Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга,

имам нови комши. Уште ги немам видено, али некој од нив свири пиано и милина ми е дома. Си седам во тишина и само слушам кај шо си свиркат долу. Со еден збор кажано милина.
Ти ми беше некако подомашна порано. Сега се осеќам ко странец вака ко ќе ти пишам, ко да сум во некоја нова средина. Нема везе, ќе ми помини, барем то потајно си сакам, менвање на средина.

Остани ми со здравје

†GODLIKE†

Кајги,

промените се добредојдени, тапкањето во место знае да здосади.
Затоа, добро ти дошла променава.

Поз4е.

Тој што бара преку леб погача и без леб ќе остани тоа јасно да е.
Се вратив од хоби доживувањето :icon_lol:, одмарам малку.
За тие пари ќе земел и нешто друго, а не знаат дека ако беше мое да реагирам ќе си заминеа со многу лоши спомени, нешто повеќе од педери што не поднесувам се стари манијаци нив :ne_zboram....
Дај бе уживанција си купив мобилен, најевтиниот што може да се најде, не земам повеќе од најскапиот поради лично заебани причини :icon_lol:, функции лудило само за на маса вадење е :icon_lol:, ене го се полни 12 саати, сега покрај обилен и мобилен имам. А другите :icon_lol:, од сервис ми рекоа не се прават :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.
Тоа е ќе одморам и ќе си легнам.

Здраво Кајгана. Ај честито подновување. Па многу нови победи да ти донесе унапредувањево. :helou:

Инаку, неколку работи разбрав... Дека не сум како оние обични луѓе и никогаш не сум ни бил. Се вратив кон корените и сфатив дека никогаш и немало шанса да го постигнам она што сите го сметаат за „добро“ и „нормално“.

Сега, демек, треба да ми е полесно... Но не е.

Нејсе. Не се жалам. Работите си доаѓаат една по една.

Вечерва ќе биде досадно и ќе си легнам порано. Таман утре да станам пак порано и да одам да досвршам некои работи што се заостанати. Да нема недовршености.

Ај поздрав.

Пиче, викаат без шминка си била боље.
Сакаат само да те плеснат, мајке ми. :toe:

Тапа си вака кајгано ( i'm part of the h@t3rZ :( )
-Иначе повеќе од добар беше викендов гости, смеење, забава и така .
ајт поздрав
грда -.-

Леле у пм нека оде се!!!
Неможам да ставам но фирмвер на телегонот, цел ден се нервирам!

Здраво.
Не сум многу соубр...
Знаеш, те читам... те приметувам...
Онака, незнам што ти се дешава...
Имаш некој крлежи на тебе...
Приметуеш?
Онака, фацички мали, такви, гнидички крволочни...
Ти се обраќаат со тон "Абе го отупевте со *наведичестоспомнуванистваривотема*, големи јајца!"
Златен крлежу, ова е форум, едно местенце во невидливото каде што секој кажува што сака, а ти, замисли (!), најмал афторитет на него...
Знам мрљо, не ме разбираш... Ако, who gives a phuk?
Ти велам, такви, малецки некој, безначајни фаци... али се котат бе мамата... импорт фром косово, а, копиле?
Не, шала на страна, каде бе со тој памет? Каде со тој тон?
Сум дошол да си го ладам, ти текнуе? Си го ладам на местенцево, на форумов, си кулирам... немој златен, молим те.
И така ти велам... кафе, фиш, сред детска...
Луѓе ни велат "Абе вие не сте нормални, алоо!"
Братко, само ја сум нормален... вие сте сите улави.
Каj живеете бе ј0? Кога ќе го дупнете балончето?
Ми се чудиш шо си седам на детска со шоља кафе "Мој брат је најбољи на свету!" huh beech?
Каде да си го пијам кафето бе? Шо? О_О
Шо ме глеаш така? О_О

Ма батали...
Иам за учење.

КимЌе ме буниш, ма. Си се подновила глеам. Не можам да се снајдам низ новиве алишта твои (: Не викаш на шопинг, м?
Ако бе, ја денес сама си бев (:
Пер, од сеа ќе си купувам обетки од пазар жими се.. Значи 200 пара купив по 1000 ебани денари и сите фалични еате.. Една и паѓа камче, другата се крши.. -.-
Као планираат да опстојат до матура, не знам.. Ќе им купам секундарен да се дружат во ташнава.
Него шо сакав.. Ејј, да се пазиш од upcoming генерацииве ! Какви деца бе... па не ги ранат ли дома, лебче нешо да к`снат? Тешко ќе им падне на гладно срце да разврзуваат такви муабети.
Ќе го рашлапам, еј.. :violent1: курназ4е ипоW. И нека дое да ми каже у фаца, ќе го свртам наопачки.
Леле, вчера се убив од играње.. еј, никад така не сум играла онака баш цел ден ! Многу најјако беше (:
..
Овој па мојоФ (: го сакам бе, многу !.. ама чудно чоече е (:
Ама па, тоа праи уше поише да го сакам!
Не можам ни на кафе да го видам. Жал ми е па, којзнае колку го боли :(
Ама ја очајно саам да го виам.. :соб: :соб:

ЕЕее да бе, не ти се пофалив.. у петок ќе мешаме (:
...
Као шо? Чочеци еате, шо мислеше ти?
Picture dat ! (:
:back:

toB si,ne gi slusaj!!:back:
ps:tie dvete izvestuvanja od grupata posle 2 godini gi nema(tnx to zoki) :D:D.
ae z.

Tapa se site ostaj gi site sakaat ubavi zenski a ti sega kako si se picnala ni gospod nemoze da ti odolee inace otvoren mi e prozorov se oseka deka ja raspalile skarata golemive mozda i ja ke im se pridruzam ae pozdrav

Не требаше така да изреагирам :(
Не мислев...
I`m so sorry!

Д.К.
Не го мразам њот, само не го сакам ко порано зашо ми дое пред куќа а не тропна на врата.
И то.
Да му разјаснам само хехе

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom