Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
драга
викенддддд :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
конечно!!!!
вечер сум на роѓендан, да ти кажам ич не ми се оди :jaj: ќе идат некои 23/24 годишни што јас прв пат ќе ги гледам и плус машки се :toe: ај да беа девојки ќе одев ами вака. туку да не појдам не можам другарка ми е да га е*ам :nesum: ај ќе поседам саат-саат и нешто и ајт ќе му ја збришам да си одам на парти :pipi: инаку денеска по се ме станаа :salut: понеделник кога ќе види класнана в дневник косата ќе и се крене....ај ти е гајЉе :back::back: чао одам да се изнаспијам

K.

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:vozbud::vozbud::vozbud::drk: :drk:
Конечно се случи тоа.Finally:pipi:
Конечно му го дознав името на згодниот и мистериозен тип:pipi:
Каква радост ме обзема кога го видов денес.
Борчеееееееееееееееееееееееееееееееееее:wub: :wub: :wub:
Сакам и пак и пак и пак да те видам до вечер:back:
Леле ме убива твојот поглед одамна не сум се осекала вака.
А и повторно неговата колешка ме направи малолетничка.
Преку к ми е од тие зборови дека изгледам така.
Добро де таква сум,кој што ми може:baeh::baeh::baeh:

Ај кајги :back:

Океј сум.
Можа и тоа ми е проблемот.
Кога сум океј немам инспирација.
Или не сум.
Не знам.
И сега?
Ми се иде на концерт на Лили Ален.
Треба да се шишам. И ќе. Утре, можеби.
Имам темни подочњаци. Болест ме наваса за озбилно.
Сакам боса на дожд.
Со голи рамена и колена.
Чисто лице и влажен поглед.
После пиво на квечерина.
Ми се иде на пазар да си купам целер и моркови.
Дедо да гледа.
Влажно е и сиво.
Инспирација јок, обврски многу, а болна сум
Бескорисно суштество што спие и гледа серии веќе трет ден.
Бев на работилница за да го докажам постоењето на жените. Побогу.
Си направив кутија за накит. Една од женине настапи многу амбициозно и зема да прави авангардна столна ламба. Е ајде де. Се скроија две блузи.
Сите добивме ни помалку ни повеќе, ами ТАА постер од 7мо одд. лабело со вкус на малина/јагода и ЦД со рандом филм. Од домаќинката. Јас и третман и пофалби за добар грб добив.
Едвај чекам да почнам да постам. Чистка ми треба внатрешна и г'з помал. Може и меов да го снема.
Тоа.
Океј сум.
Пасивно шашава.
А вие?

Врага....
Денес ок денов си се видов со од факс топ беше :)
Многу сум уморен и кај и да е ќе легнам да одморам и да си послушам музиче поззз

Драга Кајгана,
не функционирам. Ги мразам овие денови каде што времето ми го диктира расположението. Денов ми е океј, до некаде, ама ме нервираат околностите.
Денес сфатив една есенцијална работа - за да бидеш добар адвокат, мора да бидеш алкохоличар! Па така, уште од 7 саат сабајле, со само два саати спиење, седнав заедно со шишето за освестување и со закони од 400 страни, и направив 10 страни резиме! За неверојатни 4 саати! Само за да поправам оцена по единствениот стручен предмет кој го имам. Или ќе поправам оцена, или ќе ме бркаат од школо. Трето нема. Според начинот на пишување, второто е поверојатно.

Последиците од сабајле не ги коментирам. Незнам кога последен пат толку многу ме болела главата. Не перцепирам. Ниту пак сакам. Ваљда само у ваква катастрофална состојба можам да пишувам тука. Или е тоа, или поради фактот што многу ми е досадно во школо. Ах! Немам кого да го замарам. А и не ми се замара никој.

Оувер енд аут.
Додека пак не ми стане досадно.

Draga,
Srekjna jas nema da odam u shkolo..morav da stanam pak rano za da odam na sportska medicina.:tapp:Doma na saat vreme i ae da se vidam so gospodinot,pa od tamu da se vidam so drugarkata,ne me videla cela nedela..sum i falela.I pak morav da trcham za da napravam ushte edna snimka za zabot.Pa gospode boze,so godini rabotat tamu za shto?!Da ne znaat edna snimka da napravat?:uvo:Posle toa doma,na 5 minuti i ajdeee na zabar.Mi zakaza vo 15.30 a mi go izvadi zabot vo 17.10!! I toa samo 7 min rabota(dali i tolku).Zashtoo?! Mora nekoj da go ispie kafeto i da napravi muabet so 20 dushi.Ete,Kajgich..Taka mi pomina denot.Reshiv da si go izbrisham fb-to(konechno sfativ deka e sranje).
Ajde backa:back:
P.S.Ustava mi e otechena.... i me boli :zid:

Братучед ми бара алкохол во Доха на аеродром, така пишал на Вејзбук. Со среќа нека му е да најде иако чисто се сомневам во тоа :icon_lol:.
Најдов уствари ми најдоа Комбуха утре треба да ми ја донесат или да си ја земам.
М. ме прифати на Вејзбук за пријател многу снег во Штутгарт итоа се заебаваме малку итоа.
Префрли од дожд на снег треба да се бричам итоа.....
И си посакувам пријатно попладне со песната од нашата нова ѕвезда на естрадното небо:

Притисокот ми е у минус денес, ептен сум ко убиена, цел ден лежам и мижам и сите потези ми се мнооооооооооогууу бавнииии.... Инаку, како се осеќам? Не знам. Евентуално најверојатно. Вчера ја гледав Госпоѓа Министерка, се орасположив, се вратив во живот. Ама пак сум... убиена некако. Ајде уште само 16 дена и ќе си оди месецов.

Драга
Бедови ме пукаат ...
Ги видов глупостите што брат ми ги купувал за валентајн, ме потсеќа јас кога штедев за да купам нешто сеа седам и и два и пол саати слушав ебани балади

*си пука у глава*

Ебати валентајн ми оди да ги спалам тие што го измислија
Ебати баладите
Ебати вљубените парови
Ебати емоциите зошто воопшто ги имам
:јаооо:

.. Драга..
Многу ми е досадно, тажно ... Се избедираф.. и плус ми се спие://:uvo:
Ми се плачЕ!!! Сакам да се телепортирам на некое место каде што никат не сум била, на некоја мистериозна планета:vozbud:
. А на земјава да се вратам коа ќе дојде пролет..топлоо.. убаво, а не вака пусто, бедно...:tapp:
дец ит....си јаа;))

Драга

Многу е поинаку ко ќе се разбудиш сам пред алармот и неговата јебозовна песна.
Сигурно до то е,шо ми е убав денов.
Ми го продолжија мандатот за уште два месеци најмалку,ајде сеа да се радувам!
Го чекам тој ден кога ќе речам..oh finally i am back into [normal life].
Аиде денес ќе се пијат мартини во чаша за вино-.-
Колку цоол е то ха?

Ча0.

Ти ебам денот
ти ебам неделата
ти ебам месецот
Тако ми треба да се изгубим,и од свега да се одморим !!! :salut:

Драга

Знаеш дека нема ништо поубаво од тоа да се потсетиш на детството...на оние денови кога ништо друго не ти остануваше освен да се играш, играш и играш!
Ми фалат тие денови!

Но среќна сум што тогаш незнаев за компјутер и цртани со пиштоли, крвови и убивање како детиштава денес.
Си ја најдов денес детската пошта и незнаеш колку среќна бев :) :)

Ти текнува на мастикиве? Колку црна ја правеа устата? И колку децата само ги сакаа!?
17440_284307700309_227636875309_4948701_3225684_n.jpg

:)
16133_227753980309_227636875309_4649636_1568438_n.jpg

А со овие колку давевме? Ги мрднувавме по дома :D
16133_227689320309_227636875309_4649196_5745871_n.jpg

Детска пошта, тевтерчиња, украсни пликоа, салфетки :vozbud:
16133_227784965309_227636875309_4649697_3252863_n.jpg

16133_229166090309_227636875309_4654577_318441_n.jpg

Ова било пред 10 години а се осеќам после сликиве толку стара.
Зошто се измени толку се?

Пс. Сакаш да се мењаме со детска пошта?:pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom