Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Џес

Утре на градскиот Плоштад на просторот меѓу Сегафредо и Дал мет фу од 13 до 15 часот ГУШКАЊЕ!. :)
Ќе собираме и донации за помош на 19 месечниот Јане Велковски кој боледува од спинална мускулна атрофија.

Кој е расположен за гушка, нека дојде да го гушкаме... лове:лове:лове:

Драга...

Ти текнува претходната недела во исто време што ти напишав?
Епа сега истата ситуација е, само што сега сум во Скопје :)
Ете докажано и потврдено дека е така.
Проклет Марфи.

Драгичка.
Мислев лош ден ќе биде. А испадна супер.
И сега онака свечено ќе го завршам со големо количество алкохол.
Посакај ми среќа :)

само твоја, Мистејкен.

Кајганче!
Од утре почнува лудилото, нек ми е на помош секој што ќе се најде, ќе ми треба.Учев колку учев, ќе доучам што имам за доучување, и со десна нога напред, утре да почнам да чистам пак на факс:).
Mалку трема добро ми доаѓа, се надевам ќе остане во овие граници.
А после утрешниов страшен колоквиум, одам на еден посебен третман, мх:pipi:.
Baci:back:

Аууу многу убај дејчиња смо имале у клас :drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk:

драга
воопшто не затворив око вчера вечер :toe: и мене ме фаќаат психите.
вечерва не ми се излегува баш оти сум изморен. спиен сум само 4 саати и тоа најсила. сега се договарам за утре треба да одам на планинарење :pos2: малку си се опуштам со музика, си те читкам и то ае ча0 :back:

Kики!

Место да искочам јас сега треба да одмарам пошто имам температура а требаше да разговарам со една драга личност за мене ама ке мора да чека ама додека чека ке му побеле и косата:ija:
Некој од чекање и чекална отворил.
Малер ме зафати еј.
Ај да не се жалам.
It was enough.:)
Падна денес добра заебанција со Аце:pos2::pos2::pos2:
Ме пукна од смеа:back:
Останува само да ја остварам целта.Ама кога ке биде тоа незнам.
Се надевам наскоро.
Јбг мора на сите да погодиш:toe:Јас сум Мајка Тереза:pipi:

Ај жолта отидов јас.
:back::back::back::back:

оФцо

Случајноста е неверојатна работа
иначе
вечерва за 2 работи зажалив,и 2те работи ми се десија со истиот другар
да бев у поинаква состојба,со помалце алкохол у мене,друкше би реагирал,али јебига,џабе е каење више
друг пут помалце пиење :) :pos: (ако се лажеме)
ајт :back:

Врага......
Како ми се игра баскет да знаеш уффф ајде уште некој степен нека се стопи и ќе биде опасно! :vozbud:

Ким, стварно ..
зошто ?
Значи се разбудив рано.. нема America's best dance crew.. Глеав Johnny Bravo и Гарфилд?
..
Maximilian Schulze Brockhausen.
Е така да си знаеш.

..добро утро (:

Треба да одам на проба денес.
Имам проектна за пишување.
Ми се рола.
На кеј.

Кога ќе слушнам отсеа на ТВ дека директорите,градоначалниците етц. биле криви до тој степен шо можат да ги обвинат и за глобалното затоплување или дека треба да се ликвидираат под итно,ама не би било легално зошто ПЕТА ќе ги тужи за убиство на животни.. е тогаш ми ида да влезам во телевизорон и да ја акнам на она водителкана по гла.
Еден чоек немојт нишо да среди колку шо можат повеќе луѓе да растурат.
Македонски менталитет.
И шо да ти се пофалам?
Шо се осеќав ко прваче на роденденон башка со многу креативнион поклон шо мама го одбра бев..па,па уште Шехерезад не беше завршена иако немав појма шо се дешават зошто сите овие деној бев преокупирана со многубројните репризи на ТВМ вклучувајќи и Деграси.
и шо некој овде се жалат како светот пропаднал шо еден викенд немале излезено,за мене досеа цел универзум е пропаднат па галје ми е.
Се заразив и со песнава.
ме чека долг ден летање:wink:

Wuhuuu . . .
Си ја подзапалив косата.
Е така да си знаеш. :pos:
п.с денес ширам љубов и доброќа, ден за гушки. :back:

Еј,
Џабе патот до Куманово.:nesum:

Оууууу каков ден :pipi:

Мислев дека ќе се почастам со едни палачинки сабајлево ама се премислив...ваков ден не требаше да се пропушти и не зажалив што и се јавив на милата моја. Испивме кафенце со мајка и на кеј се изнасмеавме,се прошетавме и се вратив пешки дома. Коооогаааа на улица старите добри дечки играа серва и моравввв,значи морав да заплешам со нив и сум останала у добра форма.:pipi:
Од вчера сум навлечена на неколку песни и замислувам лето....

Tе сака
Драма Куин:pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom