Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
За шо преспав ма? За пак да бидеш иста?
Најтрагично е што се навикнувам....

Хеј

Ај да частиш!Си се подновила.
Некако чудна си ми вака, ама ќе се привикне човек што да праиш.

Мала је нешто напета.Да се запрашаме зашто?
Ќе експлодирам не можам више да седам над книгине место не ме фаќаааа...
Ми фали Мулето ама најептен, ми фали цел свет
Нервозна сум ептен..

:pipi:

Еј бејб...ич не ми се свиѓаш ваква. Бела офарбана! Анти шмек.
Драга Кајгана: Ќе се навикнеш Шмеки...ова ми е нова фризура сепак и јас сум човек...ми требаат промени!
Не ми се свиѓаш. Да се врати жолтата кајгана!

ne mozam da poveruvam deka juventus e na 7 mesto nekoj da mi vikal ce mislma deka ne gleda fudbal ili moze go pomesal so amerikanski fudbal ama sega so tia zasiluvanja sepak eden diego i melo ne se bas za potcenuvanje do so e rabotata neznam se mislam deka e do trenerite

драга
глупав ден! ме фатија некои кризи на школо и реков си одам порано па што сака нека биде, ама ( секогаш има едно ама ) не си дојдов порано:nesum: не ме пуштаа, а не можев ни да избегам и ко ќе видиш седи си поарно ти се фаќа. цел ден сум како претепан, како малаксан, како издрогиран, како да ми се спие и што е најтрагично втора смена сум :tapp: ај се тешам дека понеделник е, ден после викенд. сега ќе одам да си јадам чоколада и да пијам кока кола :salut:

ча-0 :back:

Не можам да го одлепам левото око.
Тебе у Хавана да те примат со едно око, ок?

Кајо, тапа си. Не ми се свиѓаш ваква сиво-црно-плаво-бела. Имаш од све, само тоа што треба да имаш - немаш.
Инаку,
морав да ти се исповедам колку се нервирам шо УШТЕ СУМ БОЛНА!!!!
Грлово ме кине, носот ми е затнат, дишам на уста. Имам уште ама ај да не те гњавам тебе.
И свирев на концерт. Добро свирев само се збунив таму на тој делот кај шо знаев дкеа ќе згрешам. Зафркни. Ќе има и друг концерт.
Друго, ништо. Толку. Тапа сум.
Ај чао.

Ееее Кајгано време беше после 100 години да го смениш дизајнот.
Уште само default фонт предлагам да биде Arial :)

Ди кеј, те прегориле малце:), море малце повеќе те оставиле на рингла, за тоа си оваква црна, ама мене ич не ми е гајле за бојата, битно те има

Воздра :)

Здраво чудна.
Иако си малце чудна, ја сепак те сакам пошо не си ти крива шо ова ти се случува.
:icon_lol:

Мене ми е убав денов ако баш сакаш да знаеш :cheeky1:
И не сум ја крива шо ова ми се случува.
Шо ме глеаш така бе? Ти бапнам една има крв да пролееш...
:cheeky1:
Ај чао сеа, утре ќе полагам ќе треаш да ми држиш среќа. :pipi:

Maгде ме мрази.. чекај, како ќе ти се обраќав? Забриши шминката малце, може ќе те препознаам. Facebook much?
Ако, in meanwhile, ќе те викам КИМ. :back:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom