bucio
Урбан индијанец.
- Член од
- 8 јули 2008
- Мислења
- 16.330
- Поени од реакции
- 7.799
Сестра ми за нејзе вика колку што е убава толку е и глупава
, прости ми Господе ама мора тука да се согласам дека не е баш многу многу многу интелегентна
.
Леле леле што беше сабајле со музика одевме па зариба пукна мењачот, и исто ко слетуваше авионот а брачката снима со мобилен па вели држ држ држ, држ држ држ
, се заебавам ама ако беше малку поостра кривина ќе го наполневме ендекот
. Ајде бато станувај пукна мењачот земај рачваст 22 да ги вадиме полуосовините па шлепање нагоре и пешки од Че нагоре сме се качувале....
И ништо од бизнисот оваа сабота ќе треба пак да одиме ама без музика ќе одиме.....
И остана денот неискористен па бевме компири да си насадиме на бавча, работата со земја ме опушта и ме доведува поблиску до природата здрава органска храна која што ја исполнува душата.....
Сега наредивме долу па ќе следи туширање, утре тешки обврски
.

Леле леле што беше сабајле со музика одевме па зариба пукна мењачот, и исто ко слетуваше авионот а брачката снима со мобилен па вели држ држ држ, држ држ држ

И ништо од бизнисот оваа сабота ќе треба пак да одиме ама без музика ќе одиме.....
И остана денот неискористен па бевме компири да си насадиме на бавча, работата со земја ме опушта и ме доведува поблиску до природата здрава органска храна која што ја исполнува душата.....
Сега наредивме долу па ќе следи туширање, утре тешки обврски