Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Врага.....
Имам големи планови за денес,односно земав клуч и катанец за да затворам некоја кладилница :vozbud: па ќе видиме што како ќе испадне.

Драга Кајгана,

Зелен чај, спуштени ролетни и 1.2 GB Дарко Рундек. За се друго, постои Мастеркард.

• Ми се допаѓа
Reactions: ada
Ај добро утро.
Каги, ај вечер со мене у кафана :), како врв на успешно завршениот ден.
Но, предходно...треба да се допишува истражувачки труд и треба да се почне подготвувањето за "полагањето на векот" наредиот петок :pipi:

Драга Кајгана,

Следен што ќе ми наруши приватноста во сопствената ебена соба ќе биде хендикепиран до крајот на времето.

Love.

драга
сакам да сум сам в соба !!!!!!!! ама очигледно не можам :tapp: се нервирам, а нервозата ја сокривам во себе. некој ден ќе експлодирам. ми треба малку приватност ( не е важно зошто). вчера вечер заглавив, дома си дојдов кога одев на школо минатата недела во 6. сакав да поспијам ама ме разбуди една кинеска музика. така ми бил ставен мобилниот за порака, а јас појма немав за тоа. кој знае кој ми ја сменил музиката :nesum: уште не разбуден тие ме бараат веќе да одам :uvo: добро кога стануваат луѓево ?????

ајде чао :back:

а заборавив да ти спомнам дека ми се роди братучетка :pipi:
ае поздрав

K.

Ке се правам како да не се ништо случило.
Доцна е веке за секаква исправка.
Доволно беше и доста.
Го допрев дното а го допирам се уште.
Нема светлина во долгиот тунел во кој се наогам а дали и ке има некогаш.
Имам страв.Несакам повторно да поминувам низ тоа.
Глупо чуство.
Не е ок во моментов,оваа бедна ситуација и емоциите во мене.
Не сакам да поминувам повторно низ тоа зошто сум на раб да полудам.
Чудно но вистинито.
Така и ми треба кога го правам непотребното.
Ех кога би имала барем малку гордост,кога би имала малку храброст немаше да биде вака.
Ама ајде.
Илјада Извинувања,ама притисокот е се поголем и поголем а јас не можам да гоиздржам.
Извини пак ама морам.
Чаооооооооооо!

:back:

Секо
Бора напишал:
Ту нема бога,нема правде..... и зато одлазим одавде

Алал да му е.... отидов и ја негде :salut:

Ннн да.
Го гледав Аватар. Ефекти прекрасни. После тоа сонував виножита.
Се љубевме со Мио мој Мио.
Си купив пар фармерки што ми пуштаат боја, маица со Елвис Присли и парфемче а уз него ми дадоа и крем за петица. Што фино.
Денес сум весела. Зошто терав шопинг, се враќав пеш дома, сонце ми ги јадеше образите и му купив Пумба лижавче на љубовот мој, чисто онака.
Друго... Рекреација и студ. Вечер ќе свиркаме во Алур, онака, од ќеиф, јас немав поим за тоа, ама сега ми одговара.
Заработеното ќе го трошам на скубење влакна.
О јеа!
Да се биде жена, дама, тепач и поет во едно, е некогаш тешка работа.
Ма дај.
Дома се поправа болјерот, па во легени од кујна влечкав вода да би се окупала. Се осеќав ко на камп - прекраснотија.

Вчера во еден кафич (нема да именујем!), ни помалку ни повеќе, од гипс картонот позади плазма тв- то, излезе глушец!:vozbud:
Го спобркаа и спотепаа со џогер.
Отидов да го видам од поблиску.
Мрцко со мали ушиња. Знам дека се полни со болештини, ама мене ми се виде пријателско.
Пола жени од кафичот изрипаа и излегоа надвор.
Некои се качија по маси.
За пола саат од инцидентот, се испразни кафичов.
Битно се изнасмеав за стоилјади години.

Ваљда уште сум женско, и покрај фактот што сакав да го видам и фатам.
Настрана гадостите, глувчето беше мило.

Јадам ориз сега и зјапам ЗОИ.
Некоја чудна хермафродитна певаљка пееше Алелуја.
Добри моменти.
Ми се перат фармерките и искача мастило од машината за перење. Мајка ми урла.
Неважни информации, а саботнава симфонија свири ко на стероиди.
Јас, уживам.

И да. Една песна од еден фолкер, ја гледав на нечив телевизор, ми се свиде!:kesa:
Не е баш фолк. Темата е Фејсбук, Мајспејс итн. Многу модерно спотче.

Епа толку од Медеа.
Нешто друго...? Роденденот пројде во смеа и кадросуење.
Бев на компаратистички ручек со тројца лавови во хороскоп, плус ја, и мислам дека изгледаше повеќе од театрално. Правиме весник, ќе се вика Бршлен, и се надеваме на аирлии.

Ја сонував Кали, ми беше гуру.
А по чиста случајност, денес го слушав Елвис сабајлево, и потоа, ме најде во еден бутик, истиот тој, испечатен на маица, и си го земав дома.
Фрекфенции - лудила.
Поздрав!

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Влага-излага.....
Ќутии денес како ќе го папав во кладилница :nesum: среќа спукав многу помала сума од таа што планирав :) Ме викаат за на Шекерашот-не идам.
Иако ќе биде спектакт во огномети петарди рафалчиња итн итн ама не идам! Не за друго сакам да се видам со неа,де ради дожд де ради ова она и се немавме видено едно 2-3 дена :nenene:
Можно ли е човек да ти пренесе позитивна енергија преку пост??? Пошто мене тоа ми се деси после читањето на постов од медеа :tv:
И така ајт позззз врага драга отидов да јадам мртов гладен сум.

Порака до себе...

Don't let go
Never give up, it's such a wonderful life
Don't let go
Don't let go
Don't let go

Друго....извини.

Јеаааааа, журка со 6 цели луѓе.....јеееееееее. Фала шо не дојдоа тие што рекоа дека ќе дојдат ама нема да бидам Мирко Попов и да речам "Шо кур стистаке атендинг кога не доаѓате" :)
Не е битно, си напраив кејф, ќе испаднат и парите кај и да е.....шо е битно, битно вечер дома пред компјутер хау ај мет јор мадр од прва сезона по којзнае кој пат :)
Од самрак до зори на тв БТР....владее

Драга

it's been a while..оддамна не сум ти пишал...
најфенси делот е што неам потреба (осим сеа пошо малце ми е досадно)
нели фенси?
е така...
треба малце да сменам темпо на живеење...
поздрав

Драга :helou: како си денес слатка ? еве јас сум супер :vozbud: ајде поззззз with one ebautiful song :pipi:

Св. Валентин

Драга Кајгана,

Немам дечко - ама да ти кажам утре ќе се дотерам за во град, ќе се направам типка ипол и ќе си излезам ... ќе најдам начин да си го прославам Св. Валентин и Св. Трифун ... што ние што не сме во љубов не треба да славиме ...ја мајката ... ај ќе ти раскажам како сум прошла ... ама сигурно ќе биде подобро отколку да седам дома и да гледам реприза на Шехерезад и Милионер

Срцка моја позз со следнава песна:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom