Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
ne sum zaspal cela vecer mislejki i samo mislejki,nekoj skapo ke plati za sarenata laga, ne mi e jasno kako moze da ima tolkavi idioti i uste poveke nivni sledbenici,ova e poloso i od misija nevozmozna,samo ima vreme za plakanje i vrakanje :nenene:

добро утро Ка... не гледам еј.. неможам да се освестам.. 3 ден како шо не сум спие асално бе драга :( 3 дена по ред спијам по 2 3 саата.. вчера легнав у 7 а станав сеа пред 15 мин а замисли полагам.... да му ебем матер нека заврши неделава аман веќе да зеам да се наспијам асално ако нишо веќе!!! Толку од мене Ка... да не те умарам.. поззз

Драгичка!
Пак наидов на такви личности кој не вредат ни да ги плукнеш :toe:
Значи секогаш со такви си имам работа.
Ама овој пат покажав заби и не ќутев. Е преку глава веќе ја да го јадам зашто некој си превртува вистини. свашта!
п.с. неќам школо... неќам хемија... неќам микробиологија :cry:

Dear Кеј

Многу размислував за овој потег. Ова ми е последен пост на форумов,барем за некое време(3-4 месеци)...Не е бидејќи сакам да се оделам,туку сум присилен на тоа од некои индиректни Х фактори. Тоа е се од мене,му посакувам се најубаво на сите членови и се надевам ќе се вратам за некое време :smir: поздрав :salut:

Зашто???:toe: Колку е само се тапа...тоооолку многу ми се спие, а јас дремам на час, ја 'слушам' оваа како се дере и како вика ти не збори, ти не џвакај, ти не зевај, ти не диши, ауууу не ја можам.:nenene: Добро женава дома како ја трпат??? Уствари сигурно дома несмее да зборне, па тука си се истура, или па може нема ни маж:vozbud:ватевер чекам сеа само да ѕвони, имам уште еден час и после тоа одбојкааааа:je: и дома кога ќе дојдам пижамите на мене и на спавантус...или сепак не:raz: ....мислам дека ќе дремам на нет пак:):pipi:......аееее чавууу сеа и те сакам најповеќеее...:back:....иии позз до Saber Rider кој ме замара во моментов:):back:

Драга....

глеам пред некој ден утакмица игра Барса.И мама најдела за ора да ми кажува.Јас нормално не ја регистрираах.загледана беех у утакмицата.И после меси дава гол и јас нормално извикувам ГООООООООООООООЛ.И мама ми вика „извини Глорија шо кажах јас сеа?“.Јас нормално возбудена и викам „Меси даде гол мамо водеме“.И замисли налути ми се оти не сум ја слушала.Вика не ми било вано нејното мислење.Забога нормално дека ми е ного важно...ама 90 минути е натпреваро нели мкоже да се стрпе аман...girly stuffs....женско сум ама некогаш стварно не ги разбирамк женските!!

Ти текнува на она чувство кога ќе го постигнеш саканото,кога си на врвот???ЕЕЕеееее така се чувствувам јас денеска!!:pipi: Уфффф кој кејф ми се праи немаш појма. Сега си лежам,ме болат нозете од одење пешки по угорницана ... Ќе одморам и ќе учам. И така.... ај сеа..

Те сака
Драма Куин:pipi:

Преку курац од колоквоиумиве, човек неможе да си отиде на утакмица на раат:(
Неможам да идам во Битола во недела :(:(:(:(:(
Ај ако ништо друго вечер ќе си го видам малото :wub: и Маца конечно :back:

Драга

Ајнштајн рекол "Единствената работа која ми пречи во учењето е моето образование".
Имал право човекот... Сега кога ќе се навратам назад во школските клупи како мало девојче кое внимателно ја прати наставничката и запишува дека два и два се четири (во ниеден случај не може да биде ниту пет, нути три), сфаќам дека некои решенија кои се донесени во мојот живот биле погрешни затоа што ја сум имала погрешни податоци дадени на располагање или воопшто сум немала податоци па потребна била импровизација.
Низ сите тие години оние клучни прашања кои секого го засегаат не биле ни спомнати. Најверојатно луѓето кои биле професори, поттикнати од својата професионалност не ни сакале воопшто да дискутираат на тие теми. Крајниот производ кој јас го добив е немањето податоци за клучните нешта. И знаеш сеуште ги немам...

До сега никој не кажа како да се стекнат добри пријатели, но затоа пак стекнав лажни пријатели и искрени непријатели.

Kajги!

Сакав дожд и го добив!
Сакав да шетам и ме направи ко мачка мокра.
Ја гитнавме денес од школо со Роби:pos:
А на пола пат се покаја:nesum:
Ех кое пиче е.
Сега мора да одморам малку зашто сум преморена.

:back:

Џес

Што е вештачко оплодување?
- Кога фармерот по грешка ќе оплоди бик на место крава.

Е така.
Него, напишано од ^^^^^^magde^^^^^ на 02-12-08, 22:23
шо ми е гајле шо кај се наоѓа,за шо служи и колку сантиметри има?
:pos: :pos:

И да ти кажам, денес си добив трета дупка у вена, кој е ко мене ѓѓ:
И многу е добро да се биде рапер, ај сеа трк запиши ме на јејл.
Фала.

LoooL
или чек.

Драга Кајгана.

Здраво.
Ја чекам Шехерезад да почни, во меѓувреме се мислам како да влезам в када,а да не напрам салто,а исто така прам планој како да му ја акнам на физиотерапетон една преку светила,па да видит како е да ваѓат душа на полуумрен чоек.
Ми недостигат причината шо секое утро во 7,30 бев среќна.
Некои работи се премногу скапи за да се купат со пари.
На кој јас уствари му кажвам?
Премногу сум бизи за да ти се фалам колку вотки на екс сум испила последниве викенди и колку пати во вени се измавав.
Фала.
Пријатно.

грлово ме заебава :nesum: ми се суши и ме чеша и изгледа во скоро време се разболувам. до сега бев на школо и знаеш колку убаво си поминав абе немаш претстава.....ок де лажам :baeh: ај да одам ќе ми почне шехерезад после ќе треба да тепам овде ако пропушчам нешчо

ча0 :back:
драга кајгана

Кога нешто тргнало на лошо после се‘ иде у тој правец.
Јебем ти све.

aman veke so igranje toplo-ladno i krienje od problemite,ili ke se odi kako sto treba ili se neka odi vo 300 :tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom