Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Оо драга Ким, дали тоа мене ми се насмевна среќата? :)
Ќе биде добро да ми се исполни желбава.
Palma de Mallorca sounds so good right now.. Најсреќна сум си за неа (: Го заслужува секој ебан момент на уживање. Многу ме израдува, бе! Она би ти било нешо ко најсовршеното суштество кое можеш да го одбереш за најдобра другарка.
Ајде, само уште малку.. нека ми тргне и мене (:
Wish me luck !!

драга
кога учевме петок едвај чекав да дојде, а сега досадно некако. сеа пред малку станаХ, си доручкував и сеа го гледам долина на сонцето, ау еве ми заврши...филмот де. уште не знам што ќе правам. има некои журки гледам ама на ниедна не ми се оди у п.м.
оф сеа ми текна треба да одам кај мама на работа ама за 2 саати. ете ти маро заминација. комшииве ги нема, леле колку е чудно и тивко.
чекај да видам некој ме замара. ај приватно :helou:

--- надополнето ---

p.s. се молам да заврне

Hello Dear.
I rubbed my f33t with а Charpanian tile.
Населбата владее,јас сум фраер а Гоце коња не јавал.
Е ајде де.

Кара миа...
Ти теќиња порано у Краш експрес коа се паѓаа вагончиња? хахахаха Епа денес у Несквик ми се падна Јо-јо :baeh:

Еј Кеј денот го преспав (i was on a party last night :vozbud:) утре ќе си уживам :tv:

Драга...
без некоја си посебна причина ти пишувам сеа, не се обидувај да ми протолкуваш некоја реченица, ниту пак да читаш меѓу редови...
Денес сум regural расположење, ти пишувам јасни и вообичаени работи, бидејќи си ветив дека нема да мислам ништо. И не мислам ништо, деновиве сум глупава, не филозофирам, не се замарам. Почињам...
Се изморив денес. Не се прибрав дома. Пробувај, не е добро, пак пробувај, пак не е добро -.- Ми се кренаа нервите, ќе го носам фустанот од Империјал, не купуем нов! Ми е гајле! Ни штикли не носам! Ќе си ги носам тија модерните римјанки шо ми се. Со преубавиот каиш на мама *треп* (:
Ти звучам ко шмизла? -.^
Не се замарам бе, ако сакам и шмизла ќе си бидам. Не ми чуе (:
Се предомислив за инструменталов, дефинитивно! Не го можам јас тоа...Не дека неам време, ама мрза ОГРОМНА сум, а и не ме влече толку многу -.-
Ќе се оди на одмор, а успат и на шопинг у Солун. Ќе треба троа појќе ствари да се купат, вклучувајќи нови старки, барбери мојот од фри-шоп и тоа комплетот шо го глеав минатиот пут, ако го има уште -.-
Денес влегов у секоја можна парфимерија и си се дрогирав со барбери мојот <3 Аххх <3
И нова маскара си купив, водоотпорна, таман за на одмор.
Шо да праам, овие додека се на Егзит, ја си чучам тука и си идам на Аларм афтерпарти и се шетам по парфимерии -.- И на свадби одам, нормално!
Гласов ми го снема, од 6 до 9 проба имавме, уште да згрешам утре и треба да се отпишуем од музичко, да си се запишам у гимназија и да си полагам испити од прва -.- Ќе глеам да не згрешам...Утре треба рано да станам, да се средам...У 2 саат пак проба, докај 4, и после да се спремам од 4 до 6 и толку! Почиња! (: Ќе ме болат нозе, but I don't care! (:
И решив да не мислам, ти викам...Ми одекнуваат изјави на Шо у глаава -.- КАКО ДА НЕ МИСЛАМ СЕА?! -.- Stupid Tina -.-
Се нервирам бе, како да не се нервирам! Едино ме развеселува убавово чувство дека сум средена и убава и дека сите се вртат по улица ја коа поминувам (: Си преувеличувам, знам, не се сите, али морам некако да си се тешам брат...нема друго! ((:
Збунета сум до даске и тоа е тоа шо ме нервира, не шо не мислам, него шо сум збунета! -.-
И никако да не мислам на тоа -.- Неможе од глаа да ми излезе -.- Damn -.-
И така ти викам, сеа сум здрава! Не ми тече носот, фала Му на Господа, не ми е затнат и можам да пеам ко чоек! -.-
Сеа ќе си пуштам Пантера, одамна не сум ги слушала, да си се потсетам на убавите зимски времиња...
Си го чекам Скопје Гори со душа, тоа да ти кажам...Картава си ја гушкам и сонувам...ми се иде да и ја запеам:
Every night in my dreams, I see you, I feel you. That is how I know you go on...
Near, far, wherever you are, I believe that the heart does go on...
Once, more, the door of Yugoton, you are there in my heart and, my heart will go on and on...
И ја пеам на мајка ми секој ден, да сфати колку ми е посакувана и колкава ми е љубовта кон картата, ама таа никако не сфаќа. Да се врателе овие од Егзит, вика. Ајде, нека се вратат, ама само ако ме зафркне! Нема ваљда...
И онака сите ги мрзи да го читаат постов до крај така да ако продужам да ти зборам ќе ти потрошам цела меморија -.-
Ај сеа...
Да не ти трошам килобајти..
Поздрав. 4а0.
<3

