really wishing you were here.

Драга

Дали братоубиството е злосторство? Размислувам за тоа во моментов, добро би ми дошла помош, малион стана демон, почна да ме уценува, шо и да кажам на маса него му смета, па мора да прекинам. Неподнослив е.

драга
еве ме и мене дома прибран. од вчера попладне не сум влезен дома. значи како денеска што сум се изнашетал, мх мх...
нозеве ми скапаа од одење, запознав нови пријатели и башка го сменив мислењето за некои веќе 0д порано што ги знам. во глобала гледано убаво си поминав.
ај доста зборував. сега одам да јадам и излегувам пак, а не сум спиен бе два дена скоро
не се жалам :helou:

Dear,
Свадба бе..глупости катастрофа..ова го немав уште видено ..цела вечер ги немаше младите ..свадба без невеста катастрофа...ние игравме повеке ,мислеш другарка ми се мажи а не брат и... свашта секој со секој се искара.. и јас некои лицности ги вратив на место што одамна ми беше кеф..дрндрндрн.. плус пак сите си се вратија на своите парови (me alone) абе у пм сееееее и сеа ке излегувам зашо?? пфф ај да видеме шо како дека ?? :toe:

драга
колку се расипани луѓево брејјјјјјјјјјјј. секој гледа да те искористи, а после не му требаш. нека си е*ат мајката сите

So far or so it seems this summer sucks balls.
Е шо да не треба да речам vladee zakon4e или wewe edwaj 4ekam da trgneme Ohrid eve me doagam.
Е не идам нигде,ќе ми се фатат за гудалово.
Ви се серам на spirit-от шо го имате како не се најде некој да ви го скрши да сакате да умрете.
Shit
Piss
Fuck
Cunt
Cocksucker
Motherfucker
Tits

Over and out!

Кара миа...
Видов ѕвезда што паѓа и си замислив желба.После речиси два часа желбата ми се оствари!:wub:

Реков бе ја реков дека Шпанија ќе ја биде...е сега не фатив ни денар на моето пророчанство али парите не се битни нали(добро де битни се у случајов ама што да се прави):toe:
Јас сум ти у опсесивно исчекување на нешто,нешто што ми е на дофат или можда само си замислувам дека е така.Да ми беше Саше Фактор Икс сега полесно ќе се дишеше во оваа летна свежа вечер.Бар со него сум на чисто,ти вика ќе запалиш три свеќи у таа црква,5 у таа,а 7 у друга и толку.Можно е да нема толку свеќи потребни за да ти се реши проблемот или да заборавиш дали у првата требаше 7 ,а во втората 5 ама извини молим те ,после советот се е во твои раце.
Туку шо ми беше зборот...
Рокенролот никогаш нема да умре,не знам дали знаеш.Ај остај тоа некад и ја ќе умрам ама сигурно ќе му должам многу,ќе му должам многу саати уживање.
Саше фактор икс и муабет за рокенрол некако не иде нели,епа сега такви рендом мисли ме маваат во два и пол.
Знаеш Кајгана, МУЗИКАТА НЕ ПОЧНАЛА СО ТЕХНОТО ,ИМА НЕШТО И ПРЕД ТОА ШТО ТРЕБА ДА СЕ РЕСПЕКТИРА(Од мојот човек Џамбазот).

Амори.
Последнава недела ми се чинит на сите полиња изгубив. Еве ги денес Холанџанине изгубија. ццц. something needs to be done.
Уф, ептен сакам да бев поупорна. Ова стално го велам. Стално. Закаснета реакција, шта чеш.
Се спремам лека полека знаеш. И тешко е. Еми тешко е, ти реков не оди.....ајде, ке го издржиме и то. Ќе поминит.
Ајде поздрави :back:

ДраКа

ПаднаФ у депресија.:(
Размислувајќи на темава ,заклучив дека има големи можности да ме направиле на 1 април.На заебанција :cry:
Сеа ќе ги будам моите,мора да ги прашам !
Ќе се убијам.

Драга

Да ти се пофалам,супер си поминувам овде само времето е пеколно.
Утре дада ми ми вети дека ке ме води во еден супер парк :back:
Па дури си видов една другарка која 2 години ја немам видено..срцка е мн ја сакам:icon_lol:

Ај само за тебе песнава

Драга...
,,Дoдека поминував еден многу убав месец на морскиот брег, се најдов во друштво на едно најчудесно суштество, во моите очи вистинска божица која дотогаш не ме забележуваше. Никогаш не и изјавив љубов со зборови; сепак, ако погледите имаат свој јазик и најголемиот идиот ќе можеше да погоди дека бев заљубен до ушите; таа на крајот ме разбра и ми возврати со поглед - најслаткиот од сите погледи што може да се замислат - и што сторив јас ? Признавам со срам - ледено се повлеков во себеси, на секој поглед се повлекував постудено и подалеку, додека на крајот кутрата наивка не почна да се сомнева во своите сетила и обземена од збунетост дека погрешила, ја наговори другарка и да заминат оттука.''

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom