Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
драга
дојде викееенд :locked:ехеееј ти се верува? после 5 дена.
на школо ај од испрашувањето се спасив некако ама од тестот немаше бегање у п.м. што сум направил ќе видиме понеделник, а имам предчувство дека ќе мора да ја слушам како ми држи предавања и како писка. ај остај. туку после ако заврне ќе пропаднат сите планови :nesvest: шлап.
ај ќе одам да каснам нешто и ќе си легнам :back:

п.с. зошто имам чувство дека овој пост ќе го чита некоја плавуша, со тесни фармерки, блузиче залепено на неа...? :turn:

Драга кајгана ...
Било петок а појма немав :jaj:
Побркан сум малку , но знам точно што ми се случува , верувај убаво е :pipi:
Имав убаво утро со една принцеза , исполнет сум , среќен ...се надевам дека ќе ме држи ова расположение цел ден плус и сонце заеднички симбол ни е со принцезата :smir:

Драга,
Ако уште еднаш на твоиве страници, некаде, било каде, на било која тема, прочитам "лоботомија" ќе си извршам суицид! Такво проституирање на зборот лоботомија одамна немам сретнато! И се' тоа од страна на два-три члена, кои не се лоботомирани, нели, и кои се попаметни од сите и сите други се лоботомирани и :violent1::pishtoldz АМАН!
Ко да сум нервозна, а? :pipi: Не бе, зашто? :pipi: Отвори една тема -лоботомија, отвори друга тема-лоботомирани, па аман више, не звучи ни интелектуално, ни генијално, ни интересно, ни француски, ни латински, ако сакате да се правите kewl научете нов збор, по ѓаволите! Немам обичај да исфрлам фрустрации од други членови, ама овие лоботомираниве одамна ми закачија нерв и никако да престанат, а, ти, драга, се' слушаш и трпиш, па со тебе можам се' да си споделам.
Туку, вечер или во кафана, или негде другде, одвај чекам да искочам. Последниве два-три дена сум како климактерична тетка (или пмс е), неподнослива сум. Цело време нешто си приплакувам, цело време нешто не ми чини, ај ваљда ќе ми пројде кај и да е.
Идам сега да шетнам тро, да поуживам во времето, а за утре се надевам ќе ги натерам моиве до Охрид да скитнеме.
Со љубов,
твојата лоботомирана членка
АлтернативеФ

Нема што да се каже... Мрзе ме да ти пишам.

yo,
ми требаше некој за да му се извикам.
:viking::viking::viking:

Драга,
конечно дојде викенд!!! :vozbud::vozbud:
По напорни 5 дена ќе имам 2 дена одмор... :):)

Златна...

Најмила моја само уште 5 дена и екскурзијатаааааа:vozbud::vozbud::vozbud:

Ете песна за тебе.

Убав ден бај д веј:wink:

Среќна, посреќна, најсреќна, ЈАС!!!!!

Тенкјукамаген, аста ла виста, чао.

Оу јеааа! :music3:

Драга

убаво е чувството кога ке станеш и на маса ке видиш вип гратиси за Давид
Crank_Dat__Supaman_Dance__by_Fugaz_Star.gif

Драга Кајганке,
Нешто не се осеќам добро деновиве, ми се слошува опасно на моменти...Се надевам дека не е ништо сериозно:nesum::nesum:. Психички сум добра, моментално сум во оној период кога се ми е рамно..........Времето е за нигде, сите зборат дека викендов ќе врнело снег:uvo: Кајганке беее снег во Мај!!!!! Неможам више ми фалат кафичите на кеј, посебно палачинката од Ања.....
Денеска он беше многу убав....Ќе ме викне ли некогаш да искочиме бе ?! Кај се закачив за него не ми е јасно, обично не ме привлекуваат срамежливите мажи. Јадам гомна али добра игра држи....неможам да го пробијам што и како мисли. Стварно би сакала да искочиме барем еднаш пред да се вратам во моето сакано Скопје!!!!! Држи ми среќа...
Те сака искрено твојата,
Цуценце

Мициноооооооооооооооооооооооооооооо!
Лелелелеле ќе спобудалам..
Има нешто..нешто..нешто што ме натера да мислам на
тој непознатиот цели два дена :tapp:
Пф незнам што ќе беше тоа.
Таков впечаток кај мене ретко кој оставил..
Ајде можда на добро е. Можда не. Ќе видиме.
Ама нешто е погрешноооооооо.
Боже боже, ЗБУНКИ !! :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
И вечер парку чекај ме! Со гитарите и пиењето и друшките мои
најсакани.. конечно.!
Wonderful day :) :smir:

Драга,

Заврши... готово... и сега?! шит!!!!!! Измешани чувства на тага и радост, тага дека заврши, радост дека ќе продолжи на повисоко ниво и дека успехот ќе биде уште поголем. Успеавме, ама успеавме сите заедно! Многу работи се случија, повеќето убави. Имаше и неубави ама... без нив не бива :toe:
Дали сум среќна? - ДА!!!
Дали сум задоволна???? - Штом стигна до врвот ПРЕМНОГУ СУМ ЗАДОВОЛНА!
Дали сум уморна???? - Преморена!
Вечерва треба да се прослави овој успех! Недостасуваат некои работи ама јбг :toe: Важно се случија убави работи, лошите ќе се трудам да ги поправам, знам дека штом еднаш ќе се скрши нешто не се лепи, ама јас ќе ги променам работите САКАМ и МОЖАМ! Конечно сонот станува реалност! :back:

И...

Драга

Ги поминувам најубавите денови
Многу сум срекна...Најмногу!
И тоа благодарение на него:back:
Несакам да ми помине ова чуство.
Се е толку совршено.
Ko да се наогам во некоја бајка.

:pipi:

Здраво Кајгана.

Смешно е до немајкаде.

Ај, ќе се покаже, ако веќе не се покажало. А мислам дека се покажа, ама јас не сфаќам и не сфаќам.

Нејсе, можам барем да бидам среќен што ми е јасно.

Како ќе се справам со тоа - тоа е веќе друг момент.

Ај да не те тормозам по многу.

Поздрав.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom