Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга кгн. што да пишам таа е како што е а Океј е за мене сега засега,за други не знам...

Затоа вообичаено ретко пишувам на темава,но има одредени исклучоци кога перцепцијата троа се променува то мора да се забележи...кога можеби и доживеав астрална проекција или станав светлина според мед док:pos2:(ова е наука луѓе-причина последица) и доказ дека не крадев коли,ташни,не се тепав или..

Поточно...
Поради кунзимацијата на THC пред 2 часа,ме удри страшен апетит вејв:pos2:
Па изедов една тегла џем+ се напив 250мм компот од вишни и _ 250 мл Кајсии...абе маф направив за пола час:pos2:

Башка троа визуелизацијата ми е стимулирана(а и така имам дообра спозобност за визуелизација):vozbud:

Благодарам.

Powered by smart ass on THC

Драга Кајгана

Wааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа...

Шо е ного - ного е :@ :nerv::lut::violent1::devil2::devil1::angry3: :twisted:
Отиии??? Ај отии ??? Оти ткааа ...???

bez veza situacija ej ti ibam toa kauchot me iskilavi be rekov ja nema da go sobere u vlez ne se otvara levata vrata ali ne se razbira narod so zbor ali ae komsii da pomogne coek ljudi sme si pomagame e sea ne trebase poso i grb i poloina i sve me boli abe frka nastana od niso pa morav i onoj da go vidam u vlez ebate baksus koa da go vidam neso gadno se desava tipacov e gadna stvar ako go vidite nekoj den znaete ce vi se desi neso gadno neso kao znak za nesreca i baksuslama e sea da ne gresam dusha ali sekad be nekoe sranje iskaca koa da mu vidis faca.bez veza denov u kurac da ide edino so mi javi onaa na telefon ama i toa da bese pred edno tri chetiri godini ce bese drugacije vaka samo stari uspomeni ti kopa u glava a koa ne ja bidue rabotava zbog razni razlozi samo ce strada coek

Ќајѓана...
Неам појма шо да ти пишам:toe:
Онака,рутина вратив.
Секој ден си гејмам дотица,амбиции=0.
Само гејмингот е важен,све друго запуштив for the sake of fun.
Why?
Why not?
Фак,кога веќе гледам кај ми е насочен животов дај бар до крај да истерам.
I dont want anything anymore.
I dont feel the way as before.
И заш мислат дека сум attention whore коа на избегавам социјализирање?
Не озбилно шо ќе ми се?
Луѓе брат...озбилно шо ќе ми се:uvo:
Ај еби ги.

Драга... станувам.. шо ке видам... бело.... снег кајгано снег на него мислев.. добро бе шо му е на времево??? место да затоплува ова допрва ли мисли снег да врне???
Денес понеделинички ебавање до факултет а богами и на факултет, скурчено ми е драга од се да ти кажам еднина надеж ми останува љубовта....
ај сеа да мавнам кафево и да идам накај факс а ти биди ми поздравена

Драга,
Уште ми е лошо,ако те интересира :)
И сеуште неможам да соберам импресии и се смеам како незрела :icon_lol:

Ќајѓана...
Неам појма шо да ти пишам:toe:
Онака,рутина вратив.
Секој ден си гејмам дотица,амбиции=0.
Само гејмингот е важен,све друго запуштив for the sake of fun.
Why?
Why not?
Фак,кога веќе гледам кај ми е насочен животов дај бар до крај да истерам.
I dont want anything anymore.
I dont feel the way as before.
И заш мислат дека сум attention whore коа на избегавам социјализирање?
Не озбилно шо ќе ми се?
Луѓе брат...озбилно шо ќе ми се:uvo:
Ај еби ги.
Драга Кајгана,

Обично не реплицирам кај тебе у емисија, ама сега морав :)

Бај д веј, честит осми март :гуш:

Драга...
Па среќен 8-ми Март...
А јас сум добро, ликовно ни даде 24 прашања да ги решиме...
Нема везе, у главно јас сум добро, ти си среќа заради празникот и све то :)

Ај отидов на Фотошоп :helou:

Драга ....
Не сакам снег во март
Зоштоооооооооооооооооооооооооооо врне?!
А, и, ме мрзи да ја барам темата "мака ми е...." па овде ќе се жалам дека поклонот што моите соученички и го купиле на класната за 8-ми март... потсеќа на брош кој најверојатно им се паднал во смоки или нешто слично ... смешки ... одвај се воздржав да не умрам од смеење кога го видов...
Во школо ... секако, нема греење ... се смрзнуваме ... се осеќам како снешко ... или не, незнам како се осеќа снешкото, ама знам дека смрзнав ...

шо сеа...
биваше никаквово расположење уште да ме држи...
Memories....
Hate to feel....
е то!

:(

Kики!!!

Песнатаааааааааааааа Fine without you ме полудува:vozbud::vozbud::vozbud:се будам и заспивам со песната...на repeat ми е:pipi:.
Инаку денес морам на некои предавања а тотално ми се спие:jaj:
Елена ми вика да заспијам во последните редишта зашто никој немало да ме примети бидејки сум ниска:jaj:
Мајка ми ми скрши филм.Се надевав дека денес ке си дојде Дени ама таа рече не...дури следната Недела.Оф леле бе брат ми недостигаш,вракај се.
Надвор снег.Мразам снег а јас си ја измив косата и до вечер очекувам на овој студ да ја покачам температурата.
Ах колку сакам да не ме пробудеше алармот:nesvest:

Ај златна да те разлистам и да поитам кон местото наречено Алкатраз(по мое)

:salut:

Драга Шенка,
На 8 март во 1953 година на пазарот е претставена Cockta, југословенската верзија на Coca Colа.
Ај пријатно!

Драга ...

расположена сум ептен, и не мислам да трошам време и да се расправам за глупости ... пробав со искреност гледам не иде па затоа заеби се друго.
Колоквиумска се ближи ја книга не сум фатила, ама затоа од денес веќе се ќе се смени.

Ми се иде на факс, озбилно.

Ајде се одјавувам, се читаме некад! :helou::helou::helou:

:smir::smir::smir::smir::smir:

КимЌе !

Синоќа
... доживеав најубаво, скренувачко, врвно задоволство! :drk:
Преубаво си поминаввв !!! :vozbud: :vozbud:
Се препородив од играње !
Дехидрирав !
Си го видов Баже срцката, денсерот мој :back: пола вечер ми се посвети и игравме заедно :лалала:
Па и во "кругчето" беше занимливо.. Не очекував толку да се опуштат сите со играњето. Congrats DeeJay. :cheers:
Владееше еуфорија.. буквално сите песни ми беа погодени. Ок, можеше уз How low can u go да оди и My chick bad, а и Pon de floor, ама како и да е..
Патики ќе ми дојдеа добро.
Ги искршив стапалата и едвај потрчав по таксито кое ќе ми го земеше кучката, ама успешно се довлечкав и внатре се оптегнав на дуго и широко ко некој муж.
Доов дома, раскажуав импресии на мадре ми ..и заспав ко бебе.
И да му е криво шо не дое !
Друг пат коа има гужви ќе ми се жали дека не играм многу :P
Ме разбудија у 11 за да им кажам дека нема да идам у школо -.-
И не отидов.
Ќе идам до теретана покасно и ќе си уживам денес.. [а може и да, матурска нидс ту би дан и тест у среда англиски.. стадиии..]
А времево бе. Луда Мара еј... О.о
Го мрзам снегов.
Suck my dick, be my friend.
Поздравинавле :back:

Драга...
одамна не сум ја распотувала тастатурава.
Го избришав блогот, нема место за виртуелно пwачење. Иако забораив да плачам, а ме стресува песнава остаена за тебе погоре.
Извини што не сум егонатрипана личност,
извини што не ја хранам мојата личност со туѓата слабост.
Не ќе да е прочка, не ќе да е извиненка али слабо стојам со креативност за пронаоѓање на збор кој искажува сарказам.

Ајде тапа сум. Не можам да довршам.
зашто зашто да ти ебам матер зашто
то.
Чао.
:back:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom