Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга ...
Нешто сум среќен и изненаден, а немам образложение зошто. Јуве ми тепа конечно со убедлива победа, тука од една стран сум среќен а, малку се нервирам зошто другарми падна на спортска за 10 000 денари само на ебениот Лацио ... мамата негова ..... :S
Утре конечно ден без тренинг, односно неможам да одам проади факинг скул, ке си одморам дома
Ејјј го имама 1 недела филмот и уште не ми е гледен, што е работава а ?? ... :)
Што друго да ти кажам, незнам ...

АЈТ...
ПОЗДРАВ...
ИксФајр...

Мури...

-Целиов ден онака лајт,без замарање,кулирање низ град,после на утакмица бев да гледам,лагана победа од 2-0...још једна у низу :)

-Малце си измрзнав,рацеве не ги осекав,но тоа сеа мање битно...

Инаку ја користам оваа прилика да ги поздравам ББиланезите од центарот на Наполи :pos2::pos2:

Ииии....да Кајги ги поздравува и типов...

ruw6dk.jpg

Д точка К

Се осечам како мојот аватар, бетер од затвор, но тоа е ,ае се надевам дека наредните денови ке имам некој позитивен пост тука,ама јебига не сум многу оптимист за таа работа:toe:

чао :smir: :helou:

Драга Кајгана

незнам денес си размислувам за мојот ксмет со луѓево што ги имам и незнам како може толку таксират да ме спотера, ма со се со приајтели, луѓе што ги сакам, роднини сите ми се лизни мазни на почеток после сите грбот ми го вртат се прашувам што сакаат од мене и да го добијат тоа што го сакаат дали ќе бидат покрај мене и понатаму...јас мислам не!

на глава ќе ти седат додека не го добијат тоа што им треба, дали го добиле или не никакде ги нема, ке ги снема како во магла и незнаш дали се живи мајку му стара, кога ќе побараш услуга бегаат какао од чудовиште, кога ќе се јавиш глумат болест едвај изговааат и гледаш дека не си добродојден во никој случај, хммм во незгодно време си се јавил... Бог да чува!

ова не го разбирам ич! незнам како може некој такво да биде, едноставно незнам!

ништо не ми е крво само што сепак се тоа блиски луѓе, луѓе што си ги сакал и на кои си посветил внимание а тие ...тоа е глуп живот!

поздрав!

Се е подготвено и пасош и џемпери и се. Кај и да е треба да излезам од дома. :) Очекувам убав провод, и да научам нешто, нормално... Ме фаќа трема беее, иако се работи само за 3 -4 дена. Се надевам дека се ќе биде во ред...

Ајде отидов, се читаме за некое време.
Love ya,
Crazy in Love...

кајганооо :vozbud:
у криза сум :( ти ***ам и школо и се :(:jaj:
само утре да ми биде убав денот :salut:

Резерва дигестивен да не имаш? Заборавив, саде кодови си ти. Може да ти го доверам тестаментот во случај ноќва да го загубам и она малку од вода што остана во мене? Неќум поп, неќум пеење, веселби, свечености по повод 3, 6 и 12 месеци, венци, дабови глупости. Остави ми еден полн 1911, се вели дека таму доле заебано било, џаолчина многу имало насекаде, за секој случај да си го имам. Може и едно цд на кое ќе пишува нешто како "Sve iz Betovena" (и без финти со чкртање по старо Цеца цд). А ако додржам на суво, заборави на се освен на 1911-ката. Сакам едно такво бе. :( Не за лоши работи, онака само, го сакам. :(

Кајганче,

мнооооооогу сум уморна, едвај седам и сакам да си легнам, ама и сакам да те читкам...И да пишам сакам, ама просто не можам. Кој ќе станува сабајле...
Ај Кајги, добра ноќ...

Kajgano...

Не играм фудбал појше, си набив ребро вчера, умрев од болки:(

Добив колено во градниот кош:pos: Сеа паузирам 3 недели.

Кајги бе, никако да се спушти температурата :(:( Сега мерев пак и имам 37 со 5. знам ниска е али тапка во место....:tapp::tapp:
Те сакам кајги:back:

Кајги
што биде нека биде...кој сака ке чека а ако чека ке дочека
иако се е срање сепак се надевам дека наскоро се ке се реши
иначе вечер конечно ќе се видам со saber rider :pipi: :back:

Драга Кајгана,
денес е 29ти, а јас сум 29 у дневник
посакајте ми среќа :kesa:

Се чуствувам како да живеам во некоја земја во Африка каде што многу многу законите не функционираат.Ми дојде преку глава од сите ....:nesvest:.Едвај чекам да мине следната недела и тие оцени веке аман да се стават во дневник ,Ништо не е лесно и едвај чекам да помине оваа година и повторно ке се родам.У сабота имам натпревар може ке останам без глава ке видиме.Ајде малку да те читнам бидејки ретки се тие денови кога имам слободни мигови и ако некој има број од просветен испектор нека пише.....некои работи ги преминаа границите.

Honey зашто што и да направам пак морам да жртвувам нешто? Зашто не можам некако да ги избалансирам работиве? Да,сакам се! Па што? Погрешно е? Гајле ми е!На човек никогаш не му е доста.
Се чувствувам како да си го одложувам животов за некоја подобра иднина,а времето поминува...и не знам дали да си останам на stand by или да се мрднам малку од точкава? Та нели јас одсекогаш бев за moving forward :tapp: .
На минатото не помислувам,на сегашноста не и верувам,од иднината се плашам...???

What is wrong with me:заробено: ?

Кајган4е драган4е
МРАЗАМ ШКОЛО !!!! ми дојде преку бип веќе. 12 години учам :nesum::nesvest::nesvest::nesvest: па треба да магистрирам веќе, ма какво магистрирање да доккторирам треба у три пи*ке материне нека оди и влада и никола и све. па не откостија со овие тестови, испрашувања и такви други срања:uvo: . вчера дека не бев на школо, овие тест правеле и утре имаме баш англиски и моли се да не ми даде и мене. не дека не знам англиски ама кога правам сам тест ( само ја не сум бил) се ќе заборавам и се ќе изгрешам :toe: и плус правам тест геаграфија :tapp: а по македонски ќе не испрашува на 7 лекции :uvo::uvo: и ние (посебно јас, дека имам плус и англиски гајле) поарно да си се отпишам од школо :toe: ај доста кажував ќе те ѕирнам малку тебе и одам да се фатам за даб ова за книга :back:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom