Драга,
Додека те нема ќе штампам и ќе гледам филмови. Утре имам ептен важен состанок виш ми лак, ама пази дан испаднит бед

Да ти се пожалам синоќа се зезнав

се договорив у 11.30 за искачање јас сум заспала ма

денес ме ребрат на фб

ама важно убаво се наспав :wink: преморена бев многу. Одамна немав лудувано по скупскиве улици

убаво нагазив вчера

у парк си поминавме топ, синоќа сум се смеела у сон ма, ко луда

ко малку да ми беше цела недела па уште и во сон

сестра ми интервенирала

(сум и заспала у соба

па ми рече не сум била за да ме пратат некаде на гости одма сум заспивала

ко демек гајле ми е

) Да ти се пожалам почнале смешко да ме викаат :kesa: ме фатија изгледа на мајтап, ама ако убаво е кога сите сме весели (кога се смееме, а не сме прочитале ниту една книга

) Кога веќе сме кај читањето да ти кажам дека пак се скарав со винцето, ич немам кондиција

нема смисла штом претерам почнувам песни одма

им извадив некои од нафталин, а ова се млади генерации пола не ги знаат, слушаат турбо само и Chipmunks

кој сфати, сфати. Почнав да читам една мутава книга и ја баталив, не ми е периодов за длабоки книги, кај што треба многу мозгање, се смеам на се и на што треба и на што не треба ми тргна ептен

Знам нови вицови

ќе ми недостасуваш деновиве, нема да имам многу време за тебе, ама ќе те најдам на фацебукот

од мене нема бегање

мора да се средат работите кои ги почнав во четвртокот. Пресреќна сум!

кошмар сум им на новите ма

твинсов се чудат што ми стана

ептен ги ребрам

ама мора да се научат на ред. Јас пијам чај од јагода (не нане, не хибискус, не малина, не камилица или ако нема јагода шумско овошје може) значи тие варат, тие мијат, јас пијам
Убаво се забавувам со нив! Бог знае што ли си мислат за мене

Мора да ги ставам во колосек не иде вака, распашана банда се

плус замисли се џиткаат секој на секого

ама затоа јас сум таму

нивната сенка
п.с. Алелуја ја заќутеа
п.п.с. Заборавив да ти ја испеам песничката

ај кога ќе се вратиш за добредојде
ај се читаме на фејсо :back: