~DaRko
Поштен лопов
- Член од
- 29 март 2009
- Мислења
- 5.888
- Поени од реакции
- 2.481
драга
викенддддд

конечно!!!!
вечер сум на роѓендан, да ти кажам ич не ми се оди :jaj: ќе идат некои 23/24 годишни што јас прв пат ќе ги гледам и плус машки се
ај да беа девојки ќе одев ами вака. туку да не појдам не можам другарка ми е да га е*ам :nesum: ај ќе поседам саат-саат и нешто и ајт ќе му ја збришам да си одам на парти
инаку денеска по се ме станаа :salut: понеделник кога ќе види класнана в дневник косата ќе и се крене....ај ти е гајЉе :back::back: чао одам да се изнаспијам
викенддддд

конечно!!!!
вечер сум на роѓендан, да ти кажам ич не ми се оди :jaj: ќе идат некои 23/24 годишни што јас прв пат ќе ги гледам и плус машки се
ај да беа девојки ќе одев ами вака. туку да не појдам не можам другарка ми е да га е*ам :nesum: ај ќе поседам саат-саат и нешто и ајт ќе му ја збришам да си одам на парти
инаку денеска по се ме станаа :salut: понеделник кога ќе види класнана в дневник косата ќе и се крене....ај ти е гајЉе :back::back: чао одам да се изнаспијам

Doma na saat vreme i ae da se vidam so gospodinot,pa od tamu da se vidam so drugarkata,ne me videla cela nedela..sum i falela.I pak morav da trcham za da napravam ushte edna snimka za zabot.Pa gospode boze,so godini rabotat tamu za shto?!Da ne znaat edna snimka da napravat?:uvo
osle toa doma,na 5 minuti i ajdeee na zabar.Mi zakaza vo 15.30 a mi go izvadi zabot vo 17.10!! I toa samo 7 min rabota(dali i tolku).Zashtoo?! Mora nekoj da go ispie kafeto i da napravi muabet so 20 dushi.Ete,Kajgich..Taka mi pomina denot.Reshiv da si go izbrisham fb-to(konechno sfativ deka e sranje).
)