Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Пак јас Кајганко
Врне , истура , грми трешти
Грдо па ова не е романтично како што некој викааат-Језиво е :vozbud:
Затоа решив да останам дома, да се одмарам еве ти посветам внимание на тебе
и да мислам на една слатка особа :back::smir:

Кајги насмеан сум од уво до уво, а ни самиот незнам зошто. Вечерва бев принуден да си останам домче, али ипак ми е убаво, а плус гледам надвор минус фатило :pop: Не ти се пофалив, завчера направив 6 месеца со сонцето, а вчера ми беше именден (Доста битен податок:)). И како подарок за именден сакам утре Вардар да го освои купот во ракомет. И сите да пееме, на новата титула :vozbud::vozbud:
И сакам да поминат сите колоквиуми и испити и да си уживам :icon_mrgr:icon_mrgr:icon_mrgr
Се осеќам како Рик Естли :tv:

Чудна работа, Кајгана.

Што е пријателство? А што е љубов?

Дали заради пријателство човек може да изгуби некого и да се откаже од тој некој, за негово добро?

А за љубов?

А што е негово добро?

Психијатрот рече: „Ќе трае долго и скапо. Ќе ти ги земам сите пари. И нема гаранција дека ќе се излечиш. А инаку, не си среќен и ќе то кажам и пак така, за да дојдеш пак.“

Никогаш не отидов пак. Причина: ако излезам со другарите, ќе ми кажат дека сум несреќен и смотан и ќе поминам поевтино, а плус ќе пијам пиво. Капитализмот ме спаси.

И покрај сè, пак не ми е јасно како стојат работите.

И не прашувам. Ќе се разјаснат кога ќе се разјаснат. Без форсирање.

Добра ноќ, Кајгана.

ДраКа

Мртов уморен сум еј,пред малце си доов дома,цел ден се немав прибрано... а и утре ќе биде нешо слично. На утакмица најбоље беше,ко што очекуев ВАРДАР пројде у финале (нека не плачат сељанчинана и они може некад ќе тепаат:back:)
Сеа идам да го лежам креветон,колку убао ми изгледа од тука :tv:
ајт:salut:

Еј ти ..
Ми вика да верувам , а гласот не и се слуша , мојата имагинација е прекрасно голема , но почнувам да се воздржувам , но не и да верувам ..
Оставам времето да ми шепне со ветрето , искрено се надевам то ќе биде брзо ..
Имај убава ноќ ...

Драга,
Држи ми среќа идам на најжешкиот терен у Македонија.:toe:

Драга Шенка,
Wot не постои.:(

Порано, кога имаше земјотрес се тепаа по скали кој прв да се симне. Сега - се тепаат кој прв да го стави тоа на фејсбук или твитер...

И само уште нешто - ептен фала за вчера, премногу те ценам!:back:

Ој!
Само ова:
Hey little sister what have you done
Hey little sister who's the only one
Hey little sister who's your superman
Hey little sister who's the one you want
Hey little sister shot gun!

Си ги посветувам.

Иде јуни, немам план, немам пари, имам љубов.
Али времево не е за љубов.
И, да. Секогаш кога ќе се излажам дека постои множина наречена НИЕ, излегува дека ЈАС е посилно.
И замисли, не од мојата дупла лавовска единица...

Се менува, човек, еее...

Добра инаку.
Последната свирка ја имав вчера. Фри ез а брд. А плус тоа и сонував птици, во сите бои. Ме разбуди гаден гавран на балкон.
Мајка ми ме прашува што ќе правиш сега?
Ќе плетам џемпери.

Генерално скурчување. Кисело под непце. Ферментација на вредности... Тоа ќе да е.
Размислувам да одам на Црногорско приморје, бараме со Сандра опции сега.
И јас да фалам некому, а...
Историјата се повторува! :salut:
А јас одбивам да поверувам.
Пак ми прди вселената зад грб.
Оооо, животе мој заебан...:pipi:

Драга,

Додека те нема ќе штампам и ќе гледам филмови. Утре имам ептен важен состанок виш ми лак, ама пази дан испаднит бед :pos: :pos: :pos: Да ти се пожалам синоќа се зезнав :pos: :pos: :pos: се договорив у 11.30 за искачање јас сум заспала ма :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: денес ме ребрат на фб :pos: ама важно убаво се наспав :wink: преморена бев многу. Одамна немав лудувано по скупскиве улици :pos: :pos: :pos: убаво нагазив вчера :pos: у парк си поминавме топ, синоќа сум се смеела у сон ма, ко луда :pos: ко малку да ми беше цела недела па уште и во сон :pos: :pos: :pos: сестра ми интервенирала :pos: (сум и заспала у соба :pos: :pos: :pos: па ми рече не сум била за да ме пратат некаде на гости одма сум заспивала :pos: ко демек гајле ми е :pos: :pos: :pos:) Да ти се пожалам почнале смешко да ме викаат :kesa: ме фатија изгледа на мајтап, ама ако убаво е кога сите сме весели (кога се смееме, а не сме прочитале ниту една книга :pos:) Кога веќе сме кај читањето да ти кажам дека пак се скарав со винцето, ич немам кондиција :pos: нема смисла штом претерам почнувам песни одма :pos: им извадив некои од нафталин, а ова се млади генерации пола не ги знаат, слушаат турбо само и Chipmunks :pos: :pos: :pos: кој сфати, сфати. Почнав да читам една мутава книга и ја баталив, не ми е периодов за длабоки книги, кај што треба многу мозгање, се смеам на се и на што треба и на што не треба ми тргна ептен :toe: Знам нови вицови :pos: :pos: :pos: ќе ми недостасуваш деновиве, нема да имам многу време за тебе, ама ќе те најдам на фацебукот :pos: од мене нема бегање :pos: :pos: :pos: мора да се средат работите кои ги почнав во четвртокот. Пресреќна сум!:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: кошмар сум им на новите ма :pos: твинсов се чудат што ми стана :pos: ептен ги ребрам :pos: :pos: :pos: ама мора да се научат на ред. Јас пијам чај од јагода (не нане, не хибискус, не малина, не камилица или ако нема јагода шумско овошје може) значи тие варат, тие мијат, јас пијам :pos: :pos: :pos:

Убаво се забавувам со нив! Бог знае што ли си мислат за мене :pos: Мора да ги ставам во колосек не иде вака, распашана банда се :pos: :pos: :pos: плус замисли се џиткаат секој на секого :pos: ама затоа јас сум таму :pos: нивната сенка

п.с. Алелуја ја заќутеа :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

п.п.с. Заборавив да ти ја испеам песничката :pos: ај кога ќе се вратиш за добредојде :pos:

ај се читаме на фејсо :back:

Passed down to you...

Ќе ми недостига твојот шарм, твоите жолто портокалови) (понекогаш сивосини) страници. Ќе ми недостигаат сите пацери шо се болни од multipersonal disorder и по 5 - 6 јузери. Ќе ми недостига и шмекот на оние кои се доследни на самите себе. И оние кои знаат да пројават насмевка... и солзи... и тие кои веруваат... и оние кои се молат пред скулптури како индијанците пред своите тотеми.

Но знам дека ќе се вратиш двојно посилна и посредена. Не губам надеж.

So says Saladin....

П.С. Never give up, never surrender, cause if humanity fails, what else remains?
You know this. And I believe in you.

Драгоева
не знам дали те средија или заебаа
легнувам сеа
утре сакам да си сфатибилна

драга
ми недостигаше! врати се стара кајганоооо :icon_roll зошто си ваква. не можам да се снајдам во оваа нова средина.
без тебе не можам ни еден ден да издржам. њтф?

ча-0 :back:

Драга,

Овие не се способни да го з'гнат мозокот и да се навикнат. А камоли да им речеш да те направат. :vozbud:

Најубава си, остај ги децава, не знаат што зборат :)

драга кајгана текју шо си олку уба :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom