Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Сестра ми за нејзе вика колку што е убава толку е и глупава :icon_lol:, прости ми Господе ама мора тука да се согласам дека не е баш многу многу многу интелегентна :icon_lol:.
Леле леле што беше сабајле со музика одевме па зариба пукна мењачот, и исто ко слетуваше авионот а брачката снима со мобилен па вели држ држ држ, држ држ држ :icon_lol:, се заебавам ама ако беше малку поостра кривина ќе го наполневме ендекот :icon_lol:. Ајде бато станувај пукна мењачот земај рачваст 22 да ги вадиме полуосовините па шлепање нагоре и пешки од Че нагоре сме се качувале....
И ништо од бизнисот оваа сабота ќе треба пак да одиме ама без музика ќе одиме.....
И остана денот неискористен па бевме компири да си насадиме на бавча, работата со земја ме опушта и ме доведува поблиску до природата здрава органска храна која што ја исполнува душата.....
Сега наредивме долу па ќе следи туширање, утре тешки обврски :icon_lol:.

драгице
малку се поправи времево и цел комшилук надвор :nesum: ај мада фака.
ми пискаат дечишта, птиците рикаат како коњи.....добро што се случува денеска? пролет било :uvo: пак што?
слушај како ме фатило некоја мрза абе ич не ми се станува останав цел ден в кревет. сега ќе дојде време за спиење, а јас уште в пижами :toe: ај на брзина сега ќе се облечам и одам да манам едно ливче у п.м. нека иде се. хајт чао :back:

Жолта!

Знаеш ли дека ме боли главата?
И грлото?
И стомак?
И дека имам температура?
Не знаеш?
Е сега знаеш.
А сум сама дома,никој нема:nesvest:
Сакам брат ми да си дојде:nesum:
За да се карам со него нормално:pos:
И тоа!:pipi:

Одам драга :smir:

Уфффффффф се претупанив од ова палачинкиве..
Убав ден денес драга.Уште да си ги купев патичињата и се ќе беше на место ама ај утре.Не се шетав и не возев ролери со милата зошто маки си има пустата.Сега би требало да седнам и да учам ама како? Хм,иксот да го стиснам горе десно и да отворам книга.Да.Епа така ќе направам...
Ај сеа...одам

Те сака
Драма Куин:pipi:

здраво. јас сум кире и имам чкембе! онака king size!!!
остај шо се прејадов и неам глас од димните.. неам пишано одамна, па да навратам дур ми е досадно. све е ок? и не ми е гајле за тебе!
чао

Пак кон таа страна ми забега паметов... Ах драга, не ми е лесно, и ти знаеш. Ае, ќе ја биде. Него, тоа на страна, добар сум. Музикално расположен викендов, плус тоа и времево ми се погоди, се изнашетав деновиве. Толку имам за кажување, нема да те умрама многу, а сега идам Пријатели да глеам у комбинација со чоколадо и сок од праска.

Твој М.

п.с. Да, ќе заборавев да те прашам... кога би била Сони кец, кај би била? :nesum:

К.викендов не дека ми пројде најсјајно.
Т.е. беше убаво вчера со друштвото ама денес ми е ...
Сакам да се раздени и да дојде 15 до 2 и да дојде он во школо и да го видам и..
колку сум глупа :tapp:само на себе си праам потешко и така нема веќе надеж за смирување :toe::(

Ми требаш како инсулин на дијабетичар. Недели не сум те видел. Апстиненционална криза ме мава. Само да го најдам времето, да го победам заморот и да ги одберам луѓето.

Отидов у полу-мртва состојба,можда и уште не отрезнет
али од утакмицата дефинитивно се вратив со исполнето срце
не жалам што одвај зборам,и шо ми се смеат за гласов моиве :pos:
не жалам што се угушив од тоа бакљите
Вредеше ! :)
ONE LIFE,ONE LOVE
VARDAR !!

Преубаво беше времето денеска и цел ден го поминав надвор, книга не отворив :kesa:.
Утре нова школска и напорна недела а јас уште одсега мислам на Петок :)

Kики:pipi:

Повторно јас.
Вторпат денес:smir:
Леле каква главоболка!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Не ми се верува.:vozbud::vozbud::vozbud:
А пред малку се смеев како луда со еден од твоите драги кајганџии:pos: :pos: :pos:
Mала шала му удрив за Марина.
Драга и друго нешто.
Како да му допрам до срцето.
Како да му кажам дека ми е идол?
Нема начин:smir:
Недопирлив е:nesum:

Ај одам:salut:

Ка. од утре па до петок пеколна недла ... ти ебам и факс и се... цела недела коловиуми Ка.... ај за утре јава нешо едно друго ке се снајдам. вторник ОМГ.. абе тоа линуксот појма неаме а башка и асистентот ни е ептен лабав.. да си резервирам ја уште од сеа у јуни таму.. знаеш? не е лошо.. среда. шо иам среда? ааааааа бази.. Охххх ако не напраам нешо со тоа ес ку ел - от со тоа визиото воопшто! ке глеам на теорија да срдам .... четврток делфи.. уффф добро е бре барем еден предмет ке положам ако нишо више... петок мрежи ај у пм.. ке идам на консултации да ми каже некоја задача ацко.. ај ваљда ке научам до петок тоа конфигурирањето на рутерите па ке му решам некоја задача на ацко...

абе жив замор е факултетов...

Ка.. абе и деновиве и онака ми се мутави. преку кур ми е од се. кој и да го прашам истото ми викаат преку кур им било и на нив од се... и да ти кажам ептен се испонапињав со се и свашта.. аааааааааа не.. доста е.. веќе не ме боли за нишо да ти кажам.. и светов цел нека се руши не ми е гајле веќе!!!
ај биди ми поздравена

Драга,

слушни ја песната :

е ова е ремек дело !!!

Ај ојдов јас да Wait for someone or something to show me the way

†GODLIKE†

Нема боље од мирисот на :мара: насабајлечки , уште ова фали :pusk: у комбинација вака рано и да биде heaven on earth :icon_bigg

Драга Шенка,
Човек учи додека е жив, а сепак умира глупав. Глупав кога се` му е пред нос освен чувството за мирис. Глупав кога ќе ја процени лошата затворената карта од месо и крв. Но потоа... Никој не може да го спречи да е разумен. Добро утро. Не, далеку од тоа дека сум јас.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom