Драгаааа Кајгиии
..Многу те сакамм..Ејј утре идам на свирка у Карев ќе видам мнооогу посакувани и интересни личности..Одвај чекам!! И послем сум на роденден кај едни другарии, осеќам дека све ќе биде убавоо

..Ама има и еден мал проблем!..Вечерва имаф чувство као да ја губам смислата за хумор.. Али не!:baeh: Послем пак ми се врати***
..Многу те сакамм..Ејј утре идам на свирка у Карев ќе видам мнооогу посакувани и интересни личности..Одвај чекам!! И послем сум на роденден кај едни другарии, осеќам дека све ќе биде убавоо

..Ама има и еден мал проблем!..Вечерва имаф чувство као да ја губам смислата за хумор.. Али не!:baeh: Послем пак ми се врати***

Red, red wine не е за секого
Сигурна сум дека таму ќе ти биде многу поубаво, дека ќе можеш да си ја надоградиш фудбалската кариера со многу поубави услови и со надеж дека за некое време ќе те гледам и ќе навивам кога ќе играш за репрезентација:back: Што и да кажам ќе биде излишно, само знам дека засекогаш ќе ми остане врежано во глава тоа што ми го кажа пред да одиш и кога ме гушна и рече- Сестра ми(кко што ме викаше ти) те молам чувај се. Сакам да дојдеш пак да се видиме што е можно побрзо, иако знам дека нема да е исто како некогаш зашто пак ќе треба да одиш и знам дека секогаш ќе ги памтам сите заеднички лудории, глупирања, падови и возвишувања....па дури и препишувањето на тестовите германски:pos2:.......ај неможам више зашто пак ќе почнам да плачам....