Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга,
Врти сучи само зевзелукот останува.:toe:

Кајгано како сум нервозна уште рано по сабајле тоа чудо едно:nerv::nerv::nerv: како може да постојат толку глупи луѓе на светов, за кој .!. ги направиле:@ само им ги уништуваат животите на другите, ги газат како да се мравки а притоа уживајќи додека си го хранат сопственото его. Ај батали мнооооогу сум нервозна, боље да фатам негде патот зашто ако поседам уште 1 мин ќе треба да одговарам за делото што ќе го направам:icon_conf само нема да ми биде криво што ќе треба да одговарам, туку ќе ми биде криво што ќе одговарам како за човек да сум убила:nerv:
:nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:

"Прошетавме" на дипломска, не знам драјверов дали "прошета", ама возеше по партизанска лево-десно во ритамот на "Стани моме да заиграш".
Следеше 15 минутно ладење во тинексот во KH2O, па дојде на ред фузбалов. Енд а колд биир аф корс.
I'm not talking about insomnia anymore, I'm talking about Johnnie.

драга
зошто 50% од твоите членови немаат мозок? :nesvest:

Кајганче!
Значи, не можам да поднесам таканаречени навивачи т.е.србомани кои ќе си ја дадат крвта ако Србија тепа во билокоја утакмица на Светсково.Не можам да поднесам да извикуваат Србија ја волим, да ми пуштаат српски химни и да ме преоптоваруваат на фејсбук со нивните пораки на српски кажувајќи колку е јака Србија како тоа никој ништо не и може и дека ќе станат шампиони.Ма дај молим ти се.До каде дојде светов?Македонци да се толку унесени во Србија еј, па и коментаторов да му е*ам со неговите симпатии кои како коментатор не треба да ги искажува.Ако толку се залагаат за Србија, што к*р тогаш не одат да живеат во Србија ебаго?Што бараат тогаш во Македонија?Јас разбирам да си фан, и да навиваш и се тоа.Ама ова е веќе претеризам.Сите навиваме за некого но понападни створења од србоманиве, нема убедливо.
Е така, фала што ме ислуша.Одам да глеам филмче, да си ги проследам и другиве утакмици, и секако лог аут од фејсбук пошто, кој ќе ги чита сеа статусине дебилски.
Baci:back:

Ја сум друшке пет минути добар пет минути лош.
Као рапер од мичурин.

Ја сум друшке пет минути добар пет минути лош.
Као рапер од мичурин.

Не заборавај првенствено :vozbud:

:pos2::pos2::tapp::tv:

Инаку јас се двоумам дали да спијам оти над 36 часа сум неспан...или првен пуканки да правам...ејј види:raz::kesa:

Кајгане.
Не гледав фудбал,ама покрај татко ми почнав.Радувајќи се за голот,ја скрши рачката од плакарот и доби закана од мајка ми дека нареден пат кога ќе игра Србија ќе го смести во шпаиз пошто наводно таму немал што да скрши.После покажуваше на телевизот кој на кого требал да подаде,и викаше како да може Антич да го слушне и да го измени составот. Втф?! Битно интересно ми беше и се смеев слатко на неговите коментари.
Ајт.

Прееекрасен ден ! Дожд врне ... јас се радувам ! И не заборавам ,ќе учам ич да не се секираш !:smir:

п.с
Ајде да ихххх разбијемооооо ,голове да забијемооооо!
Када снаге одмеримоооо , МОЗАК да им померимоооо !!!

Те сака
Драма Куин:pipi:

Бејби

Знам дека ме немаше некој ден,знам дека (не)ти недостигав,и сето тоа што ме немаше беше(не)оправдано.Ама ветувам дека ке ти надоместувам одвреме на време...
Знаеш чудни работи се случуваат веке извесно време.Во еден момент се заситев од нечија несрека,зошто пред некое време и мене ми беше така но никој не ме разбираше.Сега ке си речиш што и е на оваа?до вчера се правеше светица а сега плука отров насекаде..не,не сакам да имаш лошо мислење за мене.Тоа беше само мал период а сега се вракам во нормала.
Денес...се издејствував на ова време,ама срека заврна.А до кога ке е вака бог знае.Во последно време и нешто ме фака спојката,премногу се смeам што е зачудувачки:pos:што би рекол моојот професор не е на добро толку смеење и да знајш во право е.
However додека ме немаше се досадував и ги гледав здодевните натпревари од рамките на светското првенство.Се надевам дека вечерва мојот фаворит нема да киксне.

Поздрав драга.

Мила кајгана,
Те напуштам до утре вечер.
Имај убав викенд, а воедно и форумџиите.
Поздрав. :salut:

Здраво..
Јас под импресии од книгата што ја читам, па на моменти се прашувам како не забегал човекот од се она што го слушнал.
Воодушевена сум и згрозена во исто време, морам да признаам, до каде се може да отиде човек, какви размери зазема садизмот и потребата да се задоволат своите потреби. Од друга страна пак, мора да се поклонам пред одбрамбените механизми кои може да ги користиме со цел да не бидеме повредени, до кој степен сме спремни да потиснеме некои работи за да останеме нормални.
Како и да е, очекувам добар крај на приказната во последново подглавје и стабилизирање, сеуште се ежам кога мислам што се ја снашло, и свесна сум дека низ светот се случуваат уште многу слични работи.

Јас жива, земав две оцнки денес, сама, по не знам колку време. Замисли :)
Добив повик кој ме изненади, ама сепак, направи да се чувствувам одговорна за нечиј живот. Убаво.
Мојата улога на студентски прашања, почна да напредува во улога на советник :)
Ќе треба да побарам покачување на платата. :)

Мобилен сеуште немам, иако требаше да биде роденденски подарок. Се надевам ќе биде овој месец барем, зашто многу му се радувам.

За другите свери од животот нема да те информирам во постов зашто треба да си ги средам мислите зашто сум прилично напната на одредени теми.
Утре ме чека убав ден, се надевам нема да биде само утре.
А и вруќина е.

Пријатно.

мила...

...освежи времево и сега е топ!
Си јадам лут чипс и водам преверзни муабети.
Абе од лутото е, ствара поголем апетит.
Брат ми спие, изморен бил рече од работа, а он на Бабуна бил да се бања.
Мама слуша вести, не дека и се сака туку од шо нема шо да прави. Чека да почне Ѓумуш. Ја обожава!!!
Тато не е дома, на работа, втора смена.
Фала Богу барем е мирна куќава, нема со кој да се карам.
Времево е топ за шетање со мојто либе.
Ама го нема :(
А баш сакам сега да лижеме сладолед заедно...
Ништо, ај друг пат...
папаааа :back:

Значи поодвратно нешто од женска испотена мишка нема. Пичка ти мајчина во тоа компјутерот што се рестартираш на секое. Како се викаше тоа комшијата кај Л. што им ги гризеше чашите после пијачката па мораше пластични да му вадат на маса, на него се сетив во моментов. Ќе врни таква е прогноизата за наредните неколку дена. Ги чекаме парите од осигурувањето. Нови ролетни наместивме ваму позади. Знам дека ќе се налути некој ама една песна само за тебе:

--- надополнето ---

Дополнение:
Постам денеска и затоа не ми е добро, пица ми се јади, имам тесто низ замрзунавач се наоѓа уште некој зарзават фали па домашна има да си направам ама тоа утре или задутре.....
Свежо свежо сабајле имна раааано да се станува.....
И тоа.....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom