Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Гарант и Бил Гејтс ми љубомори за брзината на мојот интернет! :icon_cool:
:icon_lol: :icon_lol:
Инаку совршен ден. Едноставно СОВРШЕН, со прекрасни луѓе, кои едноставно ги обожавам и ме прават најсреќна. :back: И имав мал филмски момент денес, штета што никад нема да се повтори. :(

Држ една песна, посветена на денешниот ден.

Драга Кајгана,

Добро утро. Пред 10 минути станав, ама битно договорен сум за 20 веќе да сум у кафана.
Sucks to be me, h3h3.

PS. Вечерва ќе го ипуштам Birds на HRT 1 :( Ама утре Psycho :vozbud: Hitchcock _zver!!1

Да ти ја напраам фацата од сликата за табло, ќе сакаш да ми дадеш пеесче за четврт со месо од жал, жими мајка.
-жалче

abe interesno na forumov e se menjavat mislienja pa imas razni temi jaki pa fudbal ima so se razbiraat ljudi ima mnogu so sakat da idat nemacka u onaa temata ali previse vreme zima be po nekolku saata na den nema coek vreme vise da iseche nokti toa e gadno so pisuenje i citanje na forumov inace e u redu

Драга
ух значи денеска каков ден беше :vozbud: лудница.
нозеве не ги чувствувам. ти кажав дека ќе одам на планинарење и слушај ваму душава низ гз ми излезе маме и ебУ :toe: кондиција 0 :pos2: до сега бев со братучедон да се видиме ама јас повеќе не можев да издржам па си дојдов дома порано т.е. најрано. сега кога ќе му легнам в кревет до утре до 12 не станувам :pipi:

ае сега ча-0 :back:

Драга
денес времето беше прекрасно па така го искористив цел ден за да возам ролери ..... ама кондицијата ми е -10000

Драга Шенка,
Не глеам, не слушам, некаде далеку сум со свесноста, глаата ми пука, испив сто кила вода, и пак не се отрезнив... Аман! Дај бе, нека се освестам. Пола коњаче и цел Хард Рок е мој, добро е што можев воопшто да стојам. Ох туго мори... Сакам да сум пензионер.

Здраво Кајгано,

„Girl ya gotta love your man,
Girl ya gotta love your man,
Take him by the hand,
Make him understand,
The world on you depends,
Our life will never end,
Gotta love your man, yeah.“

Поздрав,

драга,
вчера добар ден беше, ама затоа денес ми наплаќа и за вчера. главава ме боли премногу, а треба да учам. туку прво се мислам да фатам тоа преводот да го средам па после да учам, ама ај има време до вторник ке се среди се.
ајт отидов да се напијам апче за да ми помине главава и да учам.
поздрав драга :smir:

Драга,
Најдобар викенд во моата кариера.:toe:

Амори

давам чесен Драчевски збор дека у наредни 2-3 недели не пробуем алкохол
претеруем у последно време,она вчера беше врвот
толку пијан не сум бил година и нешо....
незнам као ќе викам сеа на утакмица,пошо одвај зборам
али нема везе,градски ќе грми !!
ONE LIFE,ONE LOVE
VARDAR !!

Сите се на прошетка во парк, а за во парк ми треба жена или куче. Епа јас немам ни жена ни куче така да ќе седам дома и ќе гледам МAN UTD X-1 маме им јебем!

мила

...цела сум здрвена од трчање. Цело зимо сум легачела и сега наеднаш ми дое вежбање...наебав, не можам да се смеам од шо ме болат стомачните:uvo:
Изгубив на кладба, пред време знам...кога местат пенали за Манчестер нормално дека ке тепаат(со сила)...
Сонце надвор, решив кафе ке пијам ама без цигари...немам запалено веќе неколку дена, нема ни да запалам, не можам да трчам од цигарите, се задишувам, да ги ебам!
Чекам да дојде петок да си го видам моето душиче, многу си го сакам, мноооООооооогу...стока...:back:
Ајт ојдов ја упм...:icon_lol:

:bip: многу ми е слатка ваа емот икона, душичка бе...

Драга

За едни мајка за други маќеа...интересен реципроцитет.
Тиквата ќе ми пукне кај и да е, а може е боље и да ми пукне.
Многу гледање Survivor и не е така добро, пошто во реален живот немаме скриен имунитет кој во секој момент можеме да го искористиме.
Да жално и тажно е знам...
Човечки било да се простува викаат...
Абе ајдееее

Те позз со нумерава-поучна е

:back:

бу, не се плаши деее :pos2:

и јас на тебе 100 пати :nesum:

ај ќе те оставам сега на некое време, се гледаме подоцна, ај :bip:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back