Ќе се изнервирам пошо сум пишала нормални ствари шо сите можат да ги разберат и ќе го избришам постов -.-

Дарлинг,
последен пост од мене неделава,
отидов на заслужен одмор.
Ќе ми недостигаш.
Ама ќе ти се вратам.

Драга каигана
треба рано да станувам сабајле затоа треба да поитам и да легнам да одморам.:toe:
poz

Драга,
И јас нешто слично како членов над мене.поз

novi reci prijaju,nishta ne znace,u tebi novo lice nova haljina al gusi me prasina starih cipela.......................................

Какви мисли ме пукаат во 7.40 ,сам себе се пцујам што си играм со животот .........

Драга и поштована Шенка,
Денес те напуштам со линија тенка,
10 кила симнати и уште 160 за симнување.

О Шенка,
Во Охрид ме чека плажа и дремка.
Под сенка.

Дваесет дена ќе мантрам
и на Четковиќ ќе одам да шантрам.
Шенка, верувај не е лесно
да влезеш во купачи кога ти е тесно.
Али си викаш ај догодина дводелен,
оваа година ќе седам со мевов пивтија.

О Шенка,
сакам да сум бар 20 кила потенка.
Али јебем ли га, треба да се рмба за таа цел.
А јас почнав да аргатам и да се грижам за моето здравје.

Те поздравува Мими ослабената,а сепак дебела, од дното на својата петица и со двоцифрена тежина.
Едвај чекам да си дојде Саладин од мајка Русија, па да го гушнам и да го прославиме излегувањето на новото цеде на Evanescence.
И ја поздравувам мојата екипа, Красулка, Вештерка и Џиш.

драга
значи денов како ми почна :jaj:
ич ама ич не сум спиен. цела вечер ’’дежурав’’ на нет и тамам си легнав сабајле крај 7.30 или 8 колку беше, ме дупи другаров ми ѕвони на мобилен. после не можев да заспијам цел саат и пак тамам сум задремал 15тина минути ете ти ги кумовите на врата. :toe: па демек тогаш станав од спиење, а мене очиве ми се затвораа, заминав со нив. па така како што одевме по угорница, на тој пред нас колата му откажа :nesvest: па ај туркавме, па ти реков-ми рече и ете сум сеа дома. сеа малку да се одморам барем колку ќе успеам толку и вечер фамилијарно со се кумови заминуваме за охрид. па како ќе спиеме и каде појма немам :toe:
епа сега Дарко дур ти се кумовите тука ќе одиш, ќе се шеташ со нив. што ќе прајш.
ај ќе одам малку да дремнам
ча-0

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom