Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Кајгано

Уште колку пеколни празници морам да минам у мизерија со вкус на гомна и ефтин обид да ти замачкаат очи демек као you count ?:nesum:

- не ни забележуваат дека ме нема со денови и одеднаш јас постојам -.-
Знам дека сум кучка али не сакам некој со битпазарски парфем од 100-150 ден купен у кинеско да ме прави будала стварно, и да ко мајка ми сум и тоа со секое право, кој ве ебе сте заслужиле чим сакате селски политики да водите према мене. Му реков следен пат пари у плико барем да не имам гомила глупости кои не вредат ни за кур по дома .

драга
среќен 8ми март :smir:

на школо денеска најубаво беше. ништо не учевме, цел ден така си седевме и плус беа скратени часовите :toe: по убаво здравје.
туку барем што станував рано ми е мака и онака не запишуваа :nesum:
ај заминав ја да спијам, а за учење ГОСПОД НЕКА ПОМАГА оти јас се откажав :back: чиа0

Драга после долго време ти пишувам пак....

Сношти се реши една дилема која траеше година и пол!Така да шо незнам дали ми е мило ама па бар мислам дека ке ми биди полесно мене.Малце сум како разочаран ама се надевам дека ке помини брзо.Е тек сеа ми остана да го прам она ништо,шо го знам најпоке...

Поздрав драха и ке се читаме наскоро!

Зашо праам глупости?
Многу се опуштам кога мислам дека сум на сигурно.
note to myself: луѓето знаат да блефираат
уште еден ладен ден
уште еден ден кај шо ќе ме испрскаат со стопен снег накај дома
уште нешто
има 2 типа луѓе на форумов
оние кои напаѓаат
и оние кој си ќутат, клекнат тигар, скриен змеј
I like the first one better

драга,
еве срекен 8 ми март и од мене ако се чувствуваш како жена, ако не ф*к ит.
туку што е со времево бе? се будам, гледам снег и викам нема факултет денес за мене. знам дека сум тапа, ама искрено многу ми студеше и единствено нешто што гледав пред мене беше креветот, па ми беше жал да го оставам сам на овој снег.
туку, многу духовити луге по светов, па и во моја околина (се чудам од каде таква интелегенција).
ај да идам да поучам нешто, па ке те читам после цел ден т.е. остатокот од денот.
поздрав:smir:

Драга Кајгана среќен 8-ми март и од мене.Ти се извинувам што не бев на твојата пет годишнина па се надевам ќе можам да ди дојдам на десетгодишнината...снегов во Ск не го бива...ае позз

Океј, ти должам извинување за досегашната нељубоф од моја страна, ама патем ти должам и објаснување по кое ти, драга кајгано, ќе увидиш дека уште те сакам и секој буден час се мислев како да те известам за гангрената која те навасала.
Поради твојата космополитска љубов изразена преку терабајтизам од луѓе кои хронолошки биле или сеуште се во твоите бедра, сфатив дека во сиот тој хаос, оние кои треба да ти го одржуваат квалитетот постојат и ти даваат на полет и креативизам. Вредеше да се истражува по твоите архиви затоа што можеа да се најдат такви шарени работи од кои човек може и треба да учи.
Шарени во позитивна смисла.
Се чудев од каде симптомот на одбивност во последно време. Дали конзервативност и навика на тоа како работите оделе еднаш неодамна и кои се ти шарал по страни, па сега наеднаш се појавуваат нови агресивни струи, а старите ги нема, или пак едноставно се е кажано и излишно е да се повторува.

Првото се испостави за точно, и до тој заклучок дојдов кога можев преку слики и импресии да видам кои се ја чевствувале твојата полудекадна јубилејарност.
Не ме бивало за инсертирање глава во газови и држење здрвено насмеана фаца која кима и на неодобрување, па затоа можам комотно да ти кажам дека те опседнале мали марулковци, лукчовци, бејсментдвелери и воглавно искусни самозадоволувачи.

Абе фацкиве беа гром. Од тоа што видов, само некои покурнази од тоа постарите твои бедрољубци социјализирале и шверцале реченици, а по тек на традиција, и јазици. Овие новиве како да дошле директно од Star Trek конвенција. Ги знаеш тие фацки кои одат на такви конвенции и се маскираат како Борговци, влегуат у филм и вежбаат реченици од типот "You shall be assimilated" или "I am the We, for We are One".E сеа, замисли ги после тоа идат тука без маски и без спремно сценарио. Си седат мирни на нивните respective масички и си праат муабет меѓу себе.
И ОП, иде некој да се запознае со нив. Шит. Аутлендер. Пружаат рака, гледаат да не напраат окуларен контакт, се потат и се молат овој пекол што побргу да заврши. После тоа, пред нив мине еден пар цицки. Наеднаш цела една сурија луѓе трчаат кон вецето, туркајќи се и газејќи се меѓу себе попатно. Ако пак, потоа еден од нив стане да заигра на некоја песна, со женско нормално, после забавата се има состанок во кој се определува дали тој е херој или предавник. Херој е доколку во својот замислен свет е Клингонец, а предавник доколку е асексуален андроид.

Тоа што најмногу ме мачи е нивната генерална необјективност во однос на тоа како и за какви се претставуваат себеси. Хипокондрични срамежливковци на форум маваат жаргони, крекаат и се пишуваат како LordofTotalVaginalation или OsamaKiller. Тажно бе, да го ебам. :S
Разбирам дека ти си место на љубов, разбирање и осуда на осудувачите на овие работи, па ќе ги лижеме чировите и невалидностите док се може. Ама сега ми е криво за тоа што не се делува проактивно, па макар и да се загуби раката.
Проактивно, од типот на тоа јас да си земев на себе за должност како витез да дојавам таму каде старото се соочило со новото и голтало повраќаница, кој со алкохол, кој со повеќе алкохол, и да се соочам и го соочам со себе.
Нешто како ова...

Кај си ма Кајгано :)
За прво обраќање доста е.

Драга,
Се будам и ми текнува дека не ми се станува.:pusk:

Жајџи...
Е*и се!
И ти и снегов у три-четириест милиони лепе материне!
И кога дојдов дома што ме дочека...
Ај нек се носат и тие со тебе!
Ај сеа иди е*и се!

Драга Кајгано!!!

Сериозна сум...Да,сосема така.
Да ти кажам нешто мора.
Посакувам да го мразам!
Посакувам да исчезне од лицето на земјата!
Посакувам никогаш да не го видев тоа лице!
Жалам за многу работи кои сум ги сторила а дури сега се ударам од зид и да мислам како можев да бидам глупа и да наседнувам на нешто кое е недостижно.
Лаги,измами,ветувања!
Ех колку би било супер да не се препуштев на тие глупости.
Во неволја сум голема од која нема излез.Ја мразам од дното на душата.
Да,јас сум девојката која за чудо почнува да мрази,која ја болат секавањата.Која потполно ја загуби главата за небитни работи.
Личност која до вчера простуваше и знаеше да сака а сега повеке НЕ.
Се претворив во монструм...дволична девојка која е со другите само од корист.
Девојка која се кара со секого!на која и пречи се.
не можам повеке.Неееееееееееееееее!!!не се случува тоа кајгано нели...само кошмар е.Или сепак сурова реалност.
Ми недостига премногу премногууууууууууууу:nesum:
Каде се губи?
Каде се пријателите?ги нема кога се потребни...
А згора на тоа и манијакот продолжува да ме "брка"
Исплашена сум...
Кајгана извини така што те замарам ама во последно време ми е бедно се.

Од утре одмарам од мсн и од форум и од се ЗНАМ ДЕКА НЕКОМУ МУ СМЕТАМ.
Ајт чао:smir:

И чувај се.Ке ми недостигаш.Ама мора да се поправам:nesum:

Ме боли глава :/
кој би знаел дека црвено вино ќе ме “удри“ волку
се средив сеа
арен сум
не ми се мрдаат предметите
доро
ја доловив суштината на фејспалмот на стефан
задоволен
сменив аватар
checked
пишувам не интересни глупости на дк
checked
не и купив нишо на мајка ми за осми март
checked
за ќотек сум
checked

Инат сум тежок нели мило!?
Знам...
Ама морам да те научам ред...
плус јарец сум, инатот ми е у крвта...ако ти се свиѓам вака арно, ако не иди таму барај други...ако имаш срце :)
Ипак знаеш дека те сакам:pipi: знаеш, знаеш...знаеш дека не можам да ти се лутам:pipi:
Туку ладно воа бе, па и снегов нервира упм никој не го сака шо мајка бара сега:nerv:
А и досадно е да се пожалам...
Дај бе некој нека направи нешто интересно да се посмеам малце!!!!

ноуван...оукеј...бај тогаш...:back:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom