Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Кагиииии како си ??? јас еве си пијам црвено винце, си зборам со сестра ми на skype и одеднаш сите негативни вибрации исчезнаа :wink: ајде уште малце .... i can do this !!!!

Џес..

Замисли сите да функционираа ко мене и Дарки..
Не, не!
Замисли!!!!
Затвори ги очите, диши длабоко...
Вдиши...
Издиши....
Вдиши....
Сеа замисли како ја и Фоки функционираме....
Вдиши....
Замислувај....
Ај сеа замисли сите така да функционираат...
Вдиши...
Дер ју гоу....ѓѓ:
*тадаааааааааааааааа*

Срценце е.(Л)
Ради него деноф ми е хепи ок!

Ај сеа одам..
лове:

драга,
денов ништо посебно. станав ; закаснив на факултет; си земав една оценка што требаше да ја земам уште одамна, ама немав време; се видов ко човек со колешките; после тоа малку глупо предавање ама помина и конечно дома во 5 и пол. сега го гледам креветот и си мислам дека ми се спие и кога ке се сетам дека сабајле пак треба да станам рано ми се :pov: ама тоа ти е
ајт поздрав :smir:

Еј, морам да кажам дека денес се убив јадејќи пченки. Ммммм, што убавооооо!:manikir: Фин ден, ми се свиѓаше денов, неговиот тек, а само да ти кажам дека Џену Грл и Гладиус се едни одлепени створења, стварно знаат да ти го разубават денот. :back:

Него, шо ми беше поентата... ааа, да... денес немав шо да праам, па чепкав низ дома и си најдов еден дневник, всушност последниот дневик што го водев од 2005/06 година. А бе, си се чудам на паметот. Си ги читав и впечатоците од првиот бакнеж и првиот дечко... :kesa:Ах, какви времиња беа тоа... Си се навратив на тоа време и малце и се натажив додуша, ама воглавном интересно ми беше. Имам заборавено на тие моменти по малце, па убаво беше да се потсетам. :) :) На моменти се прашувам како сум можела да пишувам такви глупости, некад стварно.. мислам... :lud: Ама ако, тие работи се слатки. :)

Драга

коламсечампарампичкуматерингазамсепредменемаметонивнофедерфуфнатокакуршлуз
пичкуматерин еј
ебење беше ристоков
уште го осеќам као ми влага сосе јајца иако е надвор
ме испраи да ти кажам
барем ќе глеам од повисоко сеа вака исправен
ти ебам локерзот ти ебам
фала кајги на лечење фрустрации
следниут пут ке си закажам жими мене
а не вака преку ред

Драга
среќна сум
Ептен ми е мило!
Убаво е коа се случуваат убави работи :) ЕПТЕН се изненадив и се возбудив коа слушнав :) Па и 10 години не се малце, редно време беше :) Толку среќа на едно место. За солзи не правиме муабет :) Ко на моја сестра да се случуваше :) И најубавиот подарок за неа, баш на нејзиниот ден :) Обожавам коа луѓето околу мене се среќни, тогаш и моето црно станува розево :back:

„Во само еден здив, забораваме на љубените, песните нека ги паметат.“

Кајгаа...се плашам у ...
:(
се надевам дека операцијана ќе пројде ко шо треба и дека ќе биде во ред :(
се издигав уше у шест саат неможев цела вечер да заспијам асално :(
ајј идам да се прошетам негде..ваља ќе пројде времево побрзо
..

пеерче

јако е овака,у петок 2 часа само да имаш
си идеш дома ко чоек да се одмориш,пошо знаеш,напорен викенд ме чека:wink:
После сум на фудбал,па вечер да се шета негде треба
утре по долго време на трибини ќе идам
Да го бодрам ВАРДАР !! се надевам навика ќе ми стане тоа
и така,ајт идам да одморам уше малце
па да бегам накај град
:back:

picard-facepalm1.jpg

:pos::pos::pos:
Како е тргнат денов сабалјечки.
Аку,нека продолжи и викендов вака..од Понеделник со нови сили и светла шо најмногу ги мразам.
Си ја најдов мојата сродна душа и се вика Марта:back:

и така:pipi:

Кики!

Не е можно да сум станала толку несмасна деновиве:nesvest:
И ветив дека ке се откажам од едно нешто ама се уште не сум.
Аwwwwwww.Ветувам дека од денес се откажувам.
Јбг.Сплет на околности.
Времето надвор е тапа.
И телефонот звони како ненормален дрн дрн дрн:tapp:.Е не се јавувам па кој сака нека е:pipi:

Ајде и јас се чудам што да правам денес.Нервоза у пм а добро ја кријам:jaj:

Сакам да го видам денес.Ама нема шанси да се случи тоа пошто сум баксуз:nesvest:
А сега и брат ми ме зеза :pos: :pos: :pos:
Кутрата јас!
Имам и огромен страв.Историјата се повторува,а јас?знам дека пак ке се случи тоа ама ајде,барем сум спремна и очекувам да се случи тоа секој момент.

Ајде одам:back:

Одамна ти немам пишано.....
Омлетче....кажи ми што е работата? Осуден сум да ми се случуваат лоши работи секогаш?
Не знам што е ова.....ама сакам да си немам чувства....НИКАКВИ ЧУВСТВА!

Кајгииииииииииии, конечно утре сум на Вардарррррррррр:baklja:
Алелујааааа, ме уништи паузава од 3-4 месеца :tapp:
Сега си го виодв и сонцето :wub:. Секој ден е се поубава, али денес особено блескаше. Пролетта и удрила во глава :pos: А и градов раздвижен :pipi:
Уште да не постоеше факсот и се ќе беше најтоп :)
П.с. ми го нема мачето веќе три дена :(

драга
штотуку од школо си дојдов. :pipi: уште сум неарен ама вечер мора да му ја киднам :mist: ма ќе лажам ама шо да правам овие нема да ме пуштаат. 5 пара апчиња пијам и 2 пара чаеви :toe: ама ми се излегува. нема да пијам туку само ќе се забавувам :vozbud: сега сум сам, си слушам музика до душа малку ми кочи нетов ама ај уште ме нема од такт извадено. рано сум станат на болница бев и сега ми се спие. ми рекоа да не одам на школо денеска оти уште имам температура ама ај појдов 2 часа колку да ја видам :pipi: и си дојдов. друго што да ти се пофалам? мххх....а да ќе земаме рипче :nesum: јеиии ( :nesvest: ) па мора да глумам............ хајде чиао :back: уствари не те бакнувам болен сум :helou:

Драга Кајгана,

денес дојдов до идеа да организирам ликовна изложба.
Затоа, цел викенд ќе си цртам. Again, после толку години.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom