ne sum zaspal cela vecer mislejki i samo mislejki,nekoj skapo ke plati za sarenata laga, ne mi e jasno kako moze da ima tolkavi idioti i uste poveke nivni sledbenici,ova e poloso i od misija nevozmozna,samo ima vreme za plakanje i vrakanje :nenene:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
3 дена по ред спијам по 2 3 саата.. вчера легнав у 7 а станав сеа пред 15 мин а замисли полагам.... да му ебем матер нека заврши неделава аман веќе да зеам да се наспијам асално ако нишо веќе!!! Толку од мене Ка... да не те умарам.. поззз
Колку е само се тапа...тоооолку многу ми се спие, а јас дремам на час, ја 'слушам' оваа како се дере и како вика ти не збори, ти не џвакај, ти не зевај, ти не диши, ауууу не ја можам.:nenene: Добро женава дома како ја трпат??? Уствари сигурно дома несмее да зборне, па тука си се истура, или па може нема ни маж
ватевер чекам сеа само да ѕвони, имам уште еден час и после тоа одбојкааааа:je: и дома кога ќе дојдам пижамите на мене и на спавантус...или сепак не:raz: ....мислам дека ќе дремам на нет пак
......аееее чавууу сеа и те сакам најповеќеее...:back:....иии позз до Saber Rider кој ме замара во моментов
:back:
Уфффф кој кејф ми се праи немаш појма. Сега си лежам,ме болат нозете од одење пешки по угорницана ... Ќе одморам и ќе учам. И така.... ај сеа..

Него, напишано од ^^^^^^magde^^^^^ на 02-12-08, 22:23
шо ми е гајле шо кај се наоѓа,за шо служи и колку сантиметри има?